STRÖMMA FARMLODGE

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Jag tog det lugnt hela gårdagen tills det vankades festligheter hos Lovisa som fyllt år. En trevlig kväll med finfina tjejer. Vi skippade lokalfesten och jag somnade istället, efter tjejsnack, gott hos Amanda. 
I eftermiddag åkte jag med mamma & pappa en tur till Strömma Farmlodge, ett mysigt gårdscafé. Efteråt tog vi en kort pomenad i skogen. Nu har jag landat hemma i sängen och ska sätta igång med plugget. Ett engelskatal ska framföras imorgon, så får sätta igång och skriva klart det nu. Kram! 
KOMMENTERA
2014-09-21 - 23.26 -

DETAILS IN MY ROOM

 
 
2014-09-20 - 23.23 -

INSPO

 

Lite inspiration såhär på fredagskvällen! (Glöm ej att kika in på min weheartit & tumblr)

Visst är det fredagkväll och helgen väntar, men ingen vila och ingen ro för mig. Det vankas jobb, men jag klagar inte. För att inte sakna ihjäl mig efter David gäller det att ha fullt upp hela tiden, vilket jag är bra på! Luckorna ska fyllas med träning, vänner, plugg och mys.

Önskar er alla en härlig helg! Natti! 

2014-09-12 - 23.22 -

RENEÉ VOLTAIRE

 
 

Här om dagen när jag föjde med mamma och storhandlade plockade jag på mig olika "småsnacks" för att ha med mig på långa skoldagar. Idag testade jag hallon & blåbär doppade i choklad från Renée Voltaire, och mums vad goda! Piggade upp mig på dagens 1h och 40 minuters mattelektion! 

Nu sitter jag hemma och fördjupar mig i mikrobiologins värld. Lite senare ska mamma och jag åka till IKEA för att inhandla bla. en matta till mitt rum. Vi är nästan aldrig där, så ska bli kul och mysigt med en tur dit! Kram! 

2014-09-10 - 23.20 -