My guide to

Funderar starkt på att klicka hem en av dessa snygga tavlorna från My Guide To som David Ehrenstråhle har designat. Känner att om mitt rum ska bli klart någon gång innan jag flyttar hemifrån så får jag faktiskt ta och lägga lite pengar på just det - fina saker till rummet. Tänkte isåfall ha en hylla med saker som ELLE- tidningar och höga klackar och denna kartan över Manhattan ovanför. Vad tror ni?
KOMMENTERA
2013-07-29 - 18.56 -

Söndagsbrunch

Är precis hemkommen från stan där jag åt brunch på stadshotellet med mina snälla morföräldrar och syster. Jag tror att bilderna bäst talar om hur mätt jag är just nu, haha. Jag sov hos linnsan inatt eftersom det konstigt nog var ganska länge sedan vi sågs, så det var jättemysigt! Nu ska jag sätta på några Sex and the city avsnitt och ikväll blir det mini-kräftskiva! Ta hand om er, puss! 
2013-07-28 - 15.32 -

Flickan med blommorna i håret ❀

Bara de som var där igår kan förstå hur bra det var. "Håkan sjunger inte falskt, för allt han sjunger är sant". Jag var den 80 i kön av fyra tusen, stod alltså precis vid scenen och åh vad jag sjöng för full hals och åh vad jag dansade och åh vad jag svettades och åh vad jag var lycklig. Hatten av för vår allas kära Håkan Hellström. 
2013-07-27 - 14.01 -

ps. lycka till ikväll


Så vad tror ni att jag ska göra ikväll? Jag ska se Håkan bästa Hellström i min hemstad!!!! Just nu håller jag på att köar för de bästa platserna tillsammansmed Malin och Maja (tidsinställt). Boken borde alla Håkan-fans köpa. Fylld med en massa bilder och Håkans flummiga tankar. Ha en fin sommarkväll, för det ska jag ha! ♥
2013-07-26 - 17.42 -

Sicilien parte due


Fjärde dagen hyrde vi bil och åkte 2 timmar tills vi kom till ett Grekiskt tempel i Taormina. Now you know my family. Nej, men det var faktiskt roligt, och intressant!

Och min kära pappa höll som alltid ett intressant föredrag om stället. Han kan mycket min pappa.


I Taormina fanns också en romersk teater med en galet fin utsikt.
The girls påväg in till staden.

Kakelgolvet i ett hys vi var i, gud så fint.

Asso ser ni Lovisas ananasklänning? Så fantastiskt fin! Håller ni inte med?
Sista kvällen bar jag min favoritklänning från A&F.

Sådär, nu har ni fått se en liten kort sammafattning av min vecka med familjen i Sicilien. Jag fick en fråga om vad hotellet hette, och det hette Calanica! Här kommer du till deras hemsida. Ett superhärligt ställe! 
2013-07-26 - 10.13 - RESOR

Makeup

 
 
Åhej DAT collage. Jag blev lite inspirerad av Klara igår med det här med smink. Det är ju jätteroligt! Alla olika mirakelprodukter som finns som man kan testa sig fram till en helt ny look! Här har jag samlat mina cravings från Kicks.
 
1. eos läppbalsam. Ni har säkert sett dem tidigare, (t.ex. i Mileys nya video we can't stop). Har hört såå mycket gott om dessa små söta saker, och för mig är torra läpper inte ett alternativ.
2. Natural at night från Too faced. När jag väl lägger en ögonskugga så använder jag alltid bruna nyanser. Dessa är perfekta.
3. Perfect complexion collection från bareMinerals. För mig bästa pudret i världshistorien. I detta kitet får man ett orginal puder, borste och primer för 500 lappen! 
4. Prep + Prime Transparent Finishing Powder från MAC. För mig som har väldigt oljig hy är denna perfa därför att den minskar glans och blämmor. Och håller sminket på plats!
5. Denna goddoftande flaska behöver jag inte ens skriva vad den heter. Alla har vi sett den och alla vet att den luktar a m a z i n g. Var tvungen att ha med den, hihi.
6. Bästa borsten från Tangle Teezer. Behöver inte säga mer.
7. Solpuder från Too Faced. Har hört väldigt mycket gott om detta chokladluktande solpuder. Den ska vara bra för att den inte ger någon som helst orange färg. Ja tack!
2013-07-24 - 10.18 -

Starbucks +

Godkväll vänner! Idag har jag varit uppe i Göteborg igen, men denna gången med min fina kusin Klara. Vi har käkat på Jensen's Bøfhus, shoppat, pratat och myst på Starbucks. Jag testade deras nya Refreshers "Cool Lime", sååå god! Vi båda åkte hem med ett leénde på läpparna då jag kom hem med en supersöt blus, SHOPPINGFÖRBUD NU, och Klara med lite nya sminkprodukter. Hon är nämligen grym på smink och allt som hör till! Hur nice är inte det? Ikväll ska jag ha det trevligt med några vänner, puss!
2013-07-23 - 19.28 -

One black from ZARA

Köpte denna fina skjorta/blus inne på ZARA i lördags. Har längtat efter bara något enkelt men ändå fint men nu när jag har den hemma är jag ändå osäker. Vad tycker ni? Värd att ha kvar? Det snygga halsbandet fyndade jag på Ur&Penn för 20 lappen, kap!
2013-07-22 - 19.33 -

The last 72 hours


I torsdags tog vi båten till Skrivarklippan, vilket var supermysigt / Fredags: Frukost på balkongen hos David / Yesterday's outfit
On our way to Gothenburg / Supergod lunch som min fina bjöd mig på / Och jag testade såklart lite kläder

Vi strosade runt i götet och njöt av den fina vädret / Kollade fotboll på Heden / Såg Känn ingen sorg, SÅ OTROLIGT BRA!!
Idag har jag cyklat lite överallt, like usual / Provat min nya blus från ZARA / Och självklart, ätit glass- två gånger!
2013-07-20 - 21.40 -

18:21

Piké- GinaTricot | Shorts - Levis | Klocka - Daniel Wellington  
Körde på klassisk stil idag då jag spenderade några timmar på Varbergshoppet och hjälpte till lite och kollade på alla söta ponnys och duktiga ryttare! Nu ska jag göra hemmagjord pizza och sedan ta det coollungt, imorgon är det back to reality! 
2013-07-20 - 18.21 -

Den svenska sommaren

John De Sohn feat. Andreas Moe- Under the Sun. Bästa sommarlåten just nu! 
Jag har haft en sån härlig dag ute på skrivarklippan med Hanna och Sara! Jag har aldrig följt med dit tidigare så det var riktigt roligt att se hur de bodde och det var ju såååå mysigt. Vi har badat, solat och ätit hela dagen. U n d e r b a r t. Ikväll blir det grillat! 
2013-07-17 - 17.01 -

Sicilien parte uno


Hey serious face. Från måndag till tisdag sov vi över en natt i fina men gråa Köpenhamn på hotellet, Bella Sky. 

Vi bodde i mysiga bungalows med utsikt över medelhavet och havet några få trappsteg ner. SÅ OTROLIGT VACKERT. 

Och självklart fanns det en massa söta kattungar.

På kvällarna gick vi in till byn Cefalú och strosade & åt. Inte varje kväll det är så varmt att man kan gå i shorts och linne inte.
Havet var blåare än det ser ut på bilden, jag lovar. 

Den tredje dagen var den enda dagen med lite moln men vi gick ändå till stranden. 
Katedralen och piazzan i Cefalú. Här fanns ett sååå fint café som vi satte oss och tog en glass. Allra finast var det på kvällen. 
2013-07-17 - 10.04 - RESOR

Blue Skirt

Idag har jag på mig linne från Zara (lånad av bästis), kjol från H&M, ballerinor från Zara, Ray Bans och plånkan från Michael Kors.

Var som sagt en sväng på stan och lunchade på det nya och omtalade stället, Lorensberg. Åt en god räkmacka och kikade lite i affärer! Ikväll kommer mamma och pappa hem från Italy, de stannade nämligen där en vecka efter att jag och min syster åkt hem. Nu ska jag sätta mig ute på balkongen och kolla på någon utav alla serier ni talar så gott om. Tack för alla 26 (!) snälla kommentarer, ni är bääääst!
2013-07-16 - 17.54 -

DETAILS

Resten av outfiten kommer senare under dagen! Nu ska jag cykla ner till mina kära morföräldrar för en lunch på stan ♥ Kram på er!
 
2013-07-16 - 10.50 -

FRUIT WATER

Har ni testat denna dryck från Rynkeby? Om inte, gör det! En ny favorit i mitt kylskåp och är jättegott och fräscht nu på sommaren ☆
 
Annars då? Jo, just nu leker livet. Jag har 5 dagar ledigt och det ser ut som att Varberg kan erbjuda lite fint väder under dessa dagar, tjiho! 
2013-07-15 - 19.08 -

Wich one

Hello guys! Jag behöver er hjälp för att hitta en ny serie jag kan kolla på. Jag har sett alla GG, One tree hill, Glee osv. Men inte dessa tre ovanför. Vilken är bäst liksom? Kommenteraaaa och hjälp mig är ni gulliga! ↓ 
2013-07-14 - 20.36 -

SUNDAY | 140713

Tiden bara springer iväg! Ska jobba 6 dagar denna veckan, 5 avklarade. √ Har också haft två fina gäster här över några nätter så nu är jag helt galet trött. Har också en ganska tråkig vardag och har därför inget roligt att skriva till er även om jag vill. Min David kom hit efter jobbet med lite gott och vi planerade lite vad vi ska hitta på nästa vecka då både jag och han är lediga! Woho!
2013-07-14 - 19.46 -

Q/A

Hur gör du filmerna? Liksom med VideofyMe, hur lägger du till musiken där? Och hur får du upp Imovie video på bloggen. Vet hur man lägger upp youtube video. Förresten är du jätte söt!
Vissa av mina videos är gjorda på mobilen och VideofyMe-appen och andra har jag filmat med min systemkamera. De som är gjorda via på mobilen är lätta att fixa ihop. Har du musik på mobilen så är det bara att lägga till det (finns förklaring i appen). När jag filmar med systemkamera gör jag filmen i Imovie och förut kunde man lägga in filmer i VideofyMe via datorn. Men tvärr inte längre, så det enda sättet just nu- gör filmen på datorn, lägg in den i mobilen och sedan ladda upp den i VideofyMe. Huh, hoppas du fattar lite iallafalla haha! 
Tack söta du!
 
Hur lägger man upp egna video på bloggen. Sån som du har gjort när du sminkar dig? 
- Det finns en app som heter VideofyMe, skapa ett konto där och börja filma och redigera och ladda sedan upp dina filmer, superenkelt! Sedan kopierar du HTML länken, och klistrar in länken i HTML ikonen här på bloggen! 
 
Vilken affär köpte dem solglasögonen i? 
 
Jag beställde mina från loveeyewear. Bra priser, stort sortiment, snabb och säker leverans. Tipstips! 
 
Var redigerar du dina bilder? 
Och om du isåfall kanske du kan skriva hur du redigerar dom? Älskar din blogg!
- Jag redigerar mina bilder i PS6. Och eftersom jag gillar ljusa bilder så ändrar jag mest kontrast och ljusstyrka. I PS alltså nivåer och kurvor. Jag föröker också göra dom så klart som möjligt (vilket fortfarande är svårt). Har du inte Photoshop är Picmonkey ett jättebra tips!
Tack snälla! Kram!
 
 
2013-07-11 - 19.58 -

TO DIE FOR

Den hann tråkigt nog inte komma innan resan men när jag kom hem igen låg denna söta bikinin från To die For och väntade på mig. Hur fin?! Jag har S i underdelen och M i överdelen. Den är riktigt snygg nu när jag fått lite färg, supernöjd! 
2013-07-11 - 16.42 -

Videoinlägg - Sicilien

2013-07-09 - 19.39 -

New in fr.VS

Jag har länge behövt en ny, större neccesär så jag passade på inne i VS butiken i Kastrup! Lite förvånansvärt dyr var den men ibland måste man investera i dyra saker som man behöver och kan använda länge. Fin är den ju iallafall! Nu är jag redo för alla girly sleepovers! 💕
2013-07-07 - 09.24 -

Ciao d'Italia

 Hej fina ni! Jag har precis kommit upp till vår Bungalow efter en dag på stranden. Det är upp emot 30 grader här, härligt! Igår hyrde vi bil och bilade runt här på Sicilien vilket var superroligt och vackert. Nu ska vi snart gå in till byn Cefalú för mat och lite shopping, tänkte köpa mig en solhatt så får se om jag hittar någon i min smak.Ha det så bra, kraaaamar!

 

2013-07-06 - 17.55 - RESOR

Outdoorsman

(Haha, bildkvalitén) En födelsedagspresent. Soooo happiiii for these!! Har suktat efter dessa i ett halv år och eftersom de är ganska svåra att få tag i blev jag verkligen överlycklig när jag fann dessa i ett paket. Passar liksom till... ALLT.
2013-07-05 - 08.17 -

Köpenhamn

Hej vänner! Har precis kommit till hotellet efter en dag i Köpenhamn. Trevlig stad! Och nu tänkte jag passa på att mobilblogga lite, så får vi se hur det blir haha. Vi bor på ett jättefint hotell, Bella Sky och vårt rum ligger på våning 13 med ett gigantiskt fönster ut mot stan. Snart ska vi ut och äta och imorgon ska vi upp tidigt för att flyga vidare! Ha det bra!

2013-07-01 - 19.09 - RESOR