D.A.N.C.E

För er som inte visste det så vill jag komma in på Naturestet - Dans på gymnasiet. Natur har alltid varit klart för mig att gå, men man vill ju gärna göra någonting upp till all matte-och no plugg, därför är det ju toppen att man kan välja till estet. Jag var först inne på musik men när jag tänkte efter så hade det varit så jäkla kul att gå dans och bli bättre på det. Jag är verkligen ingen stjärna på dansgolvet men jag har dansat från och till i hela mitt liv och det är ju det roligaste och härligaste som finns!! Så nu kör jag stretching varje dag (är världens ovigaste människa typ) och få höga poäng i slutbetyg så att jag verkligen kommer in på det jag vill! Ni som ska välja, vad vill ni gå? Är så nyfiken, hihi!

- agge! :) -

Åh det verkar himla kul med den linjen, att dansa! :D
själv hade jag tänkt gå samhäll något hehe...

Svar: Visst gör det! :DJaha, men det är la ett bra val? :D
Laura Kvist

2012-10-03 @ 14:54:41
URL: http://agneesgustafsson.blogg.se
- Maja -

Jag har också funderat på nån dans-linje, det verkar ju så himla kul! :D

Svar: Visst gör det! Så himla roligt :D
Laura Kvist

2012-10-04 @ 07:21:10
URL: http://majalovisas.blogg.se
- juliahvalgren.blogg.se -

Åh, ska nog också välja dans linje när jag börjar gymnasiet, har tänkt på det väldigt länge nu, men det är ju några år kvar för moi ;)

Svar: Ja, vad kul!ja det klart, får se vart du kommer :D
Laura Kvist

2012-10-05 @ 18:42:16
URL: http://juliahvalgren.blogg.se/
- Sanna -

Jag vill också gå dans, eller skrev det på ett annat inlägg, men man måste typ göra ett inträdesprov, asläskigt.. ;) Då ska man typ visa upp sina kunskaper i balett, modern dans, hip hop och jazz... Jag suger verkligen på hip hop och sånt! Men då hamnar vi kanske i samma klass då :D

2013-01-16 @ 19:26:07
URL: http://isolaisola.blogg.se

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: