Monday morning


Måndagar är konstigt nog skolveckans skönaste dag. Bara två lektioner i Varberg och sedan dans hela eftermiddagen. + sovmorgon! Men nu måste jag kila, kram på er ♥
KOMMENTERA
2013-09-30 - 09.15 -

Mellis

Har köpt hem ett helt lager med bars för att ta med till skolan. Behövligt som både naturare och dansare som ett mellamål. Allt blir 100 ggr jobbigare om man är hungrig i skolan, så dessa är ett dundertips till er! 
2013-09-29 - 10.58 -

LOVELY SATURDAY

Sitter och läser ELLE och käkar tortellinis innan jobbet.
Jag försöker få lite rutin och struktur på mitt liv och min vardag som just nu är ganska rörig. Jag har inte riktigt tid till det roliga i livet och det gör att mitt humör inte alltid är på topp. Jag hoppas innerligt att ni har tålamod med mig för snart är jag back on track. Lördagspussar 
 
2013-09-28 - 12.23 -

Foodgasm

Är det bara jag som  ä l s k a r  sushi? Mamma köpte hem det till kvällsmat så nu är jag mätt & mycket belåten, hihi. Ska sätta mig och och räkna lite matte nu och sedan chillaaaa.
2013-09-25 - 19.17 -

EAT.SLEEP.BLOG

Tisdag, varför så lång och jobbig? En trött Laura sitter just nu bakom datorn och gör sitt bästa för att underhålla er guys. Ska försöka nöta in 40 spanskaglosor och sedan börja svara på era frågor. - FRÅGA DET SISTA HÄR -
2013-09-24 - 17.29 -

UPPSALA STAD


Inne i Rådhuset på Odd Molly avdelningen, h i m e l e n / Uppsalas vackra domkyrka
Har idag bilat i 6 timmar för att hjälpa min syster flytta till en ny, superfin lägenhet i Uppsala stad. Har också hunnit med en sväng i stan och fyndat ett par balla byxor, ätit gott på en grekisk restaurang och pluggat klart matten! Natti <3
2013-09-22 - 00.15 -

the day before yesterday

 

.. såg jag ut såhär. Värdelösa cambilder men ändå något att bjuda på. Sitter just nu i Falkhallen och tittar på när mina klasskompisar dansar. Avstod idag för min förkylning och det var nog tur, för jäklar vad de fick kämpa med stegen idag!! Efter skolan ska jag göra en tills vidare hemlis och packa. Imorgon åker hela familjen upp till Uppsala! 
2013-09-20 - 09.27 -

"Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick."

Make up store, colour: PEACHY
2013-09-18 - 18.11 -

H Ö S T

Autumn
- Mysiga mössor, päls, fina färger och UGGs. ☂
2013-09-17 - 20.54 -

Some questions?


Ni har en vecka på er att ställa mig frågor, sedan svarar jag på de mest intressanta. KÖR!
2013-09-17 - 16.47 -

Candy makes my day


Presentationsångest och stress. Hate those two words. Jag har haft några otroligt hektiska dagar och har nu blivit dunderförkyld. Brukar bli så med mig när jag äntligen har tid att slappna av lite. Så idag är jag hemma från skolan. Missar två riktiga lektioner och två danslektioner så det suger lite men det är nog bra för mig att chilla lite. Har precis vart och köpt en påse godis och tyckte att påsarna var så himla söta, hihi. Nu ska jag göra i n g e n t i n g, puss. 

Förresten! Jag har svarat på alla era frågor i kommentarsfälten nu så väntar du på ett svar checka ditt svar! 
2013-09-16 - 12.12 -

14 september

Livet rullar på, men med lite högre hastighet än vanligt. Jag har crazydamn- mycket saker att göra in the moment att jag nästan går under jorden.  Igår var iallafall en jättebra dag. Jag och mitt hjärta hade tacomys och gick på en ny skräckfilm (svinläskig) på bio och sedan sov vi här. Idag har jag jobbat och nu ska jag råplugga hos m&m hela kvällen. Hoppas att jag får gjort en hel del, hade varit en sån lättnad. 
Kram på er!
2013-09-14 - 17.29 -

 
 
Follow on Bloglovin
2013-09-09 - 19.35 -

Shopping


En blazer från Mango.
Bälte från märket Cowboysbelt. Köpt inne på Tara. 
Himla fina örhängen från MBMJ. Köpte dom som en liten present till mig själv för att jag har jobbat hela sommaren, hihi. Visst är dom eleganta? 

+ ett par nya, svarta Dr. Denim. Väldigt behövligt!
2013-09-09 - 18.56 -

NEW HAIRCUT

Bestämde mig för att klippa av några centimeter av håret så nu är det kortkort och mycket fräschare. Vad tycker ni? 
Har redan hunnit klippa mig, gjort tre läxor och ska nu åka ner till stadshotellet och äta brunch med mina kära morföräldrar. Sen tänkte jag svänga förbi komedianten och plugga lite till. Ikväll står kankse bio på schemat annars ska jag träffa mina bästisar ♥ Ha en fin dag kära vänner!
2013-09-08 - 12.42 -

Göteborgsmys


Idag tog jag och Amanda tåget upp till Göteborg för mys och shopping. Jag trivs himla bra med den tjejen! Vädret bjöd på solsken och 23 grader så vi satt ute och åt på Le pain francais och strosade på gatorna. Jag fick med mig några riktigt fina saker hem, sååå nöjd!
Trots den fina kvällen ska jag sitta hemma en lördagskväll och plugga. Helst av allt skulle jag vilja mysa med pojkvännen, menmen. Massor av kramar till er! 
2013-09-07 - 18.01 -

Friday - I'm in love

Foto: Lovisa Solkvint 
Igår var jag med Lovisa och jag fick se hennes skickligheter bakom kameran live. Hon är så sjukt duktigt och tycker absolut att ni ska ta en titt på hennes blogg. Det slutade med ett minnseskort fullt med outfitbilder och ooooh vad bra de blev! Ovanstående bilder är bara ett litet smakprov (hoppas på att jag kan få hjälp med att redigera nån bild, hihi).
Idag har jag hunnit dansa i falkenberg, haft tre långa lektioner och nu är det äntligen heeelg! Solen skiner och jag ska träffa bästa Johannis. Livet är på topp med andra ord, XOXO.
2013-09-06 - 17.24 -

Höstens trender

2013-09-05 - 07.40 -

Så skippar du höstdeppen

Hösten kan verka mörk och dyster med få lovdagar och kalla mornar. Därför har ni här mina bästa tips för att ändra på den tråkiga synen. 

1. Träning behöver absolut inte vara tråkigt. På t.ex. måndagskvällar (i Varberg) är det ett Fuegopass på Friskis som jag tror att alla hade uppskattat. Det är så jäkla kul och man går därifrån full av glädje och svett. För det är ju  så att man mår hundra gånger bättre när man har en träningsrutin i sin vardag. Och påvägen kommer också de goda matvanorna att haka på. Så varför inte bara börja nu? Bara för att må bra liksom, och vara glad. Vill vi inte alla det? Så mitt råd till alla er som känner er deppiga: Sov, ät bra, träna (lagom mycket) och skratta. 
 
2. Planera, prioritera & gör direkt. Du kommer aldrig att kunna hålla koll på allt som ska göras när osv. I synnerhet om du går på gymnasiet. Nu tänker jag mest på skolan men även utanför också. Under hösten kommer det drösa över dig med saker du måste göra, prov varje vecka osv. Köp en snygg almanacka och skriv in allt och lite till. Prioritera det viktigaste. Jag har fått gå till kuratorn för att få detta intalat i min skalle. Du mår inte bra utav stress, satsa istället på det ämnena du tycker är roliga och känner att "det här kan jag och är min grej!". Acceptera att vissa grejer är man bättre på än andra, och låt det va så. Låt heller inte saker ligga och dröja. Gör dina läxor direkt när du fått dom så är du ledig sen och slipper tänka på att det tråkiga väntar. På detta sättet kommer skolan bli mindre tuff och roligare! 


3. När sommaren är över är det inte lätt att hitta något passande i garderoben på morgonen (iallafall om du frågar mig). Den är bara fylld med ljust, blommigt och somrigt. Ta en tripp till Göteborg och inhandla stickade tröjor i fina höstfärger, mysiga halsdukar och ett par nya skor till säsongen kanske? Denna hösten kommer jag satsa på bootcut jeans, vinröda toppar, päls och mysiga mössor. Man känner sig mycket gladare och piggare om man trivs i vad man har på sig.
 
4. När det är mörkt ute och mycket i skolan är det viktigt att kunna unna sig saker. Ta på dig myskläderna, sätt på en film, köp godis, tänd ett ljus eller köp den där saken som du så väldigt gärna och länge har velat ha efter ett viktigt prov. Börja läs en bok även om du hatar böcker istället för att sitta framför facebook i 3h. Gå på bio, börja följ en ny serie, gå på en höstig promenad med pojkvännen. Inte vet jag vad som gör dig glad. Men gör det for god's sake! Det är de där små sakerna som räknas. 
Jag tänkte beställa hem Lauren Conrads bok Beauty så att jag har någonting att bläddra i under hösten. Har ni annars några riktiga boktips? Kommentera! 
2013-09-04 - 17.04 -

Bracelet

Hemkommen från en lång skoldag och ska springa för att träffa David en stund. Tänkte bar ahinna med att slänga in ett hej och vissa mitt supersnygga nya armband som jag fick hem häromdagen. Från JFR. Puss
2013-09-03 - 17.14 -

It's September

1 september har gått åt till jobb. Kom hem vid fem- tiden och övervägde att följa med mamma och pappa på bio, men eftersom jag redan sett Känn ingen sorg så avstod jag. Istället har jag fräschat upp mig rejält med ansiktsmask & nya naglar och kollat på Sex and The City. Lite senare ska vi antagligen iväg till grannarna och mysa lite. Imorgon är det back to school. Sovmorgon, två lektioner och sedan dans hela eftermiddagen. Sounds great to me! Puss! 
 
2013-09-01 - 20.01 -