SPEX

Idag tog 9A spexfoto och jag var en cheerleader, yey! Haha har alltid varit min dröm och äntligen fick jag vara en för en dag. Dock svek mina två brandmannar mig så jag fick hänga med idrottskillarna. Jag köpte min uniform i en Vintage butik i Stockholm. I totally löv it. 

 
KOMMENTERA
2013-04-30 - 17.04 -

Tory burch

Bild lånad av zarish.blogg.se
My gaaaad vad dessa är snygga. Tänk på sommaren med bruna ben och en fin klänning. Om man ändå vore rik haha. WANTED
2013-04-29 - 20.21 -

Today I wear pink

Hejsan! Jag har precis kollat klart ett sorgligt avsnitt av OTH och gråtit en skvätt. Nu ska jag plugga lite tror jag (om jag pallar) och sedan ska jag sticka iväg till gymmet + möte! Imorgon ska vi ha spexfoto vilket ska bli nice eftersom jag typ planerat min utklädnad i ett år. Vad det är får ni se imorgon! Puss!
 
UPDATE: Haha, dör. Slängde mig i soffan och mina Dr. Denim sprack. Andra paret denna månaden, YOU GO GIRL!
2013-04-29 - 15.53 -

BARE MINERALS

Mamma kom hem med ett kit från Bare Minerals för några veckor sedan och då var ju jag tvungen att testa det hihi. Och helt serri, min hy har nog aldrig mått såhär bra innan. Det är inte jättetäckande men har man problem med fet hy borde man testa detta! 
2013-04-28 - 12.49 -

beyoncé in H&M Summer Collection 2013

För mig världens mäktigaste kvinna. Så sjukt att jag får se henne live om 1 månad! Gaaaaad, längtar!!
2013-04-27 - 11.04 -

odd molly + flowers

Hello sunshines! Snart ska jag ha veckans sista lektion och efter det ska jag till stan hade jag tänkt. Ska kolla lite på skor och sedan blir det biomys med David och middag på NAMI med pappsen. En bra start på helgen helt enkelt! 
2013-04-26 - 13.29 -

nelly

Beställde hem en avslutningsklänning från Nelly i tisdags och fick den i brevlådan idag. Snacka om snabb leverans! Jag är iallafall jättenöjd men tyvärr så får ni inte se den förrän på självaste avslutningsdagen, hihi! Godnatt! ♥
 
2013-04-25 - 21.31 -

hollister jeans

De hade en Hollister affär i Nice så jag passade på att köpa ett par jeans som jag tidigare spanat in. Sitter som en smäck och är inte så långa som de flesta är på mig och framför allt så är dem otroligt sköna!! Här hittar ni modellen. 
2013-04-24 - 18.51 -

24/4

Två sötsaker: godis till EN nationella + YSL  / Jag imorses, innan skoolan
 
2013-04-24 - 14.08 -

madelene billman


Under tiden jag har varit borta har jag också funnit denna sjukt snygga bloggerskan som bloggar på http://madelenebillman.freshnet.se.
Madelene bloggar om mode och vardag, tar apasnygga bilder och är allmänt cool. INSPO / L
 
2013-04-23 - 17.36 -

golden bracelet

Mitt absoluta favoritarmband kommer från Forever 21 och passar typ till allt. Speciellt med färgglada toppar och när man är sådär snyggt sommarbrun. 
2013-04-22 - 08.39 -

DURING THE BREAK

När jag har varit borta har jag hunnit med mycket roliga saker. Jag har rest till Nice med mammie och njutit av den Franska rivieran. Tagit en dagstur till Monaco som var helt unbelievable, frossat i macarons, haft nationella prov, umgåtts med fina vänner och pojkvännen, chillat med johannisen och shoppat lite fina saker.
 
Jag saknade er för mycket helt enkelt och blev väldigt taggad när en ny design var fixad. Linnsan har gjort grunden hihi! Våren har ju också kommit och då är allt lite roligare! Jag har också hunnit fundera mycket på varför jag bloggar och kommit fram till att jag gör det för att jag tycker att det är kul och inte för någon annan. Därför tänker jag inte göra ett inlägg bara för att jag måste i framtiden utan bara när jag har inspiration till det. 
Hoppas att ni tycker att det är lika kul som jag att vara tillbaka! Och att ni fortsätter att följa mig! Puss!
2013-04-21 - 18.14 -

moi-même

Laura Kvist, 16 år, en sommarstad i Halland.
 Rosa, Håkan Hellström, vita blusar, sommarkvällar, dans, New York, framtidsdrömmar, macarons, brittiska, ELLE, att resa, tumblr, kyssar.
 
 
Vem är jag? Jo, jag heter Laura och är en fartfylld och glad tjej som i sommar fyller 16 år. Och når ynka 1,58,5 cm över marken. Jag är en målinriktad tjej med stora framtidsdrömmar och mål. Drömmen går till New York City. Två saker jag älskar är mina två bästavänner (har dem bästa) och färgen rosa, men hav skrämmer mig. På fritiden pluggar jag mycket, rider och hittar på andra roliga grejer. Men helst av allt ligger jag och kollar One Tree Hill i min ensamhet. På gymnasiet planerar jag att gå Natur Estet - Dans vilket jag verkligen är exalterad inför! 
 
Undrar ni något så skicka iväg ett mail till [email protected]!
 
2013-04-21 - 08.28 -

BLOGGPAUS

Hello darlings! Jag har tyvärr en tråkig nyhet att komma med. Jag och min vän Linn hade en diskussion innan om bloggen. Vi båda lägger ner ca 3 h per dag och det är mycket tid i ett tonårsliv. Jag vill leva lite utanför denna bubblan ett tag, känna mig "alive", och fokusera mer på skolan och andra viktiga saker. Jag älskar att blogga och all respons jag får från er guys men jag har bestämt att lägga bloggen lite åt sidan ett tag. Men kika in här anyway, ett blogginlägg då och då kan nog dyka upp under tiden! Annars ses vi om en månad eller två! Ha det så bra så länge, puss! ♡

2013-04-02 - 19.58 -

Spontant är bäst

Har haft en fullspäckad dag som startade med frukost på mignon och årets första glas i vårsolen. Sedan en spontantripp till Kungsmässan. Vi kollade in vårnyheterna (O.M.G, SÅ MYCKET SNYGGT!), jag åt sushi och sedan tog vi tåget hem.
Som man brukar säga, spontant är bäst! 
2013-04-01 - 19.35 -