KOMMENTERA
2012-06-29 - 21.25 - Allmänt

Summer feelings


Tröja - Cubus / Linne - Chelsea / Shorts - Topshop / Mobilväska - Gekås

Vaknade med världens härligaste sommarkänsla idag! ♥ Ska snart ut med en Chic & sola och sedan ska jag äta på Subway med Felix, har alltid varit emot Subway men man får la testa eftersom att alla säger att det är SÅ gott. Ikväll blire fotboll, heja ITALIA!! 
2012-06-28 - 12.07 - Allmänt

New bikinis

Jag har uppdaterat min bikinisamling lite nu det senaste. Älskar att shoppa bikinisar, så jäkla roligt! Den vita bikinitoppen & de limegröna bikinitrosorna köpte jag inne på Victoria's Secret i NY, jättesnygg! De rosa trosorna köpte jag på H&M och den blommiga köpte jag idag på Gekås! Behövde en triangeltopp då jag nästan bara har bandeau bikinisar, så den är perfekt!
2012-06-27 - 17.36 - Allmänt

26 juni

Klänning - H&M / Jeansjacka - JC / Väska - GinaT / Skor - Converse / Solbrillor - H&M / Skärp - Zara 

Vaknade hos min vän Bella och blev glad över att äntligen se lite sol!! Man blir ju helt deprimerad när det regnar & är 13 grader ute på sommarlovet, i juni?! Aja, jag är glad för den lilla sol vi får. Tog mig en promenad hem och chillade i solen. Nu kom jag precis hem från bästis som åker till Grekland i 2 veckor imorgon, jag åker den 10e och Linn kommer hem den 11e, typiskt. Kommer inte kunna ses på 1 hel månad!! Sick vad tiden går snabbt nuförtiden. Snart har det gått två veckor på sommarlovet, gäller att ta vara på friheten!


2012-06-26 - 18.07 - Allmänt

Skolavslutning 2012


That's my big smile, haha!
Jag har på mig en klänning från Abercrombie & Fitch, skor från Citybird, clutch från H&M och armband från OXXO design
Jag och mina underbar bästavänner på skolavslutningen, vilken toppendag det var! ♥


2012-06-24 - 12.56 - Allmänt

23 Juni - Min 15 årsdag ♥


Har haft en toppendag med familjen & härliga vänner! Fina presenter, god brunch hemma hos mig och födelsedagen avslutades på en fin fiskrestaurang i solnedgången. Bättre 15-årsdag kunde jag inte få! ♥
2012-06-23 - 23.59 - Allmänt

Härliga sommarlov


Senaste från Instagram- Följ mig där, laurakvist ♥
Tjeeeenare! Jag hade en jätterolig skolavslutning. Började i idrottshallen där vi hade avslutning och alla tog farväl av 9orna. Jag grät som bara den, blandade känslor. Insåg att det bara är 1 ändå år kvar med min underbara klass, då vi är äldst i skolan och massa viktiga nationella prov ska göras. Men ändå en lättnad att veta att man snart ska få välja sin egen väg i livet. Jag blev supernöjd med betygen, har höjt mig i de flesta ämnen, så nu är det bara ett D som ska bort- i idrott Ha-Ha! Här hemma hade mamma gjort jättegod mat och senare stack jag iväg till en killkompis och grillade med några vänner innan vi tog oss ner till stan. Träffade vänner, dregglade efter Newkid och skrattade. En superstart på sommarlovet! (Vet att ni vill ha bilder från min skolavslutningsoutfit, ska bara få dom av min vän senså!)

I tisdags blev jag väldigt förskyld så låg mest hemma, men det hindrade mig inte från att igår ta tåget upp till Liseberg med några vänner! Hade en jätterolig dag, stannade också och såg Ulrik Munther en liten stund. När jag kom hem kunde jag knappt prata efter allt skrik!

Imorgon är det midsommarafton och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, får se vad det blir. På lördag fyller jag 15 år och om en vecka åker jag på ridläger. 2 dagar efter det åker jag till Kroatien i 2 veckor. Fullpackat schema med bara roliga grejer!
Nu vet ni lite vad som händer i mitt liv för tillfället, ha det finfint! ♥
2012-06-21 - 17.12 - Allmänt

NYC, day 1

Vi landade i NewArk vid 12 tiden och tog oss in mot New York med stil i en limousine (en skruttig sådan haha, men ändå). När vi kom fram till hotellet ville vi bara ut och se oss omkring så vi bytte om och åt lunch på ett gott ställe som låg precis vid hörnet nedanför oss. Sedan gick vi till Times Square och jag tappade bokstavligen hakan, så jävla häftigt!! Det var som att hoppa in i en film!
Efter det tog vi oss upp i top of the rock och kollade ut över hela Manhattan. På den stora bilden kan ni se hur stort Central Park är.
På kvällen åt vi i Bryant Park, en jättemysig park men jag var såååå trött efter en hel natt resande och en hel dag i NY att vi tidigt fick gå igenom lysande Times Square till hotellet för att sova.
2012-06-16 - 21.32 -

Smygtitt på min fina avslutningsklänning

En liten smygtitt på vad jag kommer att bära på torsdag då jag slutar 8an. Blev kär när jag såg den inne på Abercrombie & Fitch på Fifth Avenue i NY. Så perfekt. Har ännu inte hittat några skor (paniiik) men jag får leta vidare. Känner mig som en liten prinsessa i klänningen, hihi ♥
2012-06-10 - 16.09 -

Bekännelser

Får ofta höra att jag har små bebis händer, haha sant osido
Jag spelade fiol när jag var mindre
Jag faller ofta för kändiskillar, listan kan göras såååå lång
Jag tänker väldigt bra när jag läser, så hänger aldrig med om handlingen i boken
Jag är inte rädd för småkryp men katter däremot, waaah sooo scary
När jag går förbi en hund tror jag alltid att den ska bita mig i rumpan
Jag har min klocka på högerarmen
Jag önskar att jag hade smilegropar, så himla sött!
Jag älskar alla gitarrlåtar
Jag tycker matrester är typ det äckligaste som finns, euw
Jag kan få jättestora näsborrar, ha-ha
Jag köper nästan bara vita kläder nuförtiden
Jag älskar känslan av att ta av sig sockarna på kvällen
Jag har bara fått 2 presentkort i hela mitt liv
Jag ÄLSKAR killparfymer, mmmmh
Jag älskar att sjunga & gör det hela tiden
Jag erkänner att jag är en kass bloggare
Chloé Schuterman är min stilikon
Jag har icke tappat alla mina mjölktänder än, den sista börjar bli lös nu haha!

(Tycker sjäv att bekännelser är jätteroliga att läsa, så kanske tycker ni det med?)
2012-06-03 - 18.49 -

Så galet bra

Ååååh, min favvotlåt med favorit Ed Sheeran! Kan inte bli bättre!
2012-06-02 - 16.22 -

I'm back!

Jag har haft några månader nu där jag har varit väldigt trött och orklös, efter skolan och plugg har jag bara sovit och ätit sötsaker. Var så galet stressad för några månader sedan att jag tillslut inte orkade mer, så har helt enkelt lärt mig att chilla lite. Och därför valde jag att lägga bloggen åtsidan ett tag. Hoppas ni förstår ♥
Men nu har jag bara 2 riktiga skoldagar kvar och sen är plugget finito för i 8an, skönt! Så nu kan jag äntligen ta tag i allt jag inte orkat göra, som bloggen, rummet (har fortfarande lite kvar att fixa), skriva om New York osv. Tänkte göra en liten video om shoppingen från NY, för jag antar att ni vill se det och lägga ut dag för dag bilder därifrån. Ska försöka fixa det så snart som möjligt! Låter det bra? :D
2012-06-01 - 19.14 -