MIN LÖRDAGSKVÄLL

Efter en lång jobbdag överraskade David mig med en jättegod middag. ♥ Sedan tvingade jag honom kolla på melodifestivalen med mig eftersom jag har missat de tre första deltävlingarna, haha. Hade alltså en väldigt bra lördagskväll!
Förresten, vi håller på att svara på era frågor. Tog längre tid än vi trodde men det är på gång! 
KOMMENTERA
2014-02-23 - 13.59 -

SPRING, MUST HAVE

 
Lindex 199:- 
Kanske verkar som ett tråkigt köp men jag som helst går till skolan i jeans och en bekväm tröja jublade när jag testade den gula skönheten i mitten. Perfekta vårtröjan till ett par fräscha vita jeans och guldiga detaljer. Väntar dock på att köpa min till helgen då huvudstaden väntar! 
2014-02-21 - 20.29 -

H O M E

Hej kära vänner! Jag är hemma efter en fantastisk vecka i paradiset. Har inte gjort så mycket mer än solat, läst och ätit. Sounds good to me. Som sagt, vi kom hem sent inatt men jag är uppe med tuppen för att ta mig igenom läxor som har fått vänta under resan. Ska också till stan för att köpa ett minneskort så jag kan börja ta lite bilder till bloggen igen. Fler bilder från resan kommer! 
2014-02-21 - 09.20 - RESOR

14 Februari

Idag är det inte bara alla hjärtans dag, en av mina bästa vänner, Amanda, fyller nämligen 17 år! Och eftersom jag inte är hemma och kan ge henne en stor grattiskram tänkte jag be er alla att gå in på hennes überfina blogg och skicka en grattishälsning! GRATTIS AMANDIS, hoppas du får en toppendag med tårta, paket och kärlek ♥
 http://amandawanggrens.blogg.se
 
2014-02-14 - 11.29 -

See you in a week

Inatt åker jag + familj till Kap Verde. Ska bli så härligt med sol och bad! Har varit väldigt stressad och utmattad de senaste veckorna så förhoppningsvis blir jag så utvilad att jag kan ta tag i viktiga saker som träning, skolan och bloggen när jag är hemma igen. Tills dess får ni ha det ett underbart lov. Kram på er finingar!
 
2014-02-12 - 22.34 -

Monday


Godmorgon vänner! Jag har haft en underbar helg bestående av god mat på en fransk bistro, teater i Göteborg, plugg, semlor, mys med pojkvännen och jag har även hunnit se PS-musikalen. Idag var jag uppe med tuppen för att vara i tid till tandläkaren, följt av ett besök hos SYV. Idag fyller min babe år så efter dansen ska jag hem och pussa på honom. Kram!
2014-02-03 - 09.38 -