SUNDAY - FUNDAY

 
Efter en morgonpromenix med pojkvännen har jag landat hemma hos linnsan. Det är ju så fint väder idag så vi var ute lite och tog några najs pix. Har planerat kvällen och ätit en supergod sallad. Får se vad dagen har att erbjuda! Xx
 
KOMMENTERA
2013-03-31 - 15.20 -

PÅSKAFTON

2013-03-30 - 21.06 -

My new bag

Köpte denna godingen i Uppsala förra veckan. Har varit på jakt efter en ny väska väldigt länge och även kollat på denna länge. Så nu slog jag till och köpte den! Kommer vara så fin till alla vår- och sommaroutfits. Perfa! 
2013-03-30 - 08.52 -

++

Precis kommit hem från några timmar i stallet. US stod för påskbuffé och det blev väldigt lyckat! NU tar jag lov och inviger det med choklad och OTH. Kan det bli bättre? Nej. Sedan ska jag träffa en saknad vän! Puss!
2013-03-29 - 14.58 -

She's not me


16 år och hon gör framsteg efter framsteg. Sick vad bra!! YOU GO GIRL!
2013-03-27 - 18.36 -

Like a #blogqueen

Hello! Precis hemkommen från skolan som idag bestod av matte näp, föreläsning och klasströjor i mängder. Nu ska jag plugga spanksa för fullt och hoppas på ett bra resultat på provet imorgon för sen tar jag looooov! Så himla skönt att tiden går lite snabbare, äntligen! Vad ska ni hitta på en fin dag som denna vänner? Xx
2013-03-27 - 16.18 -

Leopard scarf

Idag har jag gått runt med min nya sjal från H&M. Har varit på jakt efter en länge och äntligen hittat en! I totally löve it! Nu ska jag äta lite och sedan köra igång med plugget. Mycket denna veckan men nästa vecka är det ju lov så det gäller att hålla ut! Puss! 
2013-03-25 - 14.59 -

INSTA WEEKEND

Jag och Lovisa lyxade till det med macarons från Ladurée, såååå gott!!! / Glad tjej med en ny sjal / Vi var i ett tropiskt växthus och fotade lite / På tåget hem


2013-03-25 - 12.52 -

Au Pair i New York

Mina vänner vet att jag planerar att åka till New York och jobba som Au Pair i ett år efter studenten. Men visste ni det? Nu vet ni, hihi! Det har varit en dröm väldigt länge och enligt mig är ingenting omöjligt. För ett par månader sedan hittade jag en blogg som drivs av en tjej som just gör det jag drömmer om - jobbar som Au Pair i NY. Hon lägger upp jättefina bilder och skriver om vardagslivet i staden som aldrig sover. Vill bara att tiden ska gå lite fortare när jag klickar in på hennes blogg.

2013-03-24 - 10.43 -

CLASSY


Längtar till vår och vårmodet tokigt mycket! Älskar färgerna och kombon ovan. Klicka här för att se vart det kommer ifrån.
XOXOXO
2013-03-23 - 09.30 -

En solig dag i Stockholm

Godkväll! Jag kom fram runt 11 och mötte då lovis på stationen. Sedan gick vi runt på Stockholms gator i solen, så härligt!! Fick köpt lite fina saker. Sedan brunchade vi på Svenskt Tenn och pratade. Sedan tog vi tåget till Uppsala, köpte sushi med oss hem och nu sitter vi i sängen och myser med macarons från ladurée, vindruvor och te. Imorgon ska syrran visa mig Uppsala. G'night!
2013-03-22 - 21.09 -

CHESS

Fläskfilé och potatisgratäng på Le Pain Francais / Solnedgången vid hamnen

Godmorgon vänner! Hade en fin eftermiddag med klassen i götet igår. Chess, musikalen vi såg var helt okej. Man kanske inte fick världens bästa inlevelse när man sitter på allra högsta balkong. Menmen! Imorse vaknade jag med världens svullna öga, och det visade sig att jag har fått ögoninflamation. Jippie! Tog mig ändå på tåget till Stockholm där jag sitter nu. Kommer gå runt och se ut som en bulldogg men jaja, whatever. Jag ska hälsa på min storasyster i Uppsala över helgen, så mysigt!! Puss! 
2013-03-22 - 08.41 -

CHOOSE TO SHINE


Hej hjärtisar! David fick agera fotograf igår och tillslut blev det några bra bilder! Jag somnade klockan åtta igårkväll och vaknade med halsont. Så jag blir hemma idag igen. Ska jag packa, fixa på min design, plugga och bara ta det lugnt. Ha det fint! 
 
2013-03-20 - 10.00 -

TUMBLR

De senaste bilderna från min tumblr som ni hittar HÄR. Älskar det haha, det är som att gå in i sin egna värld! Girlygirly!
2013-03-19 - 17.08 -

TOKYO

Satte klockan igårkväll i hopp om att jag skulle vakna frisk och rocka Kemi NÄP. Vakna frisk gjorde jag väl inte men tog min ändå till skolan och provet gick hyfsat bra tycker jag! Alltid småsaker efter som man undrar över varför man skrev haha, menmen! Har knarkat alvedon hela morgonen så efter tre timmar var jag ganska så slut och bestämde mig för att gå hem igen. Har precis dragit på mig pojkvännens stora t-shirt som luktar han och A&F parfym, hihihi. Ska chilla hela dagen tänkte jag, maybebaby träffa david senare. 

Förresten, tack för besöksrekordet igår! Hamnade både på blogg.se sida & på mest kommenterade!! Tacktacktack!
Och ni nya läsare, välkomna! Puss!
2013-03-19 - 12.05 -

THROW ME BACK

Tredje dagen idag jag sitter hemma och min dumma hals ger sig aldrig. Har suttit och lyssnat på min spotifylista om och om igen & önskat att jag kunde hoppa in i alla bilder från i somras. Visst ser det härligt ut? Längtar efter att kunna ta sådana här färgstarka och klara bilder igen. SUMMER, HURRY UP! Nu ska jag ta tag i mig själv och gå och köpa godis! (Om man kan kalla det att ta tag i sig själv?) För imorgon är det Kemi NÄP, woopwoop!!!! 
2013-03-18 - 14.27 -

THIS WEEK I'M GOING TO...

2013-03-18 - 12.36 -

DIAMONDS


Köpte en peplumtopp här om dagen till 9ornas dans. Kommer från MQ and I totally löööv it. Så fin!! Snygg till en svart tubkjol och ett par klackar när man ska vara lite extra fin i vår. Annars bara med ett par jeans. Simple as that. /L
2013-03-17 - 13.53 -

BODYLICIOUS

Har fått låna den populära boken Bodylicious av Linnsan. Och nu när jag är sjuk tänkte jag läsa igenom den, skriva ner lite tips osv. Har kommit en bit och tycker att den är riktigt inspirerande! Och jag älskar att det är en massa bilder från NY. Dock finns det lite grejer som man måste strunta i och få skratta lite åt, t.ex "man blir uppsvullen av tuggimi". Iallafall, ett tips till er som tycker det är roligt att träna! 
2013-03-17 - 11.54 -

16 MARS

Godmorgon vänner! Jag vaknade upp med världens ondaste hals och förstod att jag håller på att bli sjuk. Surt, men klaga gör det inte bättre. Så jag fräschade upp mig, åt en god frukost, drack iskallt citronvatten och tog en tablett. Snart kommer bästisarna hit för att hjälpa mig med en grej. Får se hur jag mår och vad som händer sen! Puss!
2013-03-16 - 11.41 -

BEKÄNNELSER


Jag tillhör nog en av dem få ungdomar som aldrig vill tatura sig. 
Jag är extremt punktlig av mig, alltså kommer alltid i tid. 
Jag är ett kontrollfreak.
Jag tycker verkligen inte om att vara 15 år. Jag känner mig så stor men ändå så liten i världen. 
Jag är inte ofta nervös men när det gäller att redovisa på engelska/spanska dunkar mitt hjärta såhääääär fort. 
Jag tål inte choklad längre. Har fått världens allergichockar den senaste tiden, på nationellaprovet bla. Haha. 
Jag älskar allt som är rosa, hihi
Jag är besatt av gröna vindruvor
Jag avslutar varje dusch med några kalla minuter
David är typ den enda jag visar mig svag för
Jag är besatt av te/chailatte, dricker 2-3 koppar per dag
Jag vill verkligen gå i chearleadning!!!!!
Jag är besatt av OTH och är hemligt förälskad i Nathan (förlåt david)
Jag föredrar hemmakvällar framför festkvällar.
 
 
 
2013-03-15 - 18.46 -

DRÖMOUTFIT I NICE

Som jag nämt tidigare så ska jag och mamma åka till Nice under påsklovet. Ska bli sååå mysigt och längtar verkligen till lite varmare grader. Jag tror och hoppas på att vi tar en tur till Monaco. Jag älskar verkligen att upptäcka nya ställen! Iallafall. Jag vet inte om det kommer vara så varmt att man kan gå i shorts MEN om det är möjligt så vill jag sååå gärna ha outfiten ovanför. OMG, SÅ SNYGGT!!!
2013-03-15 - 09.49 -

B L O N D I E ♡

Ciao bella! Hemma från frissan nu och jag är så galet nöjd! Bort med de gula och slitna och volá, en riktig blondie! Känns bara så bra!
Ikväll ska jag mysa med mami och titta lite tvserier tror jag (standard hehe) och imorgon är det 9ornas dans! Har inte den blekaste vad jag ska ta på mig! Vad är rätt och vad är fel liksom? Lutar mest åt en tubkjol och en fin blus till det. Men vi får se! Xx 

2013-03-13 - 17.49 -

Welcome To My Wardrobe


Jag planerade att göra en hårvideo i helgen men eftersom att jag inte riktigt var på humör så blev det inget. Igår öppnade jag istället min garderob och gjorde en liten kortfilm av det. Inget märkvärdigt haha, kläderna var inte ens vikta men jaja. Bättre än inget brukar man ju säga! Hope you like it!
2013-03-13 - 11.06 -

Brown eyes and blonde hair


Jag impulsbokade precis in en tid hos frissan imorgon eftermiddag. Var typ 1 år sedan jag var där sist och är sugen på en förändring/uppfräschning! Tänkte slinga det i ljusare toner. Jag har ju alltid haft naturligt bruna ögon och blont hår vilket jag tycker är lite personligt och speciellt men nu blir håret bara mörkare för varje vinter. Tråkigt eftersom jag verkligen trivs i blont. Jaja, i vår/sommar vill jag vara blond och i höst kanske det blir brunt? Det får vi se då! Men det enda jag kan tänka på nu är bruna ben, sena sommarkvällar och solblekt strand hår. See ya! 
2013-03-12 - 20.36 -

22.22 MAKE A WISH

Jag vill få klart mitt rum. Och jag vill ha det precis såhär. Ljust, enkelt och rosa.
Jag vill frossa i godsaker. Chokladfondue är något utav det godaste.
Jag vill ha sommar och åka bort på olika festivaler och konserter med mina underbara vänner. 
Jag vill ha en liten hundvalp att mysa med. Gärna dem två sötnosarna på bilden, hihi.

 
2013-03-11 - 22.22 -

"I COULD GET LOST IN A VOICE LIKE YOURS"

Måndag och studiedag, helt ok. Startade dagen på bästa sätt efter 10 h sömn, en PW och efter det en god frukost. Annars då? Har fått gjort en hel del viktiga, vilat upp mig i favobrallan, målat mina naglar röda och saknat min syster. Lyssnat på denna och drömt mig bort. Endast 23 dagar kvar till Nice! Gud vad dyster jag låter, men visst måste man ha dåliga dagar för att kunna ha bra? Det är iallafall så jag ser det. Snart ska jag träffa ett gäng härliga hästtjejer! Kram på er! 
2013-03-11 - 17.37 -

Goodnight


Har haft en allmänt dålig dag. Suttit för mycket vid datorn, sovit bort huvudvärken och ätit alldeles för mycket choklad. Myser till det såhär på kvällen med mera onyttigheter och bästa OTH, hoppas att detta kan få mig på lite bättre humör innan läggdags och att jag vaknar upp med lite blogginspo till imorgon. Ha en bra kväll!
2013-03-10 - 19.32 -

Mina topp 3 favoritbloggar


http://biancas.myshowroom.se // http://andreaviktoria.blogg.se // http://lovisabarkman.se
Jag läser knappt några modebloggar längre utan mest bloggar som handlar om tonårslivet. Kläder, mat, smink, tips, träning, rosa och allt annat som hör till. Och dessa ovan är mina favoriter! 
2013-03-10 - 16.43 -

Victoria's Secret


Min pojkvän kom hem från NY för någon vecka sedan och hade med sig detta till mig. Såååå gulligt ♥ Alla luktar supergott och blir fräscha nu till våren/sommaren. Tacktacktack min fina! 
2013-03-08 - 16.17 -

IT MAKES US STRONGER


"Work it, make it, do it, makes us harder, better, faster, stronger"
Tänkte ta upp lite det här med träning på bloggen faktiskt. Jag har aldrig varit någon riktig träningstjej, mer åt det motsatta. Visst jag har ju ridit och dansat i mina år men inte mer än så. Jag har heller inte behövt det liksom. MEN så blev det plötsligt mycket i skolan, mer än vad jag var van vid. Jag fick huvudvärk av stressen vilket gjorde mig trött, lat och sur. För ungefär 2 månader sedan så började jag träna regelbundet och tjohej vad jobbig bara tanker var på att cykla till gymmet efter skolan var. Men jag kämpade. Idag känner jag mig gladare och starkare. Jag äter bättre mat och är inte alls lika trött längre. Jag tror och har sett att många blir oroliga för den här nya tränartrenden bland ungdomar, men så länge man mår bra utav det och det inte går till överdrift så ser jag bara positivt i det hela! Och så vill jag tillägga att jag framstår kanske som en otroligt nyttig människa här på bloggen men haha nej det är jag inte. Sitter t.ex nu och smaskar på min tredje chokladboll och överväger om jag pallar gå på ett danspass. Det är snarare så att jag äter mer nu när jag tränar! (Ville liksom bara klargöra detta en gång för alla hehe). Jaja, jag vill inte låta som någon expert för det är jag inte, men ville bara berätta lite om min åsikt. Men vad säger ni? Håller ni med mig eller hur tänker ni? 
2013-03-06 - 17.37 -

LOVE PINK

Kommer ni ihåg att jag läste The Carrie Diarie för ett tag sedan? Jag blev ju helt fast och idag kom mamma hem med 2an som utspelar sig i NYC! + en rosa teburk hihi. Passar bra en dag som denna för jag är sååå trött då jag va uppe och pluggade till 2 inatt?! Inte okej. Nu ska jag läsa, lyssna på go musik och dricka te. Sen blir det ett steppass och ikväll ska jag lägga mig tidigt!
Ha det fint i vårvädret ♥
 
2013-03-05 - 15.36 -

S U N d a y

Har haft ännu en bra dag beståenda av det ovan + lite plugg. Förresten, jag har blivit BESATT av OTH. Är bara på andra säsongen så jag har ju en del avsnitt att se. Naley är ju typ det sötaste och Mouth hihi! Haha, ja ni märker ju. Jaja, nu ska jag fortsätta att kolla och sedan blir det pluggeliplugg hela kvällen lång. Tjiho! 
2013-03-03 - 19.10 -

NEW IN

Hade en sååå mysig dag i götet med pojkvännen igår! Gick först runt i lite affärer och hittade lite nödvändiga saker till våren som ni ser ovanför. Åt och sedan gick vi på EGO och den ägde, tipstips! Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska snart trampa ner till mormor och morfar. Solen lyser där ute och det är 6 grader?! WOHO, våren är påväg! Ciao!
2013-03-03 - 12.04 -

BREAKFAST +

Efter en jobbig skolvecka och en mysig fredagskväll med girltalk vaknade jag upp av solen och gjorde en god frukost. Haha, alla dessa frukostbilder ni får se på min bloggelilogg. Jaja, säg till om ni tröttnar haha! Fick lite inspiration från Kira och gjorde mig ett par nyttiga pannkakor med mindre nyttig på hehe. Blev iallafall väldigt gott och nu är jag redo för en dag i soliga Göteborg med min fina pojkvän. Ikväll blir det bio, och vilken får vi se då. Ha en fin lördag vänner!  
2013-03-02 - 10.17 -