Nytt från Odd Molly


Fick hem denna söta sak för någon vecka sedan. Lite onödigt nu när det börjar bli kallt kanske, men kunde inte låta bli. Hihi.
 
Vilken seeeg dag. Är sugen på att cykla ner till stan och kolla på höstnyheterna men det får vänta tills nästa helg då jag och Amanda ska till Göteborg. Så jag får helt enkelt stanna inne och hitta på något annat. Vad gör ni idag? 
KOMMENTERA
2013-08-31 - 12.57 -

Min sommar

 
Jag gick ut grundskolan med ett leende och hade ingen aning om vad sommaren hade att erbjuda. 

Firade midsommar med fina vänner och god mat. 

Fyllde år och fick världens finaste överraskning - en rosa prinsessbrunch. 
Startade Juli månad med en vecka i Sicilien.
Jobbade en hel del och resten av tiden satt ag mest inne framför datorn. 
Hade en jättemysig dag i Göteborg med min favorit. 

Shoppade en superfinkjol och var så glad för min nya plånbok. 

Hälsade på i barndomsstaden Torekov med familjen.
Fixade lite i rummet. 

Jag har hunnit med mycket men ändå inte. Jobbet har tagit upp en stor del utav ledigheten men ändå har jag hunnit underbara saker som Italien, sena sommarkvällar, två Håkan konserter, varit ute på havet, Köpenhamn, vänner osvosv. Imorgon är sommaren officielt över men det känns faktiskt helt o k. Tänkte fixa ett "skippa höstdepp" inlägg till er. Vad sägs om det? 
2013-08-31 - 11.05 -

Bootcut jeans

Untitled #2
Hade jag varit 10 cm längre hade jag redan haft ett par bootcut jeans i min garderob, men jag undrar liksom: Kan man ha sådana jeans när man är 1.59 utan att se ännu kortare ut? För jag vill verkligen, verkligen äga ett par. Speciellt nu till hösten med alla mysiga färger och koftor. Har någon utav er ett par bootcut jeans kanske? 
2013-08-29 - 16.23 -

A good day

Började min dag med sovmorgon och en supergod- & nyttig frukost. Skoldagen rullade på bra och när jag slutade cyklade jag ner till Mignon och fikade med bästisarna. Och provade självklart lite kläder. Ikväll ska jag bara göra några få tal i matteboken och sedan är jag läxfriiii (för en liten stund).
Jag snackar så mycket om mig själv och hur jag trivs i skolan, så kan inte ni alla ettor berätta hur det går för er? Hade varit så kul att få veta! Kramar!
2013-08-28 - 18.21 -

Tisdagskväll

God kväll vänner! Även om det blir lite enformigt så måste jag ändå skriva att idag har jag varit i skolan. Hade ganska många lektioner idag, men alla är roliga så det gick prima. Dock hade vi två engelskaprov och tjohej, någon behöver åka till England i några veckor efter denna sommaren märkte jag. Jag hargett mig an på att klara Natur, för jag är så jäkla bra. EGOBOOST. Tänk så du med!
Nu tänkte jag iallafall sätta på min grymma chill-lista ↑, tvätta bort sminket och plugga lite kemi. Imorgon blir en toppendag! Puss och kram! 
2013-08-27 - 21.47 -

Odd Molly | WANTED

Bilder från weheartit. 
Jag är väldigt sugen på att köpa en Odd Molly-kofta till hösten. Provade en här om dagen och ååh vad mysig & fin den var. Frågan är bara vilken modell och färg. Tycker dom ovan är väldigt söta men man kanske vill ha en lite mer neutralare färg? What do you think? 
2013-08-26 - 15.54 -

Mitt gymnasieval

Eftersom att många av er är intresserade av min linje och varför jag valde den så kommer ett helt inlägg tillängnat till er här. 
Jag går Natur variant estet Dans. Vi är 32 elever i min klass, en blandning utav rena naturare och natur dans- musik- teater- och bild estetare. Cirka hälften tjejer och hälften killar. 

Varför valde jag just denna linjen då? 
Jag har 0 koll på vad jag vill bli efter gymnasiet, men jag vet att jag vill kunna ha alla möjligheter, alltså kunna välja vad som helst att studera vidare till. Natur ger mig den möjligheten. Dock hade jag aldrig valt denna linjen om jag hade haft svårt för matte och no ämnena, men som tur är så är det mina favoritämnen. Varför jag valde variant estet dans var nog mest för att ha någonting att lätta upp all tufft plugg med. För vem tycker inte att dans är roligt? Vare sig man är bra eller dålig på det så blir alla glada utav det, och det var därför jag valde det. För att ha roligt. Jag har dansat lite från och till under hela mitt liv, men aldrig så seriöst. Sedan tänkte jag mycket på klassen, vad bra den skulle bli. Med både engagerade och estetiska personer, och så rätt jag hade! Jag tror att vår klass kan bli en riktigt härlig en. 
"Åh jag är verkligen intresserad av att höra mer om själva naturprogrammet, om hur det är och så!"
Jag ska vara ärlig mot er. Naturprogrammet är tufft, det innebär långa skoldagar, högt tempo, mycket plugg hemma och att man alltid är med på lektionerna. Många i min klass är så otroligt duktiga och snabba. Men man får inte glömma att vi alla kommer från olika grundskolor och har olika mycket kunskap om de olika ämnena. Vi läser cirka matte 1 h per dag, då vi både går igenom på tavlan och får jobba själva. Vi får också reda på hur många sidor som ska vara gjorda och de som inte är klara, gör man hemma. Vilket har gått bra hittills. 
Alla våra lärare är jättebra så det känns toppen. Det gäller bara att hänga med och inte vänta med något så kommer detta nog att gå prima även för mig! 

Dansen
Dans har jag på Falkenbergs gymnasium 5 h per vecka. Måndag efterm. och fredag förm. 1,5 timme street/jazz och 1,5 timme balett per dag. Vi är sammanlagt, med Falkenbergarna, femton dansare. Lärarna verkar jättebra och salarna är jättefina. Det enda negativa är väl att schemat är väldigt tajt och att det verkar som om vi missar estetveckorna. Men annars ska detta bli så jädrans kul! Vi dansade för första dagen idag och det var verkligen sååååå roligt!!!! 

Så en sammanfattning av allt detta är att Natur-estet äger. 
2013-08-25 - 15.36 -

Thursday


T-shirt från Gina tricot och klänning (här kjol) från Hollister
Huh, vilken dag. Lektioner från 8.00-16.00 och efter det har jag suttit hemma och räknat matte. Det är verkligen igång nu och natur är en tuff linje med högt tempo kan jag säga er. Alla i min klass är så sjukt duktiga och därför blir jag lite nervös och stressad, haha, men jag ska nog komma in i det jag med. Imorgon blir det dans hela förmiddagen i Falkenberg! Nu: Filmmys. Kram på er! 
2013-08-22 - 19.40 -

Dag 1 av tre år

Klockan 9.00 satt jag och David på plats i PS aula och blev uppropade klassvis. Jag lät ungefär som en trettonårig kille som just kommit i målbrottet, haha. Jag ska ju gå natur variant estet, dans och efter dagen känns det som helt rätt val! Klassen verkar super, lärarna med. Förstår ju att det är tre hårda år jag har framför mig men det ska bli så himla kul! Schemat är sinnes men att dansa två dagar i veckan lättar upp det hela lite. Imorgon börjar jag 09.40 med ett matteprov, haha ja ni förstår. 

Förlåt för den dåliga uppdateringen som varit ett tag, ska försöka få lite rutiner igen. Men kan inte ni skriva något ni vill se & läsa mer utav? Kram på er!
2013-08-20 - 17.50 -

EMPORIA


Igår tog jag och David tåget till Emporia för att shoppa och mysa. Både jag och han hittade några väldigt fina grejer, bla. på Hollister, såklart. Det var himla många fina affärer där inne. Sedan åt vi på Vapiano och jag köpte både frozen yogurt och en juice från Joe & the juice. En väldigt bra dag med andra ord! Kram på er!
2013-08-18 - 09.18 -

ByeBye Perfection

Hej vänner! Snart ska jag cykla ner till mormor och morfar för en bit mat och ska förhoppningsvis få hjälp med att sy upp mina Tiger of Sweden jeans som är way too långa. Men nu måste jag kila, ha en toppendag även om vädret kanske inte är det roligaste i Varberg idag!
2013-08-16 - 12.16 -

Details of my room


- Lite nytt -
2013-08-14 - 12.06 -

Wanted for autumn

 
Autumn
Hösten närmar ju sig med stormsteg och det här skulle mer än gärna flytta in i min garderob snarast. Förresten, har ni sett att Marc Jacobs kommer ut med en sminkkollektion? Hur ballt låter inte det? Ni kan tjuvkika här.
2013-08-11 - 15.52 -

FAVORITE PLACE


Efter mitt besök på IKEA har mitt skrivbord blivit snäppet mysigare. Fårpläden och lite ordning-och-reda saker gjorde susen. Så nu sitter jag här i mig gosiga stol morgon till kväll och tittar på GG. Men om någon månad är det nog läxor som görs här istället. Åh herre, inte långt kvar nu. 
2013-08-09 - 20.52 -

WOW! Gissa vilken kap jag gjorde i Görteborg här om dagen? Jag har suttit och försökt göra en video om allt det här men nej, den publicerar jag inte hehe. Så jag kan väl skriva lite kort istället. Jag har varit påväg att köpa ett startkit från bareMinerals länge nu. Därför att min hy mår så bra av deras produkter. Men en tusenlapp svider i plånboken min ska jag säga er. Iallafall. Inne i butiken, Grand Parfymeri i Göteborg hittade jag denna rosa påse, innehållande: Ett vanligt puder, en borste, ett puder att ha över för hållning + en test på Prime Time. Och allt detta för 199 kr. Sparade 700 spänn. Kanske mitt bästa kap det här året. 
 
2013-08-08 - 18.45 -

Gossip Girl


Bild lånad av http://nataliesandqwist.se
En dag som denna, ledig och regnig tittar jag på Gossip Girl i sängen. Jag har ju boxen men säsong 1 fattas och jag är så jäkla ledsen över det. Så om jag har någon vän där ute som jag kanske lånat ut den till, kommentera haha! Iallafall, i eftermiddag ska jag åka till Göteborg och sen Ikea med pappa. Ska köpa vita korgar till min bokhylla, så förhoppningsvis blir det ännu ljusare här inne. Kram på er! 
 
2013-08-06 - 11.17 -

| ORANGE & BLACK |

Boyfriendjeans från GinaT (lånade av Hanna), T-shirt från COS, klackar från ZARA, väska från H&M. Halsband från Ur&Penn, ring från Guldfynd by Kenza

Vi var ju tvungna att ta bilder i kvällsljuset också! Lite mysko ljus och skärpa, men jag gillar det! Ha en toppenkväll! 
2013-08-05 - 18.42 -

BOYFRIENDJEANS


Kolla i HD.
Jag och Hanna blev inspirerade av Kenza och hennes outfitvideos, så vi bestämde oss för att testa på att göra en egen. (Så ta det lite på skoj.) Himla kul var det iallafall att sätta ihop en snygg outfit och vara ute och filma! Vad tycker ni? 
2013-08-05 - 09.40 -

So, what do you think?

H&M 249 ;-
Jag hade ett presentkort på H&M och behövde en ny väska till skolstarten. Hittade denna och slog till! Tycker den är lite åt Céline-stuket, alltså dösnygg! Ser blå ut på bilderna men är svart in real life. H&M har fått in en massa snygga väskor så är du ute efter en ny, ta en titt där! 
2013-08-04 - 16.51 -

White fur jacket

Någonting jag är riktigt sugen på till hösen/vintern är en stor vit pälsjacka. Jag tycker att det ser riktigt lyxigt och proffsigt ut samtidigt som man kan ha det till vardags. Snyggast med ett par slimjeans och bruna boots. Gäller bara att hitta en fin fejkpäls till bra pris. Pälsjackan på collaget kommer från Hunkydorys nyheter. Antar att den är lite för dyr för min plånbok men jag tänker ändå hålla koll på den! Annars anar jag att Zara kommer få in något liknande. 
 
2013-08-03 - 11.53 -

Torekov


Vi stannade till på Café Killeröd och lunchade med utsikt över Båstad.

Bilade ner till Torekov och låg på stranden.

Var inne i min favoritbutik där det fanns en massa fint.
Sist men inte minst åt vi middag på G Swensons krog där bla. Blondinbella var förra veckan. Bilden är inte min. 
Och sedan tog vi lite outfitbilder i det fina ljuset innan vi åkte hem igen. 
 
I Torekov spenderade jag många somrar som liten. Min mormor och morfar hade ett jättevackert och mysigt hus där när jag var mindre som vi åkte förbi igår. Vägen ner till havet, förbi fåren och golfbanan är så fin! Jag får alltid en massa fina minnen och flashbacks när jag är där nere. En riktig mysig sommardag! Bara några få dagar kvar nu, så gällar att ta vara på dem! 
2013-08-03 - 09.50 -

New Look

Klänning - New Look | Strandväska - H&M 
Har haft en heldag i kära Torekov med familjen i det fantastiska sommarvädret. Bilder kommer imorgon. Kram på er! 
2013-08-02 - 22.07 -

One big mess

Mitt i mitt rum sitter jag nu bland en massa krims krams. Jag har nämligen storstädning och det tog längre tid än jag trott om man säger så, haha! Så därför tog jag en snabb bild med mobben och tänkte bara slänga in ett Hej eftersom det var ett tag sedan. Ikväll ska jag grilla, träffa David och kanske gå på utomhusbio. Ha en toppenkväll! 
 
2013-08-01 - 15.56 -