Pluggmys


Hej igen! Jag har haft några dagar ledigt, om man nu kan kalla det så. Det är mycket nu innan jul med skolan, stallet och julklappar. 
I helgen var kusinerna nere, och vi hade det så mysigt! Och dansuppvisning på torget blev inte av, pågrund av stormen, men ska jag vara ärlig? Jag blev överlycklig när jag fick höra det.

Idag är det plugg som gäller, har ett svenska arbete som ska vara klart på torsdag så det är bara att fin slipa nu det sista! Men allt blir så mycket lättare med mormors lussebullar och min älskade kopp fylld med varm choklad.
Nu får jag fortsätta att arbeta.. Ha det finfint! ♥

KOMMENTERA
2011-11-29 - 15.29 - Allmänt

Today is a good day

Idag är en helt vanlig dag och mitt humör är på topp. Har varit såhär glad i sisådär en vecka nu. Härligt! Annars då? Jodå, allting rullar på. Planerar rummet, pluggar, är i stallet, övar med luciatåget och sover. That´s what I do.
Ikväll blir det dans. Sista gången för min del. På söndag är det uppvisning (!) & sedan är det slut för denna terminen.
Ha en bra dag mina änglar! ♥
2011-11-24 - 15.55 - Allmänt

Bloggtips

tryck på bilden för att komma till bloggen

Jag följer upp till 100 bloggar men detta har blivit en av mina nya favoriter. Jag älskar hennes stil och jag hade gärna velat byta ut min garderob mot hennes. Tillexempel den här klänning, hur snygg är inte den?!
Lisa inspirerar mig verkligen till att vilja sticka ut då & då. Men på ett snyggt sätt. Hon vet precis vad som matchar och vad som är snyggt just nu. Hon bloggar inte jätte ofta men när det väl kommer upp någonting nytt så är jag snabbt inne & läser. Klicka in!
2011-11-23 - 16.54 -

Dear diary..


Jag satt och skrev min önskelista inför jul och kom plötsligt på att jag ska börja skriva dagbok. Mina vänner vet att jag älskar att sitta och skriva ner allt jag tänker på. Bloggen är ju redan som en liten dagbok, men här skriver jag absolut ingenting privat. Jag vill ha en dagbok som inte äns mina bästisar får röra, för en dagbok är nog det personligaste någonting kan bli. Så i julklapp ska jag önska mig en fin & gammaldags dagbok, där varenda ord kommer handla om mig, bara mig. Visst låter det lite töntigt, haha? Men that´s me!
2011-11-20 - 17.48 - Allmänt

Breaking dawn

Hej på er! Nu var det ett tag sen, och jag vill bara börja med att säga att jag har mycket att gör just nu. Och tyvärr måste jag då lägga bloggen lite bakom mig några dagar då & då. Men nu är det helg, och jag är här igen!

Jag tror ni redan har fattat vad jag ska göra idag. Jo jag ska vara som alla andra 14 åriga tjejer och gå på Breaking dawn, part 1. Hur grymt?! Jag har bara hört bra om filmen, förutom från min mamma som fortfarande inte vill att jag ska gå på den för att den är så hemsk. Men hallå, det är Twilight? Och vampyrer är jag van vid nu, haha.
Jag ska gå med tjejerna & sedan sover jag hos Hannis. Mysigt!
Nu får jag kila iväg och packa, ha en finfin kväll, puss!♥
2011-11-19 - 15.43 - Allmänt

Svartvitt


Hej på er! 
Nu ligger jag i soffan (min säng numera) & glor på Gossip girl. Jag och bästisarna fick lite panik här om dagen då vi hörde att Vampire diaries har uppehåll ända tills Januari, först tänkte vi " äääh, hur kommer vi att kunna överleva?" men då kom vi på att vi har en hel del GG avsnitt att kolla på så 2 månader kan vi nog klara oss.

Jag har varit så galet trött efter skolan de senaste dagarna. Orkar inte göra någonting, men i skolan är jag på toppen humör och springer runt & dansar. Jaja, jag får nog lägga mig tidigt ikväll.
Nej, nu får jag fortsätta att kolla, ha det bra! ♥
2011-11-16 - 17.37 - Allmänt

Där jag trivs som bäst


- Det finns ingen plats i hela världen där jag är lika lycklig som jag är här ♥
2011-11-14 - 15.37 -

Fullt upp med rummet


Halloj! Jag har haft fullt upp med rummet denna helgen. Vi har flyttat ut allt i vardagsrummet som nu är mitt sovrum en vecka framöver. Så just nu ser rummet ut som på bilden ovanför, säng & garderob i mitten och papper och målarfärg på golvet. Wiho, äntligen så är det igång!

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, och sitter nu och fixar lite viktiga grejer inför mötet ikväll. 
Idag fick jag äntligen träffa bästisen Vendela! Hon har varit i Florida i 2 veckor, och oj vad hon var brun och fin hon var!
Och lika glad och go som alltid!
Nu måste jag tänka vidare på det jag påbörjat, ha det bra! ♥

2011-11-14 - 15.23 - Allmänt

Flyttlådor & ett tomt rum

Nu är det äntligen igång! Denna veckan ska mitt nya rum påbörjas. På måndag kommer målaren hit för att måla och sätta upp min nya tapet. Så nu håller jag på att sortera grejer jag inte längre vill ha och resten packar jag ner i stora flyttlådor. När renoveringen är klar så får jag tjata på mamma & pappa om en tur till Ikea, för nu är jag igång! Och det ska bli tidernas finaste rum, inget snack!
När jag säger vitt & ljusrosa, så får du en liten inblick på hur mitt nya rum kommer att se ut, hihi..

Snart ska jag ta en paus från detta jobb och åka till stallet ett par timmar, underbart!
Ha en finfin lördag, puss! ♥
2011-11-12 - 13.59 - Allmänt

Alla helgona

2011-11-10 - 15.03 -

Det du inte visste

♥ om exakt 185 dagar så ska jag ut på min drömresa                  ♥ när jag blir stor så ska jag ha en liten Chihuahua som jag ska kalla Beauty
♥ vampyrer och pirater tycker jag är det fränaste som finns!      ♥ jag älskar röd paprika, sitter faktiskt och äter det nu
♥ jag var en riktigt kaxig typ när jag var mindre                           ♥ jag är verkligen en dålig förlorare, därför hatar jag att tävla
♥ jag saknar min favorit Pedro väldigt, väldigt mycket                 ♥ jag planerar alltid allt in i mista detalj
♥ Nessona är mitt Alviska namn                                              ♥ jag tänker bäst när jag läser
♥ det är 46 dagar kvar till min favodag, nämligen Julafton!          ♥ jag börjar gråta om jag inte får bra poäng på prov
♥ jag är verkligen kass på att rita/måla                                         ♥ jag älskar "lugna" rocklåtar, som typ Make me wanna die
♥ jag har redan panik inför gymnasievalet!                                  ♥ jag köper vissa skor på barn avdelningen, billigt & bra!
♥ jag skulle mer än gärna vilja vara Kenza för 1 dag                    ♥ när jag blir stor ska jag ha en walking closet, no discussion


2011-11-09 - 17.25 -

EMA 2011



Woho! Just nu sitter jag och tittar på EMA som jag tyvärr missade i söndagskväll. Alla mina favoriter är samlade i en ända gala, hur grymt är inte det?! LMFAO var precis uppe på scen och körde dina moves, dom är så jäkla coola!
Men höjdpunkten måste ju ändå vara Justin, men det är ett tag tills han kommer, buhu..
Men väntar man på någonting gott väntar man aldrig för länge, right?
Nej, nu måste jag slita mig från bloggen och dansa vidare, wohooooo vad jag älskar detta!
Ha en tisdag! ♥
2011-11-08 - 15.33 - Allmänt

Hickstead, vila i frid ♥

2011-11-06 - 18.48 -

Halloween

Sähär såg min Halloween ut i år! Vi i US ordnade en Halloween övernattning i stallet för andra hästgalna barn! Och eftersom att jag skulle ta hand om mindre barn så valde jag att inte se för läskig ut, hihi. Så jag blev en snäll djävul till slut. Det låter ju lite konstigt men jaja, det fick bli så ändå.
Vi lekte lekar, åt gott, kollade på film och gick en spökrunda runt sommarhagen klockan 11 på kvällen när det var bläcksvart och kallt, scary! Det var 2 väldigt roliga dagar men dagen efter var jag helt och hållet slut.
Tack för en rolig Halloween mina fina vänner! ♥
Bilderna är lånade av Sanna M.
2011-11-06 - 16.56 -

Pirates of the Caribbean

I 2 & en halv timme har jag suttit å glott på Pirates of the Caribbean, Död mans kista. Jag har sett filmen som mindre men då förstod jag aldrig att dessa filmerna är några av de bästa som gjort hittills, haha! Fattar ni hur gärna jag vill vara en pirat nu eller? Åka runt på haven och fäktas med äckliga, slaimiga varelser och leta efter en kista som innehåller ett dunkande ♥? Hur sten coolt är inte det?! Och att Orlando Bloom är med i filmen ger den ett extra +, och att Johnny Depp är med är inte häller någonting jag klagar på!
Vill se alla filmer nuuuu, men det skulle nog ta en dag så jag får ta 1 film i veckan från och med Nu.


Idag är det sista dagen på lovet, så idag gäller det att göra det man har lagt bakom sig under lovet, jag tänker alltså på att plugga. Så idag blir det en hemmadag, städa, vila upp sig inför nya skoldagar & plugga.
Ha en bra sista lovdag! ♥
2011-11-06 - 13.40 - Allmänt

I´m back!

Godmorgon! ♥
Jag har haft några roliga men också hetsiga dagar men nu är det lördag och jag har ingenting mer på lovet som ska bockas för. GÖTT!

Jag skulle egentligen vart i stallet för 2 timmar sedan men jag försov mig och jag var ju tvungen att göra ett inlägg till er också. Men som ni förstår mig så måste jag gå ifrån datorn, men jag ville bara säga hej & att jag är tillbaks efter 2 dagar ledigt från bloggen. Jag bjuder även på en finfin bild på mig i min fina Hello Kitty morgonrock, hehe. Ha en superduper bra dag! Puss&Kram ♥
2011-11-05 - 11.11 - Allmänt

Göteborgs shopping


Jag hittade sorgligt nog inte det jag hade tänk att köpa i Göteborg igår. Men jag hittade iallafall linnet jag har gått och dreglat över,  dock i en annan färg men det gjorde absolut ingenting. Och det bästa av allt, jag fann den på rea! 100 kr på fattigare blev jag av detta fina linnet från Bikbok.
Jag hittade också en fin mössa. Det är den vita på bilden ovan och kommer ifrån Rut m. flera. Jätte mysig & fin!
Och självklart så fick jag med mig lite Jelly Belly hem från nedersta våningen i NK. Det har blivit som en tradition för mig att gå dit ock köpa mig lite Jelly Belly´s varje gång jag är i Gbg.

Jag och mamma hade en jätte mysig dag, vi åt jätte god lunch på SoHo och gick efter några timmars shopping tillbaks till SoHo för att fika lite. Och vet ni vad som fanns? Jo, Cakepops! Så jag var ju tvungen att testa denna gulliga godsak & mm, den var lika god som den var söt!
2011-11-02 - 18.04 - Shopaholic

Three words. Eight letters. Say it and I'am yours.

2011-11-02 - 14.57 - Allmänt

Mysdag med mamma i götet

Idag ska jag och mamma ta tåget upp till Göteborg. Vi ska bara ha en mysig mor & dotter dag. Fika, shoppa, gå runt, snacka & gå på bio är det vi kommer ha för oss today.
Jag älskar Göteborg, det är en sån himla mysig stad och just nu är jag såååååå shopping sugen, så jag hoppas att jag kommer hitta det jag söker efter :)

Om det blir så som vi har sagt så ska vi gå på filmen "One Day", jag vet inte så mycket om den men den verkar vara mysig & romantisk!
Ni får ha en bra...tisdag(?) så hörs vi antingen ikväll eller imorgon. Puss ♥
2011-11-01 - 09.29 - Allmänt