Konsten att packa


Ciao amici! Waaaah tiden bara rinner iväg! Jag har jobbat hela helgen och imorgonbitti åker jag till Köpenhamn och på tisdag vidare till Sicilien. Och jag har inte ens börjat (!) att packa!! Jag vet inte om jag kommer hinna blogga innan jag åker, annars får jag önska er en fantastisk vecka så ses vi! Puss & kraaam 
 
 
 
KOMMENTERA
2013-06-30 - 15.59 -

Kycklingwok

Har ni, precis som jag lite problem med matrutinerna nu under sommaren? Jag kan lätt skippa lunchen och istället äta tusen sötsaker. Men är det bra? Nej. Så här kommer nu mitt dunderbra lunch-tips som både är snabblagat, nyttigt och självklart GOTT! 
 
Gå till närmsta mataffär och köp en påse frysta wokgrönsaker (jag kör på Classic). Och en kycklingfilé om du inte redan har det hemma i frysen. Sen är det bara att sätta igång att woka! För att det ska bli godare blandar jag soja och honung som jag sedan wokar grönsakerna och kycklingen i! And voilá! Så slipper du bli hängig och trött under dagen!
2013-06-27 - 17.17 -

Dagdrömmer

Vad har jag gjort idag? Jag har gått en morgonpromenad längs havet och dagdrömt, grävt fram mammas mysiga pyamaspanties med kaniner på och suktat efter kläder på internet. Vad ska jag göra idag? Ingenting. Eller jo, äta en god lunch, kolla serier, läsa, pyssla i rummet och bara, bara ta det lugnt. Oj, vad perfekt det låter men idag är det faktiskt det. Ni kanske också skulle ta en dag off ni med? Ha det så bra!

2013-06-27 - 13.09 -

Gossip Girl


Idag kom jag på hur mycket jag saknar Gossip Girl. Alla karaktärer, introt, kläderna, NYC och alla Blairs bruncher. Så nu - efter jobb, träning och ett härligt bad ska jag sätta mig och börja om från säsong 1. Imorgon är jag ledig och jag hoppas att det regnar (haha) så att jag kan sitta inne hela dagen och få lite lauratid. Godnatt! ♥
2013-06-26 - 20.53 -

En bättre tisdag

Idag har varit en riktigt bra träningsdag för mig och linnsan! Vi gick först 1 mil, runt strandpromenaden och vi insåg hur otroligt fint Varberg är på sommaren. I eftermiddag gick vi på ett core bosu- pass vilket var både svettigt och roligt! Nu ska jag duscha och sedan läsa lite. Imorgon väntar jobb! Kram på er!
 
2013-06-25 - 21.24 -

Think pink

För alla er rosaälskare där ute kan jag nu presentera min favoritplats i rummet mitt, min rosa lilla hörna! Visst är det fint? Puffen fick jag av Lovisa i födelsedagspresent och blev superglad! Jag är helt tokig i rosa hihi!
 
2013-06-25 - 15.51 -

My sweet 16

Jag kan inte med ord beskriva vilken fantastisk sextonårsdag jag hade igår! Började med firande på sängen och efter det överraskade tjejerna mig med jag skojar inte, VÄRLDENS FINASTE BRUNCH. De hade varit uppe halva natten och bakat rosa bakelser och gjort det så otroligt fint. Jag fick en prinsesskrona på mig och jag kände mig verkligen som en, hihi. Jag älskar mina bästavänner så himla mycket, och är så himla glad att jag träffat just dom. 
Efter det stod jobb på shemat innan mormor och morfar kom på besök här hemma och det bjöds på en sååå god tårta jag gjort. Sen somnade jag sött med pojkvännen vid min sida.
Och jag fick så fina grejer, tacktacktack! ♥
2013-06-24 - 11.27 -

Midsommar

2013-06-22 - 18.47 -

En blommig dröm

Klänning (Här kjol) från A&F / Singoallablus från H&M 
Hej kära vänner! Jag hade en superbra midsommar igår! Vi var ett gäng som grillade och lekte lekar, sedan gick vi vidare till en vän. Bilder från gårdagen kommer under dagen. 
 
Idag ska jag stå i köket och baka för imorgon är det en alldeles speciell dag! Kan ni gissa vilken? 
 
 
2013-06-22 - 12.46 -

TO DIE FOR

Bilder lånade från therez.se & tinkerbella.se
 
Jag tycker att 2die4 bikinisarna är supersnygga och funderar på att köpa en även jag. Om du också är sugen på en så har jag just nu i sammarbete med Todiefor ett erbjudande där du får 50 kr rabatt när du köper Hips Don´t Lie, Wimbledon, Summer Breeze eller Sugar Daisy (gäller endast dessa modeller). Följ bara instruktionerna nedan! 
 
1) Gör ett normalt köp - dock med Klarna faktura. (Det måste vara ett helt set dvs överdel + underdel som köps för att rabatten ska gälla)
2) Skriv i kommentarsfältet vid kassan (det står "meddelande till butiken") och skriv in Laura Blogg Rabatt 50kr (vi drar då av 50 krpå fakturan när den skickas ut)
 
OBS! Erbjudandet gäller i 4 dagar från och med att det läggs upp! (t.o.m den 24 juni)
2013-06-21 - 10.57 -

open back

Bättre sent än aldrig är väl det man säger? Här har ni iallafall hela outfiten från förra torsdagen då det var skolavslutning! Fantastiska skor från Zara och klänningen från allas kära Nelly. Älskar ryggen, så himla fin!
2013-06-20 - 16.06 -

Summer plans

Herreminjesus, det slog mig nyss att imorgon har det gått en hel vecka av sommarlovet!! Time to act? Oh yes. Jag vill fylla min sommar med en massa härliga sommarminnen.
Men ni kanske undrar vad jag kommer att hitta på i sommar? Jag ska jobba mycket, och jag tar det en gång för alla, jag jobbar på McDonald's. I början av juli åker jag och my family till Sicilien vilket ska bli hur härligt som helst! Mer än så är det inte planerat hittills faktiskt. Vill gärna gå på antingen Halliforna eller Håkan som kommer till Varberg, men får helt enkelt se hur det blir. Vad ska ni hitta på i sommar? 
 
Måste bara tipsa er om denna fina tumblr, en massa härliga sommarpics. 
 
2013-06-19 - 20.25 -

SUNSET

Hej kära vänner. Jag har haft en fantastisk dag! Började med en morgonpromenad innan pannkaksbrunchen jag åt. Följde sedan med David till stan för en shoppingrunda och han hittade en massa snyggt! Ikväll har jag varit med tjejerna och planerat midsommar. Leka en massa lekar, äta gott, skratta och vänner, låter inte det perfa? Det tycker jag! Natti!
 
2013-06-18 - 23.35 -

18.02

Efter jobbet åkte jag ner till stan för att kolla på bikinisar. Istället köpte jag en ny träningsoutfit och ja, det behövdes verkligen! Byxorna var på rea dessutom, prima! Båda delarna är från H&M och är himla sköna. (Förlåt för urkassabilder)
2013-06-17 - 18.02 -

G15


Min mamma älskar att fotografera och hon har nyligen införskaffat sig en söt liten Canon G15. Och jag är minst lika glad som hon över denna kamera. Tar jätteklara och fina bilder och är inte alls lika tung och jobbig att bära på som de större systemkamerorna. En massa härliga sommarbilder ska tas med denna söta lilla sak. 
2013-06-16 - 12.10 -

Skolavslutning

Jag och Hannisen var konferencierer. Himla roligt!

Fick en fin blombukett utav familjen och blev fotad från varje vinkel som fanns. Dock blev inget bra då jag precis gråtit, hehe.
Haha, alla bilder ser helt muppade ut på mig. Men som sagt, mycket känslor var det den dagen! Dock ska ni få se bättre bilder på la outfit! 
2013-06-15 - 16.56 -

/ Håkan Hellström

 
Så vad tycker ni om mitt en aning blondare hår och nya Håkan-linne jag införskaffade på konserten förra lördagen? Håret fixade jag hemma igår. Var jätterädd för att det skulle bli gult men icke, det blev superfint! Ledigheten varade inte längre, nu ska jag trampa ner till jobbet! Ha en toppendag! 
2013-06-15 - 08.57 -

Fri till slut

Igår slutade jag 9an och det var en himla känslosam dag för oss alla. Började med avslutning då vi fick ställa oss på led, ta emot våra betyg och gråta till bildspelet som sammanfattade 10 fina år tillsammans. Efter det åt vi god lunch och tårta här hemma, fick även lite presenter. Det lönar sig att vara duktig i skolan ska ni veta! Klockan fyra åkte alla tjejer hem till Ebba där vi åt pizza innan killarna kom. Spårade ut lite haha och drog sedan till stan där jag träffade härligt folk! Och nu är det SOMMARLOV och jag mår så fruktansvärt bra att det inte är sant. Som jag längtat efter detta, äntligen!! 
Jag tog själv inte många bilder igår men ska försöka att skrapa ihop några som jag kan visa er senare idag! Puss!
2013-06-14 - 11.56 -

Who run the world? GIRLS

Ursäkta för den kassa uppdateringen men det är en massa ståhej innan skolavslutningen. Grejer ska skrivas och aktiviteter ska göras. Men tills jag har mer tid tycker jag att ni alla ska ta er tid att kolla på Chime For Change som hölls i London den första juni. Beyoncé är med som grundare till detta fantastiska intiativ som handlar om kvinnors rätt till utbildning, hälsa och rättvisa. Artister som Jennifer Lopez, Laura Pausini, Rita Ora, Jessie J, Jay-Z och självaste Beyoncé kör några nummer. Hur ballt låter inte detta?! Sån jäkla GIRLPOWER.
Klicka här så kommer ni SVT1's sändning av Chime for Change. 
 
2013-06-11 - 22.37 -

Smygtitt

... på vad jag ska bära på skolavslutningen på torsdag! Klänningen är en halv storlek för stor men jag tror det kommer bli väldigt fint ändå! Inte långt kvar nu, inte alls. 
2013-06-09 - 17.08 -

HÅKAN HELLSTRÖM


Jag är tom på ord. Håkan kungen Hellström var helt magisk på slottskogsvallen igår. Att se honom live var någonting utav det häftigaste jag sett, så äkta rakt igenom. Vi stod och sjöng och dansade hela kvällen. Vad var det bästa? Att sjunga med i Känn ingen sorg för mig i Göteborg, i Göteborg. Känns som om mina ögon öppnades på nytt igår, jag är tokkär i Håkan.
2013-06-09 - 11.07 -

SJUNDE JUNI


Nu har jag försökt att fixa en någorlunda bra GIFbild i en halvtimme, så just nu skiter jag i att det blev en ful sådan.
 
Heeeej friendos! Jag mår hur bra som helst efter mitt livs sista riktiga skoldag i grundskolan, mys med bästisarna och ett riktigt pepp-träningspass! Nu ska jag cykla iväg till affären och köpa lite gott, sedan blir det grillning med tjejerna. Herregud, vad skulle mitt liv varit utan Linn och Hanna?! Ha en fin kväll! ♥
 
2013-06-07 - 20.18 -

sweet sixteen

Sååå har Laura varit i farten igen! Om cirkus 2 veckor fyller jag sexton år och som vanligt har jag noga tänkt ut vad jag ska önska mig, och det blev ju en hel del. Hoppas att jag får någonting utav allt ialafall, haha! Sa någon rosa eller? ;)
2013-06-06 - 15.54 -

Nationaldagen

Godmorgon solstrålar! Efter en god natts sömn har jag ätit en bra frukost och är redo för dagen. I eftermiddag blir det ridning och efter det ska vi till några vänner!
Ha en fin nationaldag! 
2013-06-06 - 10.06 -

Svansjön


Idag har jag badat i det 12 grader kalla havet, cyklat som en dåre till Ringhals och hem igen. Varit förvirrad ute i ingenstans, nästan haft ihjäl mig själv genom att cykla på stora vägar, missat tåget och sedan fått en försenad tågtid, slumrat till, köpt godis i Sveriges bästa godisshop, kollat på Svansjön på Göteborgsoperan och traskat runt i gamla goa Göteborg en fin kväll som denna och kollar på studenter. Och allt detta har jag upplevt med bästa Hannisen. Nu är jag hemma och helt slut. Svansjön var en helt fantastisk uppsättning och jag blev verkligen inspirerad och motiverad till de tre åren framöver då jag ska dansa - på skoltid! Nu ska jag nana, godnattpussar!
2013-06-05 - 23.09 -

LEAVE IT BEHIND

Idag har jag gjort mitt sista prov för grundskolan, asso kan ni förstå lyckan? Det firar jag med att sticka ner till min kära mormor och morfar, alltid lika mysigt! Imorgon väntas roligheter, 4 mil cykling och götet! Ha en fin dag! 

2013-06-04 - 15.34 -

NIKE PRO

Hjälp mig! Jag behöver nya träningsshorts till sommaren och vill veeerkligen ha dessa, Nike PRO (även om de ser ut som kallingar) men tycks inte hitta dom någonstans. Har ni sett dom? Skulle bli så glad isåfall! Puss!
2013-06-02 - 12.22 -

Skull dress

Vad tycker ni om min nya klänning? I min garderob hänger nästa bara rosa, blommiga klänningar så tänkte för en gång skull köpa någonting helt annorlunda. Sitter skitsnyggt på och tycker att den är riktigt cool. 149 kr på H&M! 
2013-06-01 - 10.06 -