Min fräna garderob

Min garderob är fylld med snygga modellbilder från massor av olika tidningar. Men snart kommer min nya garderob upp som är dubbel så stor och jag tror faktiskt att jag kommer inreda den lika häftig som min nuvarande är! Vad säger ni, visst har jag en frän garderob? ;)
KOMMENTERA
2012-02-28 - 17.44 - Smått & gott

Paris, kärlekens stad

Jag var i Paris 2009, då var jag 11 år och förstod inte det fina med Paris. Men efter att ha sett tillbaks på bilder, sett franska filmer och sett Paris avsnitten i Gossip Girl måste jag få säga att Paris kanske är den finaste staden i hela världen. Alla är så vackra där med sina fina märkesklänningar och skor, det verkar liksom som om det är stil på allting där. Och språket är SÅ VACKERT! Och så självklart, Paris är ju kärlekens stad. Alla har väl hört talas om, fall in love in Paris? Ja, jag mena det.
När jag har gått ut gymnasiet så ska jag åka till Paris och vara au pair där i ett halvår. Lära mig språket, gå på Paris finaste gator, shoppa och njuta av alla godsaker som macarons! Un jour je vais vivre à Paris. ♥
2012-02-26 - 10.26 -

Helhelg i vårt kära Göteborg

Nu tar jag och mamma snart tåget upp till Göteborg där vi ska ha en vad jag vill kalla det, mor & dotter helg! Vi ska gå på mysiga cafeér, kanske titta in i några små affärer och det bästa av allt, Göteborg Horse Show! Vi har heldag där idag så vi hoppas på en spännande och rolig dag i scandinavium! Inatt sover vi över på Hotell och imorgon hittar vi nog på något mysigt. Jag har fixat ett eller två inställda inlägg som kommer komma upp under helgen. Ha det bra och njut av det underbara vädret och de sista lovdagarna! ♥
2012-02-25 - 08.26 -

Vitamin Well & tjejtidningar

Ställde faktiskt klockan idag! Kände att jag ville gå upp tidigt och göra någonting bra istället för att sova och sedan skynda sig iväg. Så nu när jag hade så mycket tid på morgonen har jag suttit och läst i SOLO och bläddrat igenom H&M´s nyaste tidning. Så rackarns snygga kläder dom har fått in nu till våren, vill ha allt! Testade också Vitamin Well´s nya vitaminvatten. Blev godare och godare för varje klunk!
Klockan 11 ska jag vara hos mormor och morfar, så nu ska jag ta och fixa mig inför dagen. Ha en fin dag kära ni ♥
2012-02-24 - 09.59 -

Våren kommer sakta men säkert


Idag lyser solen och termometern visar på 6 plusgrader. Jag och Linn tog oss en promenad till stan i det härliga vädret och jag fick verkligen vårkänslor, äntligen! Som jag har längtat efter torra gator och kvittrande fåglar. I´m a happy happy girl in a happy happy world, woho! ♥
2012-02-23 - 17.21 -

FRÅGESTUND

Är det någonting du har gått och funderat över? Kanske vilken min favoritaffär är, eller vem min förebild är, eller kanske någonting om min design? DÅ ÄR DET BARA ATT FRÅGA PÅ! För nu är min första frågestund uppe och jag hoppas på att få en massa roliga frågor!
Den som ställer flest frågor får en länkning här på bloggen & även den som ställer den knasigaste frågan!
SÅ KOM IGEN NU, FRÅGA PÅ!
2012-02-22 - 15.23 -

Fashiongirls

En liten film som jag och tjejerna gjorde under temaveckan. Enjoy! :D
Älskar startbilden, haha ;)
2012-02-22 - 10.00 -

Världens godaste pastasallad


Idag är det fettisdagen och jag & Linn har varit ovanligt nyttiga! Vi har faktiskt inte suttit inne och proppat i oss en massa semlor, nopsinopsi. Vi startade dagen med 20 minuter på springbandet och lite annan träning tills vi har helt slut. Sedan gick vi och köpte lite goda men nyttiga saker att ha i våran pastasallad. Efter knappt en timmes träning och en fräsch sallad känner jag mig väldigt duktig!
Snart ska jag åka och rida lilla pigga Abbey och efter det blir det Top model. Ciao! ♥
2012-02-21 - 16.04 -

Daily life


Instagram@laurakvist
Lite daily life bilder från instagram. Stockholm, mig själv, tidningar, choklad, mina nya fina ridstövlar, plugg & 2 fina killar, Harry & Justin ♥
Känner mig ganska så instängd nuförtiden, sitter mest hemma vid datorn och drömmer om att få hålla om Harry och resa. För kallt för att gå ut, men jag ska ändå vara glad att det går mot plusgrader och snön smälter sakta men säkert. Jag tror ni förstår mig, man blir ganska så deppig när man inser att de saker man så gärna vill ha är helt omöjligt att få. Men never say never, det är bara att fortsätta drömma..

Idag ska jag träffa Hannisen en stund. Idag åkte Vendela iväg till ett varmare land och imorgon åker Hanna iväg till ön brevid. 2 bästisar som åker bort, tur att jag har Linn. Vi är inte alls avundsjuka, nejdå inte alls! Men om sisådär 3 månader lyfter mitt plan, whoop whoop! :D
2012-02-20 - 13.12 -

19 Februari

Igår följde jag med systrarna Berander till Halmstad och gick på Ungdomsgala. Träffade en massa hästtjejer från hela Halland, trevligt trevligt! Vi åt pizza, lekte, åt godis, lekte ännu mer & åt ännu mer godis. Har nog inte skrattat så mycket på länge, haha!

Idag är det söndag och jag känner mig ganska så sliten. Har suttit vid datorn och kollat klipp på 1D ända tills nu så jag får nog snart ta och göra någonting vettigt av dagen. Kanske träffar Linn lite senare, men först så ska jag vara duktig och städa kaninens bur!
Ha en finfin dag, kram på er ♥
2012-02-19 - 12.16 -

Bloggtips- Linda Hallberg

Klicka på bilden för att komma till bloggen. Det har blivit många bloggtips på sistone & här kommer ett till!
Linda Hallberg är make-up-artist och visar alla sina otroliga sminkningar i sin blogg. Hon tipsar om en massa bra skönhetsprodukter, och visar sin egna sminkning varje dag i bloggen. Hur fin är inte den här sminkningen ovanför liksom? Åååh, tänk om man ändå vore så duktig!
2012-02-18 - 13.11 -

Välförtjänt lov


Jag ber igen om förlåtelse men det är så att när jag har mycket i skolan, som jag har haft denna veckan, stänger jag av allt omkring. Och det är därför bloggningen inte är på topp då & då. Hoppas ni förstår det? :)
Men nu är temaveckan avklarad och våran redovisning gick bättre än jag trott, så äntligen har min nervositet släppts! Vi har jobbat som tusan sen onsdags då vi bildade vår egen grupp, "stylisterna". Vi har sprungit runt på stan och filmat och suttit uppe till 11 på kvällarna.
Men nu äntligen kan vi lägga det bakom oss och få ett välförtjänt lov!
Och detta ska bli ett blogglov, jag ska lägga ner tid på er det här lovet. Promise ♥
2012-02-17 - 15.58 - Allmänt

En lugn fredag


Halloj! Hur är det mer er? Det var ju ett tag sedan.. Jag har haft så mycket i skolan denna veckan att jag inte har orkat blogga. Men nu är so & spanska redovisningen och matteprovet klart! √ Nästa vecka är det bara en lugn temavecka och sedan är det en veckas lov! Göttans!

Efter en hektisk vecka så ska jag ha en lugn och mysig fredag med familjen. Sätta på någon film, äta choklad, läsa ur min bok Cirkeln och lyssna på boysen! Åh, så skönt att äntligen kunna koppla av! Vad ska ni göra ikväll? Kram på er ♥
2012-02-10 - 17.43 - Allmänt

Bloggtips

SÅ fin stil, underbara kläder & drömhåret. Här hittar du hon- http://fannylindblad.blogg.se/
Min absoluta favoritblogg för tillfället!
2012-02-06 - 16.26 -

Happy Birthday Harry!

Idag fyller världens finaste kille 18 år! Och eftersom jag & mina 3 bästavänner är a little bit crazy skickade vi in en bild till en grattis- video från oss svenska Directioners till Harry! 3.42 ser du oss i sisådär en halv sekund, haha. Men allt för killarna i 1D!
Jag hoppas att Harry har haft en underbar 18 årsdag, Xx- L ♥
2012-02-01 - 20.46 -