231114


I helgen tog jag fram min fina Jofama By Kenza jacka ur garderoben, den får värma mig de kalla höstdagarna framöver. 

Så har ännu en vecka gått. Ska nu ta mig ett bad, läsa en bok och ladda om för en ny! Kramisar
KOMMENTERA
2014-11-28 - 23.39 - DAILY DIARY

HANNA'S B-DAY

Idag var det Hannas tur att fylla 17 år! Linn och jag överraskade henne med gofika och presenter. Det var tänkt att vi skulle ha lite manikyrmys men eftersom vår kära Hanna kom 1h försent för att hon tvunget skulle surfa på sin födelsedag (den nörden) så blev det inte så. Menmen, det blev lika bra ändå! GRATTIS IGEN VÄRLDENS BÄSTA TJEJ!  
 
2014-11-23 - 23.38 -

WISHES FOR CHRISTMAS

christmas wishes
 

En smidigare kameraväska / Isadoras matt lipstick / Snö / Freebra / MBMJ- armband / MbMJ- datorfodral / Pengar till kommande resa / Boken superlicious / Fragrance sticks / Kuddar från H&M
2014-11-21 - 23.41 -

FINALLY FRIDAY

 

Efter en hektiskt och jobbig vecka har jag landat i soffan och är överlycklig över att det är helg. Men ingen vila ingen ro, i helgen ska jag dyka ner i böckerna och jobba i några timmar. Har ni några planer för helgen? 

 
2014-11-21 - 23.37 -

GIFT FROM BAE

 
Häromkvällen fick jag ett paket hemlevererat från mitt hjärta som befinner sig på andra sidan av Atlanten. Där låg bl.a. denna supermysiga stickade tröja. Kärleksbrevet håller jag för mig själv, hihi. Ååååh, vill ha honom här, nu ♥ 
2014-11-20 - 23.36 -

ATT GÅ NATUR

 

Som sagt, det är snart dags för er nior att välja linje. Om jag kan vara till hjälp för er som funderar på natur skrev jag, för ett år sedan, ett inlägg om att gå naturprogrammet. Jag tänker att jag kan länka det här, och om ni har några ytterliggare funderingar så är det bara att skriva en kommentar! 

 ATT GÅ NATURPROGRAMMET

PS. Genom att läsa detta, ett år gamla blogginlägg, förstår jag hur mycket jag lärt mig i bara svenskan. Haha, nästan lite pinsamt men jaja. Here you go!

2014-11-18 - 23.36 -

TUMBLR

Jag har tyvärr inte mycket mer än min tumblr att bjuda på idag.  http://nessona.tumblr.com/

Fy vad mörkt det är ute nu. Och kallt. Längtar till december då det anses mer som mysigt än deprimerande (tänker på julen såklart), hihi. Annars då? Skolan är i full rulle och mina eftermiddagar går åt till plugg och träning. Alltså inte mycket att hurra för, och inte heller mycket att blogga om. Men jag ska allt försöka skriva några inlägg då och då.

Kram på er!

2014-11-18 - 23.34 -

15 NOVEMBER

 

Dagens enkla men snygga outfit

Hela förmiddagen har jag tillsammans med några klasskamrater försökt att fånga folks intresse. Det är ju snart dags för nior att välja linje, så därför var vi där på öppet hus och talade gott om natur. Besvarade frågor, visade några laborationer och bjöd på godis. Var någon av er där? 

2014-11-15 - 23.34 -

BACK TO REALITY

 
Hemma efter en fantastiskt vecka i vackra och underbara Gran Canaria. Jag är otroligt lyckligt lottad som både har möjligheten till att kunna resa iväg och göra det med en sådan fantastisk vän. Vi har bara haft det SÅSÅ bra ♥ 
Efter ett skype-samtal med David ska jag strax sova och imorgon är det back to reality som gäller. Dock tynger det mig inte så mycket eftersom jag verkligen har fått ladda om batteriernaNatti!
2014-11-15 - 23.33 -

MAS PALOMAS

 
 
Igår tog vi bussen till Mas Palomas öknen där vi hade en fantastiskt fin dag. Vita sanddyner, blått hav med stora vågor och strålande sol, kunde inte blir bättre helt enkelt. Nu är vi hemkomna från en drink vid havet och ska snart lägga oss. Imorgon väntar ännu en dag. Natti!
2014-11-10 - 23.32 -

MORNING IN LAS PALMAS

 

 

Vi bor på 15e våningen med utsikt över både staden och havet vilket var extra fint i solupppgången.

¡Hola! Amanda och jag har redan hunnit med en hel del. Besökt gamla stan, orienterat oss i området, njutit av sol och bad på Las Canterasstranden, ätit calamares och spelat kort på balkongen. Nu har vi piffat till oss för att gå ut och äta. Kram!

2014-11-10 - 23.31 - DAILY DIARY

IT'S VACATION TIME

 
Eftermiddagen har gått åt till att skriva och skicka in en dansuppgift, packa, tvätta, köpa nödvändigheter till resan, måla naglarna och ännu en gång, PACKA. Detta varvat med några lyckorus till vår Las Palmas-pepplista. Jag mår just nu fantastiskt bra med andra ord och är mer än redo för en vecka på Gran Canaria med min bästavän! Vi hörs!
2014-11-06 - 23.31 -

-

 

Söndag, vilket betyder sista dagen på höstlovet. Det går dock ingen nöd på mig ska ni veta! På fredag åker nämligen Amanda och jag till Las Palmas, Gran Canaria, för en vecka fylld med sol, bad, shopping, god mat och mys. Ska bli fantastiskt roligt att komma iväg med min bästavän, släppa allt här hemma och bara njuta av allt det goda i livet. Dags att se över outfits, packa ner bikinis, solisar och klackarna. Åh, ska bli så kul!!
2014-11-02 - 23.30 -