Resor 2014

 Firade in 2014 i Rom med familj och vänner. En vecka fylld av god mat, fina gator, tjusiga affärer och härliga parker. Nyårsnatten blev en festlig och galen sådan, italienare säger jag bara!
Snart där efter flög hela familjen till Kap Verde, ön Sal, för sol och värme. Att se ett afrikanskt land var häftigt tycker jag. Det bjöds på färsk fisk, kritvit strand, dans och sång och färgglada hus. En hel vecka i solstolen med en bok i handen, mycket mer fanns inte att göra vilket vi tyckte var underbart! 

I maj tog mamma och jag en weekend i Köpenhamn. Himla fina och mysiga dagar. Besökte bland annat Glyptoteket, tivolit och lilla sjöjungfrun. Gick långa promenader, strosade på torget och jag fick shoppat en hel del fint! 
Min allra första resa på helt egen fot gick till London för två veckors studerande. Läste en engelskakurs och träffade där nya vänner från hela världen, Brasilien, Sydkorea, Amsterdam... När jag inte pluggade upptäckte jag storstaden. Gick på museum, strosade runt i kvarter, shoppade, fikade, fotade allt fint osv osv. Jag hann bli expert på tunnelbanesystemet och kände mig, de sista dagarna, som en Londonbo. En fantastisk resa som jag är fantastisk glad över!
Hem och vände. Denna gång gick kursen mot Napoli, Italien, med mamma & pappa. Dem bodde i Positano som yngre och känner därför många där nere. På dagarna bilade vi runt till olika stränder, åt otroligt god mat, hälsade på gamla vänner i Positano och gick svettiga promenader. 
Sista resan 2014 gick till Las Palmas, Gran Canaria med Amanda. Det finns absolut ingenting dåligt med denna resa, endast fina dagar och minnen med en fantastisk vän. På dagarna låg vi på stranden och slukade Femtio nyanser av honom, shoppade eller tog oss söderut till öknen. På kvällarna gick vi och åt gott vid strandpromenaden. Efteråt brukade vi sätta oss och ta en drink innan vi strosade hem mellan gränderna. Så lyckad resa!! 


Tänk vad mycket man kan uppleva och se på så kort tid. Min familj älskar att resa och prioriterar detta högt, vilket jag förhoppningsvis också kommer att göra i framtiden. Har ni gjort någon resa 2014? I så fall, vilken var den bästa? 
KOMMENTERA
2014-12-28 - 09.54 - RESOR

Women's Balance


Dagens enkla men snygga håruppsättning. 
 
Nu tänkte jag värma en kopp te och fortsätta läsa om hemlighetsfulla Mr. Grey. Hoppas ni alla har en bra dag! 
 
2014-12-27 - 15.34 - DAILY DIARY

Annandag jul


Åh vad härliga dessa dagar är!! Man får lov att ta dagen som den kommer, äta upp det sista julgodiset, mysa framför hur många filmer man vill och sitta i timmar och läsa. Idag har jag brottats på mellandagsrean. Följde med Amanda och hennes mamma till Kungsmässan och Freeport, men kom bara hem med en påse tack och lov. Försöker att hålla i pengarna så gott det går fram till nästa resa som bär av i mars! "hjärteögon"
 
 
2014-12-26 - 18.44 - DAILY DIARY

GOD JUL


Ville bara titta in och önska er en riktigt god jul! 
Hoppas att er dag har varit fylld av familj, värme, en och en annan fin present och god mat. Här hemma har vi precis sett klart på Karl-Bertil Jonssons julafton och nu; kanske det bästa på hela dagen - Ris á la Malta! Och vet ni vad? Utanför faller snön!!!
P e r f e k t ! 
 
2014-12-24 - 19.34 - HÖGTIDER

21 December

Hej på er! Jag har haft en supermysig 4e advent. Startade dagen med en promenad med finaste syster som har kommit hem över jul & nyår. Vid tre mötte jag upp Johanna som åker till Miami imorgon (inte lite avis!!) för en fika på EH. Sedan cyklade vi vidare till friskis för juljympa. Har precis skickat in sista skolarbetet för 2014, vilket känns lovely, och ska nu starta upp en liten julklappsverkstad här hemma. Bara 3 dagar kvar nu, iiih! Kraaam 
2014-12-21 - 21.19 - DAILY DIARY

eos LIP BALM


Jag tror knappast jag är ensam om att få torra, röda och frasiga läppar under vinterhalvåret? Här är min räddning! Eos lip balm innehåller tenderar oljor, sheasmör och antioxidantvitaminerna C och E, som har en närande effekt. Jag har deras nya Coconut milk, tipstips!
 
2014-12-13 - 10.12 - MODE/BEAUTY

Vagueta, Las Palmas

 
 
2014-12-10 - 20.29 - RESOR

must have - lace bra

lace
 
Inspo från Lisa Olsson. 
Mitt bästa köp november månad? Den här! 
 
2014-12-09 - 20.11 - MODE/BEAUTY

INSPIRATION

 
2014-12-08 - 22.50 - DAILY DIARY

+

2014-12-08 - 22.48 - DAILY DIARY