Rom över Nyår

En rolig grej jag har glömt att berättat för er är att jag kommer spendera min nyår i Rom med la familia! Vi har hittills inga speciella planer utan ska bara mysa i den vackra staden. Lite tråkigt att inte få inviga det nya året med en kyss dock, men jag borde inte klaga. 
MEN, först ska fyra svåra prov avklaras och hur detta skall gå återstår att se. Imorgon checkar vi av ett! Godnatt ♥ 
KOMMENTERA
2013-11-27 - 21.54 -

Already wednesday

Men va? Dagarna passerar förbi och allt det som jag tänkte att jag skulle hinna med har jag liksom inte hunnit med. Ja ni fattar. Igår var jag iallafall på Asia Spa med mitt hjärta. Snacka om vardagslyx! 

Idag har varit en väldigt kostig dag. En massa bussmissar, en borttappad vante och med en hosta som inte ger sig. Slutade ändå bra med en eftermiddag med Emma på komedianten. Mer snack och mindre plugg, men whatever. kram på er!
2013-11-20 - 20.14 -

STUDYING - SUNDAY

Huh, what a relief. Efter två timmar vandring i skogen med min kära far och mat på donken landade jag sjuk i sängen. Fattar ni eller?! SJUK, IGEN? Denna gången känns det som om influensan har slått till men jag håller tummarna för mirakel och att jag vaknar frisk imorgon. Klockan 16.00 satte jag mig för att skriva klart två inlämningar vilket jag inte trodde skulle vara klart på nolltid. Men det visade sig ta sex timmar och nu sitter jag här och har panikskickat in dem båda. Verkligen inte likt mig att sitta i sista sekund, men det var första och absolut sista gången. Ajabaja. Ville bara berätta om min händelserika dag och hälsa godnatt, så kram på er! 
 
2013-11-17 - 23.33 -

Den årliga listan

CHRISTMAS WISHES
Nike Air Max / GANT sweater / NY-tavla / Guldig klocka / Mary-Lou Highlighter / Aussie hårinpackning / Body Lotion / Presentkort på ZARA / MK neccessär  

Tänkte egentligen inte önska mig någonting till denna julen. Tror det beror på att jag ser pengar på ett helt annat sätt nu då jag tjänar egna pengar. Men när jag väl satt där så drog det igång haha, and the wishes bara flödade. Önska får man ju alltid! 
2013-11-17 - 08.59 -

"Var får du din inspiration från?"

 
answer: TUMBLR →  http://nessona.tumblr.com
2013-11-16 - 18.57 -

SATURDAY

Good evening! Jag har varit borta ett tag men har nu återvänt (obviously). Har haft några hektiska dagar i skolan, men vet i vad? Under vecka 47 har jag endast fyra lektioner och ja, det äger. Det är estetvecka men eftersom vi dansare har det i Falkenberg så får vi vara lediga. Kommer dock ägna 80% till plugg och andra must-do-things. Men det betyder också att jag kommer att kunna fota på dagstid och underhålla er! Hur nice? 
2013-11-16 - 17.45 -

Måndag


Det är så himla svårt att fota till er nu när det är mörkt när jag kommer hem från skolan, så jag är ledsen för de fula bilderna.
Danslektionerna var inställda idag så jag har haft en hel ledig eftermiddag. Följde med mamma och pappa till Tovedals och lunchade. Efter det har jag strosat på stan i jakt efter en mysig, stickad tröja men hittade tyvärr ingen. Snart kommer förhoppningsvis David och sedan ska jag bara plugga. Kram på er! 
2013-11-11 - 15.50 -

Pappa


"My father gives me the greatest gift anyone could give another person, he believes in me."
Idag är det alla pappors dag och jag, snäll dotter som jag är, ställde klockan imorse och uppvaktade min med ett fint paket som innehöll en exklusiv rengöringstvål. Ikväll kommer mina morföräldrar hit så det blir mer "firande".

Igår var jag och mamma i Göteborg och jag fick hem en hel del nödvändiga saker.
Har hittills bara pluggat idag men tänkte ta ett break nu och kolla på filmen The Bling Ring, någon som har sett den kanske? 
2013-11-10 - 14.29 -

How to match them

RED UGG
 
2013-11-06 - 17.08 -

FÄRGBOMB

Hello guys! Jag är så himla trött på min hårfärg som just nu är ganska gul och mörk efter några slingningar. Och efter att ha sökt runt lite på nätet har jag hittat en massa positivt om dessa färgbombar ovanför. Så min fråga till er är om det är någon av er som har testat denna nutri color creme till håret? Eftersom jag vill få bort det gula och ha en ljusare och kallare ton tänkte jag testa nr. 1002. Tror ni det skulle hjälpa mig? 
2013-11-05 - 21.16 -

WALKSHOW - FANNY LYCKMAN

Inspireras mycket av denna otroligt vackra kvinna. 
2013-11-04 - 20.59 -

For breakfast +

 
Det bästa som finns är typ att följa med mamma till ICA. Jag har haft världens sug efter frukt de senaste dagarna så igår köpte jag hem en massa. Och det blev till en väldigt god frukost idag! 
Jag vaknade vid halv 11 idag och ska snart dra på mig träningspasset och ta mig an ett magpass på gymmet. Det har varit så himla dåligt med träningen den senaste tiden, så jag försöker långsamt bygga upp konditionen osv igen. Ikväll ska jag bowla och äta med tjejerna i klasssen! Kram på er ♥
2013-11-03 - 11.26 -

UGG Australia

Åh vad jag är kär i dessa godingar! Jag har suktat efter ett par röda UGG väldigt länge och när jag såg dem inne på Mathilde i Stockholm så slog jag till! Ännu en vinter med iskalla tår hade jag inte klarat av, så jag är väldigt glad över att jag sparade ihop pengar till dessa, hihi. 
2013-11-01 - 10.25 -