Elsas Värld

Medans jag går runt på Stockholms gator vill jag tipsa er om min favorit bok. Elsas värld. Vissa kanske känner till boken & serien men andra kanske inte gör det. Och att missa detta vore inte kul kan jag säga er!

Elsa kommer ifrån "Boringsås". Hon är precis hemkommen från New York när hon bestämmer sig för att starta en modeblogg i Stockholm. Det går som det går & Elsa hamnar i mycket trubbel.
Jag började först följa serien, som ni kan se här. Jag skrattade åt alla avsnitt och tyckte att den var så jäkla bra så jag gick och köpte mig boken. Och boken är precis lika bra, om inte till och med bättre!
Boken är skriver av Sofi Fahrman & eftersom att hon är en välkänd modebloggare så gör det allting ännu roligare!
KOMMENTERA
2011-12-31 - 14.27 -

cute pink things

2011-12-30 - 14.01 -

Packar inför Stockholm

Hej på er!
Det var tänkt att jag och min vän Linn skulle tatt tåget till Göteborg idag men icke sa nicke. Stormen Dagmar hindrade oss. Inte snällt av den tanten alltså, ha-ha.. Men det får bli nästa vecka istället!

Som ni ser har jag packat resväskan. För imorgon tidigt på morgonen tar jag och mina föräldrar flyget till Stockholm! Woho, jag är så taggad!! Vi kommer att landa redan klockan 8 imorgonbitti, så jag hoppas att jag får en liten shoppingrunda iallafall.
Annars ska vi gå på museum, bland annat det fotografiska! På nyårsaftons kvällen ska vi först äta på en fin resturang & sedan bege oss mot skansen vid 12- slaget. Och på söndag tar vi flyget hem.
Men jag har fixat lite tidsinställda inlägg under tiden jag är iväg. Ha det så bra så hörs vi när jag är hemma igen, 2012! Kram ♥
2011-12-29 - 19.53 - Smått & gott

Lila fotoprojekt

Jag och Linn har startat ett fotoprojekt som heter Lila- photo month. Lila står för Linn och Laura. Varje månad kommer vi att lägga ut en bild som går under ett tema. Vi kommer välja alla teman alfabetisk så denna månaden startar vi med bokstaven A. Fotot kommer att publiceras sista dagen i månaden. Håll utkik när det det nya året kommer!
2011-12-29 - 12.59 - Lila- photo month

Rastlös tjej

Jag satt och var rastlös, hade inget att göra & ville blogga. Men hade absolut ingenting att blogga om. Kollade mig i spegeln och såg mitt nyduschade hår - mitt stora fluffiga, affro hår som jag faktiskt har. Tog ett kort och la in den på datorn. Ville mixtra & trixa lite med den så jag gjorde det. Och ovanför ser ni resultatet. HAHA, så hemskt dålig jag är i photoshop. Så förlåt får jag väl säga för den konstiga bilden. Men med denna bilden blev det ändå ett helt inlägg! Någonting bra iallafall!

Idag har jag inte gjort någonting, och det märks nog på texten ovanför haha..
Ikväll ska jag och tjejerna gå på bio. New years eve! Någon som har sett den kanske? Den verkar vara väldigt bra!
Hoppas ni också får en rolig kväll, ciao! ♥
2011-12-28 - 16.37 - Allmänt

Planerar om rummet


Sitter och planerar mitt rum just nu. Skriver ut, mäter & tänker. Men nu börjar jag få ihop det tillslut. Ovanför ser ni min inspirationskälla! Som det ser ut nu så kommer mitt rum bli väldigt just men ändå mysigt. Precis så som jag vill ha det! Så jag hoppas på att pappa går med på mina önskemål och att jag får det jag vill ha, hehe! Nu får jag fortsätta, puss på er! ♥
2011-12-27 - 20.29 - Allmänt

Gossip Girl box

Idag ska nog 99 % av sveriges ungdomar ut på stan för att stressa runt på mellandagsrean. Men jag skippar faktiskt det i år. Jag ska spara mina pengar till resor och annat skoj. Vilket är ovanligt för mig, brukar vara den som är först i affärerna och köper hem en massa (!) kläder. Men så istället för att springa på stan i år ska jag sätta mig och glo på Gossip Girl! Jag fick nämligen hela boxen i julklapp.
Säsong 1-4, så nu har jag en hel del avsnitt att kolla på. Woho, älska Gossip Girl!
I know you love me, XoXo Laura ♥
2011-12-26 - 12.13 - Allmänt

Juldagen

God jul på er allihopa får jag säga nu dagen efter julafton!
Jag hade fullt upp igår med kusinerna så jag hann faktiskt inte blogga. Jag firade som sagt med min familj, kusiner & morfar o mormor var självklart på plats dom med. Vi åt, kollade på Kalle anka, öppnade julklappar och åt lite till.
Jag fick superfina julklappar, som ni kommer att få se så småningom!
Det hade varit kul att få veta hur ni firade jul & vad som var eran bästa julklapp i år?

Idag ville familjen och kusinerna bada på kallis, men jag sa "nej tack". Jag är ingen badtjej inte, så jag tog kameran och ni ser ovanför vad jag fotade. Nu är bara familjen hemma och jag ska mysa till det med varm choklad och en tidning.
Julkramar från lilla mig
2011-12-25 - 13.56 - Allmänt

Juletider ♥

Hej igen! Jag har inte hört av mig de senaste dagarna men nu är jag här och gladare än någonsin!
Jag menar om bara några timmar är det julafton, jag har loooov, fick toppen betyg, hela familjen är samlad och julstämningen är här.
Jag undrar om livet kan bli så mycket bättre än såhär?

Idag har jag julpysslat & julhandlat med papi! Så nu sitter jag som en liten 5 åring och kollar upp på klockan som tickar väldigt sakta.
Ha en bra kväll! Jag själv ska lägga mig tidigt så jag slipper längta så länge, haha! ♥
2011-12-23 - 18.00 - Allmänt

Fixar dag

-Idag ska jag göra allt det där som man helst vill slippa. Jag pratar om att städa rummet, tvätta, städa kaninens bur & plugga. De flesta har nada i skolan att göra denna sista vecka men eftersom att jag var sjuk hela förra så har jag matteprov och svenska redovisning att ta igen. 
Men jag ville ändå säga hej, och ha en bra 4 advent! Bara 6 dagar kvar till julafton och jag längtar sååå! Puss på er ♥
2011-12-18 - 14.41 - Allmänt

Thingsyouremember

Klicka på bilden för att komma till bloggen

En blogg jag läser varje dag är denna ovanför! Hon fotar fantastiskt bra, designen är superfin, och vi ska inte tala
om hennes kläder.
Om jag skulle förklara bloggen med några få ord skulle det bli, vit, ljusrosa & sött.
Ta en titt, jag tror du kommer älska den lika mycket som jag gör! ♥
2011-12-17 - 10.40 -

a cup of hot chocolate

2011-12-15 - 18.10 - Allmänt

Hemma & myser


Halloj! Jag vaknade upp med förkylning så jag fick bli hemma idag. Men denna gången är det inte så hemskt att jag knappt kan stå upp, utan jag slappnar bara av och har det mysigt idag. Jag har tatt mig ett skumbad, läst i Frida och kollat på film! Riktigt mysigt har jag haft det. 
Men nu får jag ta tag i det jag har skjutit upp, nämligen matten som jag ska ha prov i imorgon.. suck.
Hoppas ni har det bra ♥
2011-12-15 - 15.21 - Allmänt

senapsgul och glittrig stickad tröja

I lördags tog familjen våran årliga lilla tripp till Halmstad för att julhandla. Och när jag gick runt på gatorna så såg jag plötsligt Monki framför mina ögon! Inte visste jag att lilla Halmstad hade mina favoritaffärer som Monki, Glitter och Bikbok. Men jajemennsan!
Tyvärr hittade jag inga julklappar men jag hittade denna mysiga tröjan ovanför. Som rubiken säger så är det en senapsgul och glittrig stickad tröja från Monki. Jag älskar den! ♥
2011-12-14 - 13.05 - Shopaholic

10 dagar kvar julafton!

2011-12-14 - 10.52 - Allmänt

3 advent

Godmorgon mina änglar! ♥
Idag är det Julshow i stallet som gäller. Så nu har jag klätt upp mig lite fint för snart kommer Johanna och hämtar upp mig.
Ska bli så rackarns kul, älskar jultraditionerna i stallet!
I år har jag varit ansvarig över luciatåget, så jag hoppas att alla mina 26 luciabarn sjunger lika högt som dom gör på träningarna ;)

Ha en trevlig tredjeadvent! Så hörs vi antingen idag, imorgon eller ah.. någon annan dag!
2011-12-11 - 11.28 - Allmänt

Twitter & Instagram

2011-12-09 - 15.38 -

You have to work hard to make your dreams a reality one day

2011-12-06 - 17.22 - Allmänt

Ricinolja.. i håret?

Jag tror inte ni har missat att den nya super trenden är att använda ricinolja i håret. Det sägs att om man masserar in en klick i håret 3 dagar i veckan så kommer håret att växa upp till 6 cm i månaden istället för 1 cm. Håret ska också bli mer livligt och tåligt.
Men ska man verkligen tro på detta?
Jag skulle väldigt gärna vilja svara ja men det låter lite för bra för att vara sant.

Ricinoljan är egentligen laxeringsmedel, och det finns att köpa på Apoteket.
Eftersom att mitt hår blir 5 cm kortare (!) för varje månad så tror jag bannemig att jag ska testa detta.
Till och med Carolina Gynning säger att detta funkar, så äsch ett försök är det allt värt!
Bild tagen från Google
2011-12-04 - 11.59 -

smile, it´s christmas time!

Det är 21 december, snön har kommit, min syster kommer hem imorgon, svenska redovisningen gick så mycket bättre än vad jag trott, imorgon är det jullov & jag får mina första betyg, jag har köpt alla mina julklappar och jag har fått julkänslan..tillslut.
Jag ville bara tala om hur glad jag är nu & jag hoppas att ni är lika glada som jag är! Because, you know it´s christmas time! ♥
2011-12-03 - 14.18 - Allmänt

Nytt

Tog en sväng till stan i regnrusket innan. Hittade den perfekta kavajen och en ny mascara.
Kavajen kommer ifrån HM och passar mig perfekt. Eftersom att jag är så liten så har många tidigare kavajer som jag testat vart för långa, för breda eller haft jätte stora axlar. Men nu äntligen så hittade jag en!

Hade också ett stort behov utav en nu mascara, köpte min senaste i somras så det var verkligen på tiden!
Hatar att köpa smink egentligen. Det är ju så himla dyrt och eftersom det finns så mycket att välja på så vet man inte vad som är bra & mindre bra. Men det fick tillslut bli denna, och den sägs vara bra! :)
2011-12-03 - 13.44 - Shopaholic

1 December

Idag kan vi börja räkna ner på riktigt. 1 2 3 4 5 6.. Om 24 dagar är det årets mysigaste dag, Julafton!
Jag gick upp en kvart tidigare för att se julkalendern. Tyck du att det är löjligt men hallå, det är jul? En jul utan julkalendern kan jag inte tänka mig. Och jag tror årets blir riktigt bra efter att ha sett det första idag. Så himla mysig verkar den vara, precis så som den ska vara. Med snälla tjuvar, läskiga tanter, små söta barn och mysiga gator och hus!
Och nu har också julstjärnan hängts upp i mitt rum, som du ser. Jag älskar verkligen allt med julen. Blir som ett litet barn på nytt, hihi!
2011-12-01 - 15.41 - Allmänt