Fråga oss

Alla Hjärtans Dag är nära och för mig är det en av årets bästa och finaste dagar. I år kommer jag och David dock inte kunna fira den tillsammans eftersom jag är på resande fot.
Eftersom det verkade populärt med en frågestund om just mig, David och kärlek tänkte jag att det kunde passa bra att starta en sådan nu och att ni får svar den 14 februari? Så fråga på nu! Det kan vara enskilda frågor eller till oss båda. Haha, detta är så spännande!
Kram på er ♥
 
 
KOMMENTERA
2014-01-29 - 20.53 -

A summary of..

Hi Darlings! Jag har haft en fantastisk helg, därav leendet ↑. 
I fredags åt jag på Campino med ett härligt gäng klasskompisar. Efter det åkte jag hem till David för filmmys. Tidigt på lördagen tog jag och mamma tåget till Göteborg. Shoppade fram till fyra då vi tog oss till en väns lägenhet och köpte sushi på vägen. Myste lite innan bion skulle börja på Draken. Vi såg premiären av Stockholm stories, himla bra film och himla roligt att vara på Göteborgs filmfestival.
Jobbet började 11.30 imorse så jag fick ta tågen hem tidigt. Nu är jag hemma och ska läsa några sidor i biologiboken. Hoppas att ni har haft en toppenhelg ni med! 
 
2014-01-26 - 18.19 -

Ryck upp dig nu

Inspo från we♥it. 
Dummadumma Laura, fy. Att jag inte bloggar handlar egentligen inte om brist på tid eller ork utan mer av lathet och för att det är mörkt när jag cyklar till skolan och likaså när jag kommer hem = inga bilder. Men jag viiiillll så gäääärna! 

Därför tänkte jag att ni kunde bomba mig med idéer här och nu! En frågestund med David kanske? Eller favoriter ur garderoben? Vad gör min blogg till min? Ska jag fortsätta i den här bloggvärlden behöver jag lite inspiration och motivation, och det är det ni äger på att ge! KOM IGEN! 
 
2014-01-22 - 21.40 -

Mrs. Tired


Jag idag ↑.
Alltså jag är trött h e l a  t i d e n nuförtin. Snoozar en halvtimme varje morgon och så fort jag kommer hem tar jag mig en powernap. Blir på så dåligt humör då med, verkligen jobbigt. Tror att det beror mycket på det mörka halvåret, så känns skönt att vi går mot ljusare tider nu. 

Ciao allihopa! Veckans jobbigaste dag är över och även de flesta läxorna är gjorda. Ska snart åka och ta mig an ett boxningspass med Johanna. Imorgon har jag sovmorgon och det tackar jag för. Kram! 
2014-01-14 - 18.12 -

Natur, jag älskar dig


Inga smygstarter på min linje inte. 3 läxor & två inlämning, har jag glömt någonting tro? Men jag ska inte klaga, har man gått med i leken får man leken tåla. Dagen till ära blev mina två danslektioner inställda så slutade klockan 12, både tråkigt och en stor lättnad. Tycker snart att jag förtjänar att lägga böckerna åt sidan och cykla till gymmet. Mage och rumpa står på schemat, favoritpasset alltså! Kram på er ♥
 
2014-01-13 - 15.37 -

THE WOLF OF WALL STREET


Min kärlek ville bjuda mig på bio igår så vi gick och såg premiären av The wolf of Wall street. Det är inte riktigt min typ av film, men vet ni vad? Den var riktigt, riktigt bra! Sjukt hur stor makt pengar kan ha hos människor. Ett stort plus var ju att Leonardo DiCaprio spelade huvudrollen. 

Vaknade bredvid David imorse och eftersom att jag har en ledig helg så tog vi en lång sovmorgon. Mormor och morfar var över på en fika och sen följde jag med mamma och söndagshandlade. Nu tänkte jag läsa några sidor i biologiboken innan det serveras räkor och lime-aioli, huuuur gått? Om det blir som planerat så ska jag även träffa linn & hanna. Kram på er ♥
 
2014-01-11 - 17.41 -

Redigeringstips

Några av er har fårgat efter literedigeringstips. Jag är långt ifrån expert men jag tänkte visa er mina enklaste och snabbaste knep när man inte har tillgång till Photoshop. 

Picmonkey.com är en himla bra sida. Klicka in där och ladda upp din bild på "Edit a photo". 

Under Basic Edits (fyrkanten till vänster) finns dessa alternativ. 
1. Resize. Jag börjar med att göra om bilden till den storlek som passar min blogg. I mitt fall 765 pixlar.
2. Sharpen. Här lägger jag på skärpa på bilden. Men överdriv inte. Det brukar räcka med 3/4 i sharpness. 
3. Exposure. Jag personligen tycker om ljusa bilder. Därför brukar jag öka brightness och highlights samtidigt som jag sänker shadows för att färgerna ändå ska synas. 
2014-01-11 - 13.24 -

Kap Verde

Hello sunshines! Visst är det lite deppigt att vi har en hel vårtermin framför oss? Men för min del blir det en avkopplande resa, tack och lov. På sportlovet åker jag och min familj till Kap Verde som ligger utanför Gambias kust. Det är ett ganska okänt ställe skulle jag kunna tro, inte mycket turister har hittat dit än och stämningen verkar väldigt lugn. Ska bli så skönt med lite sol och bad, och kul att få se en helt annan kultur. Har någon av er varit där kanske? Tell me!
 
2014-01-09 - 13.59 -

Too faced | SMINKTIPS

Bild från we♥it.
Denna godingen till bronzer hittade jag inne på Sephora i Rom, fick den som en försenad julklapp av min kära syster. Har bara hört gott om denna och eftersom min gamla är slut blev jag väldigt glad. Jag tycker att den ger en fin färg utan några oranga toner, håller länge, mattar och som ett plus i kanten luktar den choklad, fattar ni eller?! Observera dock att jag har milk chocolate och inte dark chocolate. Om jag inte har helt fel finns den inne på Matas här i stan för 300 ungefär.  
 
2014-01-08 - 21.50 -

070114

God kväll min kära vänner! Jag har haft en fullspäckad dag. Började med en tidig joggingrunda, kort men behövlig, följt av en tripp till Göteborg med Hanna. Vi kikade lite på rean, åt sushi och pratade. Fick med mig en plattång och en träningströja hem. Nu har jag precis ätit en god soppa efter en tur på gymmet. Ska ta en dusch, slänga på mig myskläderna, packa skolväskan och sätta på en film. Imorgon kör vi skola igen, och det är väl bara att vara positiv antar jag? Kram på er!
2014-01-07 - 20.14 -

ROMA

 
2014-01-05 - 11.41 - RESOR

1/1

Ciao! Idag har vi strosat runt på gatorna i Rom. Solen har varit framme hela dagen och det har känts som en riktig vårdag. Gårkvällen va jättelyckad även om italienare är galna och jag saknade min pojk. Snart ska vi ut för att äta med några vänner som bor här. Imorgon är det en speciell dag! 
2014-01-01 - 20.03 -