Sommarvärme

Tjenare finfina bloggläsare! Hur mår ni efter en solig och varm dag som denna? Jag själv har hunnit med mycket! Strosat på stan med Linn, lirat lite fotboll med pojkvännen, jobbat och haft en myskväll med bästis. Heeeelt slut nu alltså. Imorgon ska jag ta sovmorgon och göra en del nödvändiga saker. Vi får heller inte glömma att det är juni imorgon, alltså SOMMAR!
Förresten, på bilden ser ni mitt nya spaghettilinne! Visar er bättre bilder i ett inlägg! Sov så gott, kraaaam!
KOMMENTERA
2013-05-31 - 23.28 -

QUEEN BEYONCÉ


Puuuh vad jag är trött - men lycklig!! Gårkvällens show var AMAZING, vilken kvinna hon ärrrrr, sick!!!! Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag var där och såg min största idol live, 30 meter ifrån mig. Dansade och skrek hela kvällen! 
Idag har vi gått på stan och shoppat lite och testat på det omtalade Frozen Yogurt "cafét" inne i Gallerian. Mums.Vi har även sett en hel del kändisar under vår lilla visit i huvudstaden! Bla. Angelica Blick och yes, hon var lika vacker i verkligheten! Har haft två helt underbara dagar och det ser ut som om det kommer fortsätta så!
 
2013-05-30 - 21.40 -

STOCKHOLM

Jag som knappt visste vart Stockholm låg för 3 år sedan åker dit ganska ofta nu haha! Imorgonbitti tar jag tåget upp, möter min syster och på kvällen är det dags för Beyoncé att inta scenen! Känns så overkligt att om 24 timmar ser jag min största idol, a dream coming true om vi ska följa dagens tema här på bloggen. Men iallafall, bloggar jag inte vet ni varför! Istället kommer jag att uppdatera min Instagram och min pinsamma Vine där jag heter Laura Kvist! FÖLJ MIIIIG! Godnattpussar
2013-05-28 - 21.20 -

Before I die..

1. Jag vill upptäcka alla platser som går att upptäcka. Fabulösa, fattiga, obebodda och världens största städer. Samtidigt som jag drömmer om NYC vill jag också åka till Afrika som volontär. Jag vill simma med delfiner, gosa med tigrar, surfa i Miami, se det krig som man bara får höra om och bestiga världens högsta topp. Jag vill se allt med egna ögon.


2. Jag vill lära mig att dansa balett. En dröm är att vara sådär övernaturligt vig och vacker och dansa runt på en stor scen, kanske Metropolitan i NYC, helt själv och ta emot en hög applodering i slutet. Det är en lång väg dit Laura...
 


3. För att vara lite tjejig då. Som många andra hade jag dödat för att ha en walk in closet i mitt hem, och jag tror jag kommer drömma om det tills dagen jag dör. Jag menar, vem vill inte öppna en dörr som leder till ett rum fylld med vackra kläder som hänger i ordning på väggarna. Och hyllor fyllde med skor och accessoarer. Keep on dreaming, just sayin'.
 


4. Få uppleva det vi i Sverige bara ser på serier och filmer - det typiska High School livet. Just nu kokar det i huvudet på mig 24 timmar om dygnet. Kanske finns det förhoppningar om att detta kommer bli av. Men det är ju tid innan dess så jag återkommer with this fun thing. 

5. Och sist men inte minst, Vara lycklig. Shit vad deep men jag har verkligen tänkt på det här. Det är inte saker som gör oss lyckliga (okej, det finns undantag) men det jag vill fylla mitt liv med är kärlek och upplevelser. Och därför är det nog också viktigt att ta de där läskiga stegen framåt, även om man tvekar. Min mormor och morfar har gjort otroligt mycket i sina dagar, rest överallt, och det har verkligen inspirerat mig. För även om resan inte var den bästa så är det ett minne för livet. Det är precis som en tom bok man ska fylla, och vad du ska fylla den med bestämmer var och en för sig men det är viktigt att sedan känna sig stolt när man som gammal tittar igenom boken/livet. 
2013-05-28 - 16.43 -

SUPERMÜSLI

Bästa mellanmålet? Havregrynsgröt med bär. Äter ofta det till frukost eller efter skolan, mättande och gott! 1 dl havregryn, en halv dl fruktmüsli, 2 dl vatten. Koka! And voilà!
2013-05-27 - 15.08 -

Mors dag


Visst är mammor helt fantastiska? Min mamma är inte bara min största förebild utan också min bästavän och den största tryggheten i mitt liv. Hon är stark, vacker, omtänsam, rolig och världens bästa. Jag kommer aldrig kunna tacka nog för all den kärlek hon ger mig men jag köpte iallafall en fin blombukett för ett tack för allt hon gör för mig och min syster <3
 
2013-05-26 - 14.26 -

HOW I DO MY HAIR

Sådär! Nu är den efterlängtade videon äntligen gjord. Videofyme gör att kvaliten blir usel men ni ser ju hur jag gör iallafall! Och jag vet inte vart den där hårslängen i slutet kom från haha!! Har ni frågor så ställ dom, Jag har ju lockigt hår och vissa grejer gör jag på grund av det. Kram på er!
2013-05-26 - 12.27 -

Saturday

Men fyyyyyy vad hemskt. Tänkte "Ja, men vilket härligt väder! Då tar vi en springtur istället för gymmet!"Jag kunde springa i 5 minuter och efter det var jag helt slut. No kidding. Har tappat konditionen och så mycket styrka nu när jag inte har kunnat träna pågrund av att jag varit sjuk och haft en massa i skolan. Får helt enkelt bygga upp det igen, lättare sagt än gjort men känner mig riktigt motiverad för tillfället!
2013-05-25 - 17.34 -

PAGE

Är jättesugen på att göra precis som Nicole gjorde, klippa av håret till axellängd. Men jag vet inte om jag skulle passa i det? Och det skulle bli lite jobbigt eftersom jag då måste platta det hela tiden, men samtidigt hade allt slitet åkt bort. Ååååh, vill verkligen göra någonting till sommaren! Vad tycker ni? 
2013-05-25 - 15.28 -

2013 | 2014

Hej hjärtisar! Jag har hängt med mamma på stan hela dagen. Inhandlat lite behövligt som denna fina, rosa alanackan ovan. Äntligen! Nu kan jag hålla koll på alla min tusen grejer jag gör varje vecka. Vad har ni hittat på en fin dag som denna? 
2013-05-24 - 19.03 -

Pastell


Nelly, 299 :-
Är så jäkla sugen på att beställa någon av dessa godingar. Så himla fina med tunna band och färgerna kommer vara superfräscha till sommaren!
2013-05-22 - 19.16 -

I KEEP ON RUNNING

Jag och Hanna körde ett kick ass- hårt skivstångspass igår, så idag går det knappt att gå. Härlig känsla! Äntligen kan jag prioritera träningen igen och det är precis vad jag tänkt att göra denna veckan. Hade bokat ett steppass idag men avbokade så fort jag vaknade med denna träningsvärken, haha. 
Annars då? Jo, det är bra! Spexveckan är igång. Gick idag runt i tenniskläder och imorgon är det rocktema! Ska nu ta och fixa mig lite (speciellt mitt hår som varit typ gult och fluffigt de två senaste dagarna?!) och fota till en bilduppgift. Kram på er!
2013-05-21 - 17.13 -

Yesterday is history, tomorrow is a mystery


Nu när all stress har lagt sig så har jag haft tid till att fundera lite. Om 25 dagar slutar jag grundskolan. En trygghet jag haft i 10 år lämnar jag snart bakom mig, alla vänner, alla lärare och går mot nästa kapitel i livet. Men ändå låter det så långt bort. Det är som ett oskrivet blad, där det enda jag vet är vad jag inte kommer att ha kvar. Och det skrämmer mig lite. Samtidigt som jag dör av längtan efter nya utmaningar, nya miljöer och nya upplevelser så är jag fortfarande en sådan tjej som är rädd för förändringar. Kanske kan det bero på att jag just nu är så lycklig och har allt jag kan önska mig - bara en massa kärlek. Vare sig man vill/behöver eller inte så tror jag alla kommer tänka i stil med att "en ny början", första dagen på gymnasiet. Och det skrämmer mig lite det med, att andra ska få en uppfattning av mig. Men allt detta kanske bara är bra saker? Jag vet inte, eftersom jag inte varit där än
 
Haha, vad deep jag blev. Men kände att det var dags att skriva om något riktigt ämne. Vill bara lägga till - jag kommer gå ut 9an med ett förjävla stort leende på läpparna. Och jag längtar något in i bomben till gymnasiet! Men först; TAGGAR VI SOMMARLOV! 
2013-05-19 - 22.41 -

YESTERDAY

Igårkväll kom tjejerna hit och vi lagade en supergod fläskfié+ potatissalladrätt. Efter det var det mellomys till max. Vi åt en massa gott och skrek YÄÄÄÄÄ eller NEEEEEJ FYYYY. Världens töntigaste tjejer? Kanske, haha but we love it! 
Idag har jag efter många månader en läxfri söndag. Jag ska ha det roligt i stallet och bara ta det lugnt. Ha en fin  dag! 
2013-05-19 - 09.05 -

Treasure Yourself


En varm dag som denna läser jag en bok i solen. Har ni läst Miranda Kerrs, Treasure yourself? Jag får nog låna den av bästis när hon är klar! 
Ikväll blir det eurovisionmys med tjejerna! Middag och sånt där, men först ska vi kolla klart hockeyn och handla! Puss!
2013-05-18 - 16.20 -

27°

Det är sjukligt varmt ute!! Men man ska ju inte klaga. Efter skolan stack jag och Linn till stan, köpte en frapino och frukt. Gick först vid havet, men blev för varmt så vi hamnade i parken istället. Ikväll ska njuta av livet. Att det är sådär bra som det ibland bara kan vara. Vad hittar ni på? 
2013-05-17 - 18.56 -

#goodlife

Jag trodde aldrig att en dag som denna bestående av matte näp kunde sluta såhär bra. För det första så har det varit upp emot 27 grader (!!!) i solen. Är detta ens möjligt i vårt land?! För det andra så gick matteprovet helt ok, fick iallafall inget hjärnsläpp och nu är jag läxfri!!! Under eftermiddagen har jag varit på McDonald's för att skriva på lite papper och bli visad runt. Varför? Jo, för i sommar är det kanske mig du träffar i kassan! Jag är verkligen jätteglad över detta jobb då jag ser många dörrar som öppnas. Allting med det är bara roligtroligtroligt. Så tja, man ska alltid se vad dagen har att erbjuda innan man dömer den. Puss!
2013-05-16 - 19.19 -

MUSIC


Undressed / Julian / Come & get it / Miss Decibel
En söt person frågade efter mina favoriter just nu, här har ni dom! Lite blandad smak har jag som ni kanske ser. HÄR kommer ni till min spotifyyyy. 
2013-05-16 - 19.07 -

5 THINGS ABOUT ME..

... written by David.
 
1. Laura klarar verkligen inte av att andra är bättre än henne. Vad det än gäller, framförallt i skolan. Hon ska alltid vara no.1. 
2. Hon får ryckningar när hon sover. 
3. Hon är väldigt väldigt målmedveten. Ibland lite för mycket, och kan ibland ha lite för höga förväntningar på sig själv. Omedvetet sätter hon lika höga krav på folk i sin omgivning också, något man sällan lyckas leva upp till ;)
4. Lauras favoritmat är godis och jag skojar inte när jag säger att hon äter godis varje dag.
5. Hon är väldigt bra på att göra fula miner och gör dom väldigt ofta. 
 
2013-05-15 - 19.18 -

FAVORITER

Bikinifavoriter hos H&M! Det börjar ju bli dags att införskaffa en ny i samlingen, med tanke på värmen idag. I sommar tänker jag satsa på någon färgklick till en stråhatt, U N D E R B A R T. 
2013-05-15 - 16.04 -

1 4 | M A J


Såååå, vad har jag gjort idag? Kollat serier. Men egentligen borde jag ha pluggat, tränat och städat rummet. Men jag har bestämt såhär. På torsdag är alla nationella klara och jag kan pusta ut. Då kan jag känna, "so, let's focus on other things." För jag är en sån där människa som fokuserar på en sak i taget, och då fokuserar jag bra. Efter torsdag kan jag fokusera på bloggen och på träningen. Som jag längtat, äntligen! Men först upp; 3 matte nationella att klara!
2013-05-14 - 17.21 -

URBANEARS

Dumma bildkvalité och dumma skugga. Ännu en gång, FÖRLÅT.
 
Iallafall - Yes, jag har äntligen köpt mig ett par urbanears som jag såååå länge velat ha! Så nu kan jag kolla OTH, plugga och träna med ashög musik som pepp. Tycker vita är så fräscha, men får se hur länge dom förblir sådana, haha! Bästa låten i lurarna just nu? Klick.
 
2013-05-14 - 15.06 -

Striped

Jeans - H&M | Tröja - Cubus (gammal) | Converse | Solisar - Gina 
Hej vänner! Detta går jag klädd i idag. Lite sailor sådär, vårigt och frsächt! När jag kommer hem från skolan ska jag göra lite paperwork och sedan blir det möte med tjejerna. Så jag har alltså ganska mycket att göra idag. Men det är bara kul! 
2013-05-13 - 14.05 -

TRENDSPANING

Jag älskar vårmodet. Alla olika färger och mönster, så fint! Tittade igenom SOLOmode och nappade verkligen för alla otroliga mönsterkombinationer! Får nog investera lite mönstriga plagg och till det kommer jag att använda mitt nya, älskade läppstift från Make up store. Färg? DENNA
2013-05-12 - 13.31 -

CHERRY COLOURS

Detta var det jag fick med mig hem från Göteborg igår. Är nog inte den enda i stan som har en sådan topp men tycker att den är söt och kommer vara riktigt fin i sommar till vitt och guldsmycken!
2013-05-11 - 09.15 -

- Yves Saint Laurent

Godmorgon darlings! Jag har precis fixat mig och tar snart tåget till götet. Shoppingsuget hugger i mig så jag bestämde mig för att dra med mig pojkvännen på en tur! Annars är allting bra. Skönt att va på benen igen och skönt att ha en ledig fredag. Idag fyller även en av mina bästisar 15 år! Klicka in på hennes blogg HÄR och släng iväg ett grattis! Hoppas ni få en toppendag, kram på er!
 
2013-05-10 - 12.35 -

Nionde maj

Haha den typsika nessonabilden...
Hej allesammans! Nu kan jag nog sakta men säkert komma tillbaks till er. Som sagt, jag har inte alls mått bra i en vecka nu men idag kände jag mig äntligen på bättringsväg! Har tagit en prommis, träffat david, solat, ätit som en normal människa och ridit en härligt uteritt i solen. Jag är lite sugen på att hitta på någonting ikväll men för att vara på den säkra sidan blir jag nog hemma även ikväll. Vad ska ni hitta på? 
2013-05-09 - 18.57 -

WHY

Hej alla söta bloggläsare! Förlåt att blogguppdateringen är så kass just nu men här har ni förklaringen - JAG ÄR SJUK, för typ tredje gången detta året och jag mår verkligen verkligen dåligt. Hög feber, ont i huvudet och mår illa. + att det verkar som om jag har gått med i "pollenallergiklubben". Så just nu tar jag en daglig dos av 4 alvedoner, en allergitablett, ögondroppar + nässpray morgon/kväll. Inte nog med detta så har jag mattenäp imorgon som jag hoppas innerligt att jag orkar genomföra, och på onsdag ska jag på inträdesprov till gymnasiet. Visa mina kunskaper inom dans kanske inte blir det lättaste i denna formen. Jaja, nu ska jag sluta klaga. Värmen har ju kommit, hur underbart är inte det mina vänner?! Puss!
2013-05-06 - 15.42 -

Safe Haven


Såg världens finaste film för någon dag sedan. Nicholas Spark är min favoritförfattare och förutom denna har han skrivit bla. The notebook och Dear John. Så ja, ni fattar kanske hur bra denna är? Se den!!
2013-05-05 - 09.44 -

Light like outside

Varför blir bildkvalitén alltid så dålig?! Åh vad ledsen jag blir. 
 
Hej vänner! Vaknade och mådde la sådär men fixade mig ändå och tog en sväng till stan där jag hittade ett par vita jeans! Mina gick nämligen sönder så har varit på jakt efter ett par nya ett tag. Sedan stack jag upp till mormor för lite mys och nu sitter jag hemma. Ska ta mig lite glass och sätta mig framför Gossip Girl. Gad, I've missed that! XOXO
2013-05-04 - 17.00 -

TUMBLR


HÄR KOMMER NI TILL MIN TUMBLR 
2013-05-03 - 17.31 -

Wanted

Är förälskad i dessa loafers från Nelly. Skulle helst vilja ha de kornblå och matcha dom med bruna ben och en vit sommarklänning, med en matchande väska i mocka. Hur fint?! 
2013-05-02 - 20.53 -

Andra maj

Hej vänner! Gick hem från skolan för att jag mådde dåligt. Vet inte riktigt vad det är med mig men tror att jag mår bättre efter lite vila. Bakat kladdkakemuffins och ätit jordgubbar, nu ska jag plugga lite matte. Ikväll kommer lovis, yey!
 
PS: Du som ville veta hur man gör så att bilderna blir ljusare när man håller över dom. Klicka HÄR och följ bara instruktionerna! 
2013-05-02 - 17.04 -

Jag hänger väl på trenden helt enkelt. Hade varit jätteroligt att få veta lite vad ni har för uppfattning av mig! Så ni kan väl vara söta och skriva några rader? 
2013-05-01 - 18.34 -

Yollibox

Jag dör glassdöden. SÅ GOD. Toppad med jordgubbar och daimkulor, mums! 
Idag är det härliga första maj och jag ska plugga hela dagen. Inte det roligaste men att veta att det endast är 48 dagar kvar till sommarlov gör allt lite bättre. Puss!
2013-05-01 - 12.50 -