ISOLAISOLA - TÄVLING

Åhåå, fina Sanna har världens bästa tävling på sin blogg just nu!! - http://isolaisola.blogg.se - Du kan vinna ett par valfria shorts från levis eller Crocker. Hur underbart? Och samtidigt kan jag tipsa om hennes blogg som är en av mina personliga favoriter! KLICK KLICK
KOMMENTERA
2013-02-28 - 16.12 -

Today's

Hann knäppa några bilder på dagens klädsel innan jag stack till skolan. Ni har ju sett något liknande men jaja, whatever. SItter just nu med dave och pluggar lite matte. Har prov imorgon så det blir plugg hela dagen för mig. Jaja, att räkna ekvationer är näst intill roligt så det ska nog gå bra. Ha det fint!
2013-02-27 - 10.04 -

Chilling at the bibbling


En bild som är tagen för bara någon minut sedan på mina 2 pluggisar till kompisar. 
Heeeeej! Denna veckan har vi stört mycket prov/läxor/inlämningar och allt som det kan tänkas vara. Där av uppdateringen. Men jag försöker så gott jag kan! Har suttit i någon timme på bibblan nu och fått gjort två läxor, snart ska jag gå på ett aerobic pass med johannisen och ikväll pluggpluggplugg. Skolan är igång igen och det tar på krafterna. Kram på er!
2013-02-26 - 16.26 -

Q/A


Haha, jag är så sämst på detta, men jaja. Here you go! 
2013-02-24 - 12.21 -

INSPIRATIONMOTIVATION


Tänkte tipsa om mitt favoritkonto på instagram. 2 fina tjejer som lägger ut en massor av inspirations- och motivationsbilder! 
2013-02-23 - 11.44 -

H A I R +

Med dessa bilderna vill jag säga att jag inte hinner göra en hårvideo idag som jag hade tänkt mig. Sitter nämligen nu och väntar på att få ett sms från david " jag är hemma!!" sen ska jag åka till min faster och ha en mysfredag. Sedan sover jag över där tills imorgon. Så kanske på söndag! Håll ut, hehe! Kram på er! 
2013-02-22 - 11.47 -

FAVORITES ♡


Jag är en såndär tjej som använder typ hundra olika produkter varje kväll och efter duschen. Så därför tänkte jag att jag kunde visa några favoriter. Yey!
 
1. VÄRLDENS GOLUKTANDE BODY LOTION. Fick den av syster i julklapp och ror hon köpt den utomlands. Så har lite smått panik nu när den håller på att ta slut. Luktar typ vanilj/kakor!
2. Lotion till håret. Luktar jättejättegott och håret känns mycket lenare och mjukare.
3. Jag har aldrig tyckt om BUS men då hittade jag denna som inte ger lika mycket färg som alla andra och inte heller luktar lika äckligt som de flesta BUS (enligt mig dårå). 
4. Favorit bodysplashen från VS. White cotton & pink lily (fragrance mist) funkar varje dag. 
5. Min älskade body lotion. Också från VS i doften, honeysuckle & jasmine. 
 
2013-02-21 - 17.29 -

Jag tänker aldrig gå med tunga steg

Egopixar'n no1 / Mina och Linns nyttiga chokladpannkakor (läs banan) 
Tjaaaa! Här kommer ännu ett tråkigt inlägg om min vardag haha. Efter gymmat har jag bara slappat hos bästis. Vi försökte oss på ett par nyttiga chokladpannkakor, vilket blev riktigt lyckat men smakade mer banan än choklad om du frågar mig. Snart ska jag sticka till stallet och rida, yey! Ännu ett magpass på hästjätten Sack!  Puss!
 
2013-02-21 - 15.52 -

ODD MOLLY +


I min nya fina tröja har jag idag gjort några ärenden på stan och nu sitter jag med ett par goa vänner och väntar på att kladdkakan ska bli klar. Sedan hoppas jag hinna med ett pas på gymmet innan det är dags för filmmys med mig själv. Ha en fin onsdag vänner!
2013-02-20 - 15.13 -

MEMBERS.COM

Några av er kanske redan har ett konto på members och vet vad det är men för er som inte vet: Members.com är en asbra onlineshopping sida där dom har olika kampanjer med olika märken. De kommande ser ni ovan. Just nu har de rea på t.ex. HPI OF SWEDEN, DAGMAR och Ray Ban. Jag internetshoppar nästan aldrig men för er som gör det så är detta ett hett tips!
Kommentera eran mejl i detta inlägget så skickar jag en inbjudan till dig!
Ps. Registrera dig inte själv för både du och jag tjänar 50 kr från start om du får en inbjudan av mig, hehe ;)
2013-02-19 - 14.25 -

Träningen avklarad

Vaknade av ett sms av älskling som skrev att han var uppe i Empire State building och hade det väldigt bra vilket gjorde mig väldigt glad att få höra ifrån honom. Sedan stack jag till gymmet, körde ett lyckat mag + rumppass och nu sitter jag här med min överdrivet goda smoothie som består av yoghurt, hallon, mango, gojibär och en morot. Muuuums! Nu ska jag skriva klart mitt arbete om Beyoncé. Yey!
2013-02-19 - 13.17 -

1 8 F E B R U A R I


Hej vänner! Kom precis hem efter en runda på stan. Fick lånat en bok på bibblan, lunchat en ceasarsallad med girlsen och handlat mat. För ikväll står Laura för maten! Ugnsbakad lax med teriyakisås, visst låter det helt ok? Efter det blir det zuuumba! Ciao!
2013-02-18 - 17.02 -

Förslag till videoblogg

 
Förlåt för ordvalet i början, men jag började verkligen tröttna efter typ 30 videos, haha. Jaja, kom med förslag! ↓
2013-02-18 - 12.17 -

Väskor



Jag är i stort behov av en ny väska då jag alltid har mina grejer i jackfickan nuförtiden. Scorett har fått in aaaassnygga väskor, exempelvis dessa ovan. Vet dock inte vilken jag tycker bäst om. Den beiga har nitar på botten, och skulle vara riktigt fräsch nu till våren. Men samtidigt är de svarta vääldigt fina! Vad tycker ni? -Xo
2013-02-18 - 10.22 -

NEW SHOES

Sicket jäkla fynd jag gjorde igår! Dessa ovan hade kostat 400 kr men nu bara 99 kr på Dinsko. Exakt sådana jag letat efter till den tidiga våren. Går typ bara runt i mina Hunters nu för tiden så jag blev sååååå glad när jag fann dessa!! Älskar att det är en liten klack så att lilla jag blir några centimeter längre, hihi. 
2013-02-17 - 15.25 -

ALL BLACK

T-shirt - COS / Kjol - H&M / Hunters 
Har haft en skön lördag och ikväll drar jag mig mot tjejerna för mellomys och sleepover. Puss på er!
2013-02-16 - 17.37 -

GOOD MORNING SUNSHINES

Igårkväll kom min favorit hit en stund och sa hejdå, eftersom han åkte till NY inatt. Blir ledsen av tanken på att vi inte kommer att kunna ses på 8 dagar menmen, han har ju det bra iallafall. Vaknade ur en god sömn och har gjort mig en god frukost + kollat på The Carrie Diarie och läst i ELLE. Snart ska jag dra mig mot stan och i eftermiddag blir det gymmet! 
2013-02-16 - 10.05 -

Döda mig vad snyggt

HOTHOTHOTHOT. Fanny Lyckman gör det igen och igen och igen. Hon kan den bruden och hon vet hur man inspirerar. Xx
2013-02-15 - 18.38 -

Tisdag är lika med plugg

Har årsmöte med US imorgon att förbereda + ett stort religionprov på torsdag. Tre dagar kvar sedan är det lov, sååå härligt! Bara att hålla ut! Dock så åker älskling till New York under lovet (AVUNDSJUK FLICKVÄN, JAPPJAPP), men jag har ju mina två soulmates här hemma. Nu: lära mig lite mer om hinduismens tusentals gudar och Buddhas liv. Puss!
2013-02-12 - 18.39 -

Liksom ingen inspiration typ

Hej vänner! Jag är ganska trött på allting för tillfället, blir snart deprimerad pågrund av kylan och drömmer mig bort till en större stad med större möjligheter. Lite trött på att göra samma sak varje dag. Så därför har jag inte heller någon inspiration till bloggen, och inga bilder blir bra. Kom med förslag! 
Iallafall - Något som är poitivt är att jag och min syster fick biljetter till min största idol! QUEEN B! LYCKALYCKALYCKA! När jag kom hem fixade jag ett gott fruktfat. Ikväll blir det möte, ciao!
2013-02-11 - 15.37 -

Vinnaren av Veckans Blogg

Och vinnaren av veckans blogg går till, tadaaaa ↑ SNYGGA SIRI! En blogg som inspirerar till både mode, design och träning. Alla inlägg känns väldigt genomtänkta och är roliga att läsa! Fina bilder tar hon också! GRATTIS! Klick -> http://elizabethh.blogg.se
 
Nu tar jag någon veckas paus från veckans blogg! 
2013-02-10 - 10.42 -

RED LIPS

Heeeeej och förlåt för den dåliga uppdateringen! Igår fyllde min fina mamma år så efter skolan tog vi tåget upp till göteborg (där jag såg Amir, hehe) och åt på Fond och sedan gick vi på Babben Larssons show haha, jag var som vanligt ensam barn men det var faktiskt väldigt roligt! Köpte också en svart tisha från COS, nödväntigt i gaderoben! Ha en fin lördag! 
2013-02-09 - 12.14 -

LIKE AN ANGEL

Startade dagen med en god frukost, misslyckades på svenska nationella (tyckte jag då) och nu sitter jag här med David och chillaaaar. Han fick agera lite fotograf precis så jag kunde visa er min nya snygga tröja med vingar. Sååå fiiiin! Xo ♥
2013-02-06 - 17.01 -

T U E S D A Y


Tja! Jag kom precis hem från ett gympass som inte gick så bra. Ibland är det så stört mycket människor att man till slut bara står i mitten och tittar på alla haha. Ikväll ska jag ta hand om mig själv och ladda upp inför sv nationella imorgon! Jag är ganska nervös faktiskt men med lite godis kommer nog de tre timmarna gå snabbt. Xo


2013-02-05 - 19.04 -

I MIN TRÄNINGSVÄSKA

Tänkte snacka lite om min träning. Jag tränar som sagt på friskis&svettis minst en gång i veckan. Jag har otroligt mycket annat omkring mig som gör att jag inte alltid hinner med så många pass så hittils har jag bara testat på Medel jympa och Fuego. + Gymmet. Men tänkte också börja med boxning/step/core. Det som är så bra med friskis är att det finns så himla mycket att välja på, och jag tycker om variation i min träning för jag tröttnar så lätt annars. På gymmet kör jag mest armar, mage och rumpa + vighet. Jag är verkligen inte en träningsmänniska egentligen men tycker att det har blivit skitkul nu på sistone! Jag är starkast när jag kör själv och då anpassar jag mig bara efter mig själv. Så det är ett tips om du vill komma igång. Sätt upp mål för dig själv.

Meningen med min träning är inte bara att få en fit kropp utan jag känner mig mer levande och allt sötsug försvinner. Man känner verkligen skillnaden på bara några veckor! För en månad sedan orkade jag knappt springa 10 min på rullbandet, nu springer jag dubbelt så mycket utan problem. Och man blir så mycket gladare.
Tränar du? Isåfall vad och vart? 
2013-02-04 - 16.34 -

Vinnaren av veckans blogg

... är den här ↑ fina tjejen! En superfin blogg med roliga och många inlägg. GRATTIS! http://hannahsaralovisa.blogg.se
 
Kommentera här nedan "jag är med" så är du med och tävlar om nästa veckas blogg! 
2013-02-03 - 18.04 -

#PRADA

Jag är nog inte ensam om att ha suktat efter denna tavlan ett tag. Men den är ju ganska svår att få tag i och tur som jag har har jag en väldigt bra bästis med mycket fantasi som sa att "varför inte göra en själv?" Så det gjorde jag inatt! Och visst blev den fin? :D 
2013-02-03 - 15.16 -

S A T U R D A Y


Har verkligen ingen inspiration för tillfället! Så det får blir det gamla vanliga - mobildbilder och snack om dagen, tyvärr.
Idag har jag gjort några ärenden på stan, ätit thaimat hos mormor och morfar, gymmat och nu ska jag börja på ett projekt till mitt rum och sedan kila över till bästis för mellomys. Puss!
2013-02-02 - 16.37 -

Underbara Fredag

Älskar mitt bruna skärp. Gjorde ett riktigt kap när jag köpte det för endast 50 (!!!) kronor.
Kommit hem från en lugn dag i skolan och är överdrivet glad för att det äntligen är helg efter en jobbig pluggvecka. Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av glee och sedan sticka iväg och träna med bästis. Ha en fin fredag kära vänner! 
2013-02-01 - 15.39 -