FINALLY

Som jag har väntat på denna vackra skapelse! Kom ni ihåg kappan jag beättade om? Idag kom den, och satt dessutom perfekt. Ni kommer att få bättre bilder imorgon förhoppningsvis. 
En dag som jag trodde skulle bli bra, innheöll dåligt med ser ändå ut att sluta bra. Dansen gick katastrofalt och jag är så besviken på mig själv, kunde verkligen inte fokusera och det märktes kan jag ju säga. Jaja, bara att köra på bättre nästa gång. Efter att ha rullat in på stationen gick jag och mandis och fixade våra glasögon som nu sitter som en smäck! Har chillat hemma nu och ska snart sätta mig och börja småskriva på mitt svenska nationella tal. Får se hur det går! Puss! 
 
KOMMENTERA
2014-03-31 - 19.33 -

at the balcony


God eftermiddag på er! När jag kom hem från skolan satte jag mig ute i vår mysiga soffa på inglasade balkongen och pluggade i solljuset. Jag ÄLSKAR att dagarna blir ljusare och ljusare, jag blir liksom gladare och gladare i samma takt. Som ni ser fixade jag lite i garderoben också, förhoppningsvis är det lättare att välja outfit på morgonen nu. Har liksom varit kaos de senaste dagarna.
Snart ska jag äta en omelett och sedan bege mig mot biografen. Ska följa med mamma och pappa på en mysig film, vardagslyx! 
2014-03-26 - 18.04 -

squat til' you drop

 
Här om dagen kommenterade jag den här snyggingens blogg och bad om lite hjälp på det nya gymmet, vilket hon är bekant med. Dagen därpå träffades vi och hon gav mig en hög med tips och bra övningar för hela kroppen. Jag blev verkligen imponerad av Sanna, hon kunde så jäkla mycket och gav mig så mycket motivation! Det var precis som att ha en PT för en dag, tack för det snälla du! Hon tränar även balett precis som jag, visste därför att hon hade väldigt mycket att ge mig i träningsväg. Jag hade rätt, och nu ska min "svankiga hållning" bort!

Gå in på Sannas blogg och inspireras och motiveras!  TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA DIT
2014-03-26 - 17.53 -

BODYBALANCE

Idag är ingen vanlig dag för det är veckans längsta dag hurra hurra hurra.... eller något. Haha, trots en lååång skoldag bestående av sju lektioner har jag varit på toppenhumör. Ikväll har jag varit på bodybalance med amandis. Jag kan vara den mest oviga dansaren levande, men det finns bara en sak att göra åt den saken: STRETCHA. Och det är precis vad jag gör! Nu ska jag räkna några tal i matteboken och sedan sova. Natti! 
2014-03-25 - 21.21 -

RAWR

En solig dag som denna slutade jag 11.50, pga. komp från dansen även denna måndag. Cyklade ner till mina morföräldrar för en god lunch, lugn & ro och en kort promenad. Mötte sedan upp David för en runda på stan där jag köpte skorna ovan. Väldigt poppis med djurmönstrade skor till våren och när H&M erbjuder dessa för 149 kr kan jag ju inte avstå. Efter det körde jag mitt första gympass på Atletica. Kanske inte det mest effektiva passet men en bra början för lilla mig. Nu ska jag plugga lite grann innan jag sätter på någon mysig serie. Puss & kram!
2014-03-24 - 19.55 -

Hit me with your best shot

Två snapshots från min härliga morgon. 

Godmorgon! Idag är en sån där bra dag, känner mig stark och tacksam, därav rubriken, hihi. Sov som en stock hela natten efter tre intensiva dagar och vaknade upp till sol och fågelkvitter. Idag börjar jag inte förrän klockan 12.00, komp från dansen. Efter dagens tre lektioner ska jag städa och rensa garderoben som seriöst är KAOS, sedan blir det mysfredag med pojken min. Hoppas ni får en toppendag, kram! 
2014-03-21 - 11.20 -

Lindex by Kate Hudson

Har ni kollat in Lindex sammarbete med snygga Kate Hudson? Jag hade faktiskt ingen aning om detta tills Amanda berättade för mig igår, vilken tur! För detta faller mig helt i smaken, boho- chic stilen är någonting jag älskar!! Tyvärr är det mesta slutsålt men jag ska ändå ta mig en titt mellan föreställningarna idag. Har ni något favoritplagg från kollektionen? 
2014-03-20 - 07.20 -

| 170314 |

Ingen söndagsångest igår inte. Denna veckan är nämligen väldigt annorlunda och spännande för oss dansare. Hela tisdag, onsdag och torsdag kommer vi att befinna oss i Falkenberg för att vara med på treornas slutproduktion. Det var längesedan jag stod på scen och dansade nu, så det ska verkligen bli roligt! 
Vi fick därför kompledigt från dansen idag, men ingen vila för det. Jag ska istället sätta mig och skriva på alla inlämningar och räkna alla mattetal som vi missar under veckan. Med hjälp av choklad, Beyoncés skiva och besök av tjejerna ska detta nog gå alldeles utmärkt. Ha det fint! 
 
2014-03-17 - 13.55 -

CABO VERDE


Alla hjärtans dag skulle firas ordentligt på hotellet fick vi reda på. Och självklart var vi med och avnjöt en god buffe.

Detta är ett av alla färgglada hus i stan.
Den här mannen stod mitt på stranden i stekande värme och grillade den godaste fisken jag någonsin ätit. 
 
2014-03-16 - 08.34 - RESOR

SPARA | SLÖSA

 
Jag fick en söt kommentar från en som ville att jag skulle skriva ett inlägg om hur man sparar pengar, vilket kan vara svårt när man är tonåring. Det är lätt att slösa pengar på mat, godis och småköp som man sedan ångrar. Jag tjänar mina egna pengar och i samband med det har jag blivit mycket duktigare på att se över min ekonomi. 
 
1. Öppna ett sparkonto eller köp en spargris. Det är viktigt att lära sig redan nu att inte göra sig av med alla sina pengar. Tänk att du ska spara till någonting riktigt roligt i framtiden, och lägg undan en summa varje månad. Det räcker med en 50lapp! 

2. Jag tror det finns många som på stan impulsköper upp alla sina pengar. Jag var likadan tills jag en dag, istället för att köpa allt jag ville ha, gick hem och skrev upp en budget. (Jag älskar listor och budgets.) Hur mycket pengar har jag? Vad vill jag köpa? Vad är viktigast? 

3. Den tredje grejen kanske inte riktar sig åt alla. Men iaf, jag är en sådan som drömmer om fina märken och kvaliteter. En dag kom jag på mig själv, jag kommer aldrig kunna köpa sådant om jag lägger pengar hit och dit på toppar som jag använder en gång. (Hade en tid då jag köpte en topp per dag). Så därför slutade jag med det och nu köper jag väldigt sällan kläder, och 
när jag väl gör det, är jag villig att lägga lite extra pengar. 

4. Det roligaste att lägga pengar på tycker jag är sevärdheter och resor. Det är ändå det vi kommer ha med oss i hela livet, och därför tycker jag också att det är viktigt att inte vara för snål med sådant. Så när man är påväg att köpa godis och kakor på en vardag, tänkt till en exta gång. Pengarna kan användas till någonting roligare. För det är ju de små sparningarna i vardagen som i slutändan spelar roll.

Hoppas att detta var någorlunda! Puss&Kram!
2014-03-15 - 12.18 -

White coat and leopard

White coat and leo
Vitt, vitt, vitt. Jag älskar vitt. Därför kunde jag inte hålla mig från att klicka hem en liknande kappa på bilden ovanför. Så fräsch till våren! Dock kom en besvikelse när jag såg att den inte kommer att levereras förrän i början av april. Menmen. Iallafall, har tänkt mycket på vilka skor jag ska ha till? Jag kanske ska följa strömmen och satsa på ett par leopardmönstrade jag med? Vad finns för andra alternativ, har ni några tips? 
2014-03-15 - 08.52 -

NEW COLOR

En studiedag som denna var behövlig. Våren knackar på dörren, och därför impuls-bestämde jag mig igår att besöka frissan för en uppfräschning, och det blev det! Nu är jag en riktig blondin, och det känns sååå bra ♥ Har också hunnit luncha med mamma på stan och nu ska jag trampa bort till Amanda för lite plugg. Synd att solen har försvunnit, annars hade vi tagit en PW. Vad har ni hittat på denna underbara dag? 
 
2014-03-10 - 14.55 -

Fettisdagen

Hej darlings! Jag har haft en toppenweekend i Stockholm med Linn & Johanna (kommer säkert komma upp mer om det på bloggen). 
Igår fick jag plugga järnet för dagens matteprov. Nu är det gjort och det känns skönt att ha bockat det! Kom hem och åt en söt minisemla dagen till ära och nu ska jag plugga lite innan jag ska möta upp David. Ha en fin tisdag! 
2014-03-04 - 16.16 -