En helt vanlig dag

Idag har jag hunnit med en massa roliga saker. Jag cyklade tidigt ner till stan för att lägga undan ett par gör snygga vinterskor, (wiiiiii) sedan stack jag till Angelica och vi kollade både på tapeter & jag fick köpt det sista till Halloween.
I eftermiddag har jag vart i stallet. Kollat när Angelica red, red själv & fixade det sista med US innan torsdag.
Fick rida lille busen Felix idag. Han var väldigt pigg och på idag, men det gick faktiskt riktigt bra!

Nu ska jag fixa mig inför kvällen, och städa mitt rum vilket behövs!!
Bjussar på några finfina bilder från de senaste dagarna. Ha en bra kväll! ♥

KOMMENTERA
2011-10-31 - 21.38 - Allmänt

Frida & mumsig choklad

Tjenare mors!
Idag har jag gått runt i stallet i några timmar. Jag älskar verkligen det stället, det är som mitt andra hem!
Och på vägen hem stannade jag till vid macken och köpte mig en Frida tidning och världens underbaraste choklad som ni ser ovanför, nämligen Marabou Strawberry cheesecake, nomnom!

Ikväll kommer tjejerna hit för lite tjejkväll, vi ska kolla på film, tjocka oss med godsakeroch kleta in oss i lite ansiktsmasker och sådant, väldigt mysigt!
Ha en trevlig kväll mina vänner ♥
2011-10-29 - 17.09 - Allmänt

American flag

Tog en vända till stan i eftermiddags och hittade denna finfina tröjan på Gina för bara 149 kr . Köpte också lite Halloween kläder men det vill jag inte avslöja ännu!

Efter stan cyklade jag iväg till lilla Linn. Vi hade planer för att göra någonting helt annat än vad vi istället gjorde. Menmen, det får vi göra en annan dag för nu har vi LOOOOOOOOV! Så himla göttans, efter några månader med hårt plugg och svåra prov så får vi äntligen one week off!
Ikväll blir det GG, ha det bra mina vänner! ♥
2011-10-28 - 19.59 - Shopaholic

Fashion


Jag är ingen modeinspirerad tjej, nej det är jag tyvärr inte. Men jag tycker om kläder och väldigt mycket modeinspirerade kläder, men hur kommer det sig att det knappt hänger några sådana klädesplagg i min garderob då? Hm, det undrar jag med.
Jag älskar att bläddra i stora tidningar som Elle magazine och jag tycker ungdomar som sticket ut är skit coola, men jag själv kan inte riktigt sätta fingret på vilken stil jag vill ha & vad som verkligen är jag.

Varje morgon slänger jag på mig ett par gamla jeans och en trist tröja som jag tror de flesta ungdomar gör. Inget personligt utan bara helt rent liksom. 
Men nu den senaste tiden har mina 3 bästavänner börjat hitta deras real style, ajajajaj.. och där står jag i de gamla jeansen & linnet jag hade i går, och känner mig lite småful hehe.
Men nu har jag bestämt mig för att verkligen "leta" efter min egna stil och köpa de kläder jag tycker är fräcka, go Laura! 
Och nu är det lov vilket betyder, time for some shopping! Ohlalala...

2011-10-27 - 20.45 -

Höst

Gick ut med kameran en sväng för att fota den fina hösten, men tyvärr var det inget bra ljus på de ställen jag ville ha det så det blev inte så otroligt fina bilder, men jag lär mig fortfarande!
Ha en bra dag ♥
2011-10-25 - 15.33 - Natur

4 sommar outfits

Okej, även om det nu är höst och att det innebär att man får gå runt med stora mysiga tröjor så måste man väl ändå få säga att man saknar att kunna gå klädd såhär?
Detta var mina favoriter i somras, väldigt enkla men ändå så snygga. Vilken är din favorit?

Dessa 4 bilderna tog jag i Kroatien för cirka 4 månader sedan, buhu att tiden ska gå så snabbt och att brännan försvinner lika snabbt.
Visst ser det lite kul ut att jag håller handen på räcket likadant på varje bild, men what ever!
2011-10-24 - 14.58 -

Hey, I got some new socks on me

Dessa mysiga knästrumpor sprang jag och köpte igår för 99 kr på Lindex.
Hur sköna som helst och super söta nu till hösten/vintern tillsammans men jeans eller strumpbyxor och en stickad kofta. Och knapparna på sidan gör dom lite extra snygga.
Jag älskar höst kläder och alla mössor, vantar och halsdukar som hör till. Så himla mysigt och romantiskt!

Nu sitter jag & Hanna troligen på plats i Borås Arena for some fotball, yey!
Elfsborg - Trelleborg är det som gäller idag. Jag tror det blir 124837 - 0 till Elfsborg, vad tror ni?
Ha en bra dag mina vänner! ♥
2011-10-23 - 17.00 - Shopaholic

Halloween börjar närma sig

Om en vecka så är det Halloween och ja, jag har faktiskt en liten idé om hur jag ska se ut. Men det får vara en hemlighet tills dess, hihi. Hur ska ni gå klädda under Halloween?

Jag ska inte göra något speciellt på självaste Halloween, då brukar jag ärligt talat vara för rädd för att gå ut men på lov veckan så ska vi ha lite Halloween övernattning i stallet så det är då jag ska piffa till mig! Och detta året har jag bestämt mig för att det ska bli en riktig Halloween och inte typ en häxhatt och en svart klänning liksom.
I år ska jag fixa en cool pumpa, kanske som på bilden med Tingeling, vem vet? Och jag ska skrämma mina vänner och allt annat som hör till. Så jag får nog trampa bort till fyndis någon dag och kosta på mig lite Halloweeen stuff!
2011-10-23 - 11.23 -

Jag dör lite

2011-10-22 - 14.20 -

Yey, it´s Idol-time!


Idag är det fredag och det betyder Idoool! Okej så yey är det kanske inte, jag menar det är inte så kul å sitta och titta på Alexander Bard som bara sitter och säger taskiga saker till idolerna, som han precis gjorde till lille Emil.
Men eftersom alla vännerna kollar på Idol så är man ju nästan tvungen att se det, hehe!

Vilka är era favoriter då?
Jag själv gillar typ alla, men jag får väll ändå säga att Moa, Amanda P, Olle & Emil har någonting extra!
Men nu ska jag glo vidare, ha en fin fredagskväll! ♥

2011-10-21 - 20.35 - Allmänt

Sjuk, igen?!

Goddag!
Vet ni vad? Jag tror jag börjar bli sjuk.. igen! Jag var ju sjuk i flera dagar för bara någon månadsen?! Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag som aldrig är sjuk! Men jaja, dansen får jag nog skippa ännu en torsdag. Tråkigt men sant. Istället blir det Gossip Girl och choklad, mmmm!

Imorses cyklade klassen ner till bion för att se Hämnden. Den var bra gjord och ja, bra helt enkelt! Men jag är ingen sådan som brukar bli tagen av sånt jag ser i filmer och på tv så jag blev inte så gripen som många andra blev. Men sorglig var den i vilket fall, och den speglade sig verkligen i det verkliga livet vilket var hemskt.
Ha det bra! ♥
2011-10-20 - 16.08 - Allmänt

Mistletoe


Justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin!!

Tjallå! Idag har inte varit någon bra dag, inte alls faktiskt. Jag har inte vart på bra humör 1 ända sekund, tills... nu!
Jag är superduper glad just nu! När jag kom hem från skolan märkte jag att Justin´s nya låt har släppts! Bara en ända liten jul låt ute än så länge men ändå, det är inte varje dag som självaste Justin Bieber släpper en ny låt?!
31 oktober släpps hela hans julskiva och klart som tusan att jag ska springa iväg och köpa den trots att det finns något som heter Spotify.

Haha, detta hade jag tänkt skulle bli ett seriöst inlägg om Justin´s nya skiva & hur mycket jag längtar till julafton. Men det blev ju inte riktigt så nu när jag har suttit och lyssnat på Mistletoe säkert 15 gånger om & om och är heeelt hyperglad för att ja, han är så, woooohooo helt enkelt!
Jaja, det är 67 dagar kvar till Julafton och jag har redan skrivit klart min önskelista, just so you know!
Godnatt mina änglar! ♥
2011-10-18 - 19.44 - Allmänt

Gossip Girl



Först Vampire Diaries & nu Gossip girl. Det är ju nästan jobbigt hur galen jag blir när jag följer serier som dessa 2. Jag blir helt besatt och tittar på avsnitt efter avsnitt. 
Just nu är det Gossip girl som står högst upp på listan. Waaaaaaaah, jag är helt galen i alla killar. Dan, Nate osv.. Men usch för Chuck! 
Det är precis som om jag lever med personerna, i serien, haha!
Jag är bara på första säsongen än och det är 5 säsonger ute änsålänge, så jag har ju en hel del avsnitt att titta på!
XoXo Gossip Girl ♥

2011-10-17 - 15.32 - Allmänt

Helgens planer


Såhär går jag runt på Varbergs gator idag. Snyggt & enkelt tycker jag.
Dock lite kallt med skinnjacka nu, menmen!

Äntligen är det helg och man kan sova ut och göra vad man känner för.. eller? Nja, denna helgen är lite speciell. Imorgon åker jag nämligen upp till Halmstad med stalltjejerna, jag har inte 100% koll på vad vi ska göra där. Men det får jag se på plats. Vi ska sova över där och träffa andra stalltjejer, så det kommer bli jätte mysigt!
Sedan när jag kommer hem på söndag blir det bara att plugga, plugga & plugga..

Nu ska jag gå ner till mormor och morfar. Ha en bra dag, puss&kram! ♥
2011-10-14 - 15.59 - Allmänt

Fredagsmys på en torsdag

Hej mina kära vänner!
Efter dagens danslektion cyklade jag raka vägen till Angelica för lite tacosmys, sååå gott!
Nu sitter vi med en stor godispåse i händerna och Angelica ska snart fixa mina små fjuttiga (snyft) naglar, framför Robinson.
Slaggar här inatt, för imorgon är det sovmorgon är det fredag vilket betyder sovmorgon till 10 i 11, shiiiihoo!
Ha en fin kväll och sov så sött ♥

2011-10-13 - 21.03 - Allmänt

STYLE BY

En tidning du borde köpa är STYLE BY. Modechef av denna tidning är den framgångsrika mode tjejen, Elin Kling. Alla har vi nog hört talas om hennes namn & de flesta är nog en aning avis på hennes snygga stil, eller har jag fel?
I denna tidningen hittar du mycket mode (såklart), intervjuer & tips!

Min syster prenumererar på STYLE BY, och innan den ska skickas vidare till Rom så passar jag på att bläddra i tidningen med en kopp varm Oboy. Underbart! ♥
2011-10-11 - 19.33 -

Gossip girl & donuts


När man inte har några bilder på lagar och inte heller någon inspiration så får man titta in på weheartit och fixa ett sött collage & voliá, såhär blev det idag!

Jag vaknade upp som en väldigt, väldigt trött tjej idag. Och fortsatte att vara trött i skolan. Inte blev man gladare av det trista vädret, regn, regn, blåst & ännu mer regn. Jag som hade planerat en shopping dag med Linnsan, men ack så fel vi hade!
Istället tog vi en sväng till macken och köpte oss varsin bulle+ en donut att dela på! Till detta satte vi på Gossip Girl, som nu ska bli våran nya favorit serie, right Linn?
Ha en go kväll, byebye! ♥

2011-10-10 - 19.28 - Smått & gott

Klicka på bilden för att följa mig & mitt liv

2011-10-05 - 18.22 - Allmänt

My girly room


Nu när min syster har åkt iväg i ett par månader har jag fått hennes gamla rum. Som jag har längtat att få ett större och finare rum, och inte behöva sova vägg i vägg med mina föräldrar. Och inte ska jag klaga på sängen som är så stor så att jag inte riktigt vet hur jag ska lägga mig på kvällarna. Men ännu har vi inte gjort någonting mer än att flyttat upp mina grejer och ner Lovisas. Så det känns fortfarande inte som mitt rum. Men nu ska de bli ändring på det! 

På fredag ska jag och mamma kolla på lite tapeter, jag har ju några funderingar med herregud vad svårt det är att bestämma färger osv.. 
Men bilderna ovan visar lite vilken stil jag hade tänkt, tjejigt, ljust, kläder, skor, smink, speglar..
Detta är någonting jag har gått och väntat på så det är bäst att det blir bra! 
Ha en go kväll, puss ♥
2011-10-05 - 17.13 - Allmänt

Happy girl

Hej på er!
Today I'm a happy girl! Inte vet jag varför men jag finner inget negativt med att vara glad så jag kör på!
Nu har jag legat i sängen i hm, typ 4 timmar. Tror jag ska gå upp och göra någonting vettigt istället för att ligga här, eller vad säger ni? 
Ikväll ska jag på US-möte, och då ska jag passa på att pussa på min lilla Bobbo också, big loove! 
Ciao!♥
2011-10-03 - 17.57 - Allmänt

Ny ring


Jag och Hanna tog en sväng till Gekås & detta blev ett utav köpen. En fin ring, tyvärr lite för stor men eftersom den kostade 19kr var det inget snack. Jag köpte mest grejer som är bra att ha och lite extra billigt där. En almernacka, lösögonfransar, smink, hårspännen osv..
Men det var helt galet med folk där!! Vi blev helt yra så det räckte med de 2 timmarna vi var där :)

Nu-VAMPIRE DIARIES!
Ha en bra eftermiddag mina goa läsare!
2011-10-02 - 16.33 - Shopaholic

Mysepys med hannisen


Inatt sover Hannisen här. Tacos & film-mys står på schemat, + lite godis och chips, yummi!
Ha en go' kväll, puss! ♥

2011-10-01 - 19.28 - Allmänt