The weekend

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Jag har haft en väldigt effektiv sådan! Tränat, jobbat, myskväll hos bästis, plugg, lunch på stan med finisen ovan och övningskört √ Ska snart äta en smarrig gryta lagad av pappa och efter det tänkte jag sätta på en mysig film innan läggdags. En ganska så lugn skolvecka väntar men veckan därpå är desto jobbigare så får se till att få en del avbockat redan denna veckan. Kramar! 
KOMMENTERA
2015-01-18 - 18.31 - DAILY DIARY

mediterranean


I dagens tråkiga måsten och förfärliga väder drömmer jag mig bort till Medelhavet och dess fantastiska dofter, mat, stränder, färsk frukt, vackra solnedgångar, drinkar, varma vindar och syrsor. Vill så gärna boka en resa nunununu!!
 
2015-01-15 - 18.51 - RESOR

Middagstips från superlicious

Minns ni att jag skulle stå för maten i söndags? Det blev medelhavsbiffar med sötpotatisstrips och broccolidipp - hur gott som helst! Receptet kommer från Sofi Fahrman och Julia Fors uppföljare av boken bodylicious, → superlicious, som förövrigt är en jättemysig bok att bläddra i. TipsTips! 
2015-01-14 - 14.13 - MAT

YOURS AND MINE


Jag antar och hoppas att många av er där ute redan sett denna fantastiska video där Beyoncé delar med sig av tankar och åsikter om kändisskap, kroppsideal, egen vilja, feminism, kärlek och mer. Kan inte få nog av denna fantastiska kvinna som gång på gång briljerar och för vidare så mycket fint och tänkvärt. 
Jag delar denna idoldyrkan med min syster och i julklapp av henne fick jag välja vad jag ville från självaste queen B's hemsida. Så vilken dag som helst kommer det att trilla ner ett paket till mig i brevlådan. Can't waiiit!!!!
2015-01-12 - 10.51 - VIDEOS

SUNDAY

Om ni undrar vad prickarna i kaffet är så är det kardemumma, hihi
God morgon / God dag på er! I gårdagens storm stod jag och sålde hamburgare och på kvällen höll jag mig inne i myskläderna. Idag är det söndag och det är nu dags att ta tag i dagen efter ett x antal timmar framför Gossip Girl (besatt på nytt). Ska ha lite filminspelning här hemma, träna och handla. Ikväll kommer mami&papi hem efter en helg i Stockholm där de firat silverbröllop, grattis till er gullisar!! ♥ Ikväll får jag alltså stå för maten, några tips?
2015-01-11 - 12.17 - DAILY DIARY

ACTIVE SPORTS

En liten påfyllning i träningsgarderoben tyckte jag kunde vara roligt och sprang därför förbi Gina Tricot. Slog till på dessa två delar ovanför som min favoritbloggerska Janni Delér bär. De hade fått in en massa nytt och fräscht, så spring dit om du är ute efter träningskläder i fina vårkulörer! 

Idag har jag bockat av min första körlektion (tjiho!) och filmmaking med tjejerna. Dags att gosa ner sig i sängen och slå på ett avsnitt av Gossip Girl. Sista timmarna i lugn och ro - för imorgon är det dags för rutiner och skola igen! Massor av kramar!
2015-01-07 - 20.21 - TRÄNING

2015

 
 
2015-01-01 - 13.54 - HÖGTIDER