En lyxig frukost

På fredagar börjar vi inte förrän klockan 11 så jag och mina tre bästavänner bestämde oss för att fixa en extra lyxig frukost- vilket det verkligen blev! Världens maffigaste fruktfat med jordgubbar, kiwi, apelsin, passionsfrukt, mango och ananas. Goda scones, hallonsmoothie och sist men inte minst färskpressad apelsinjuice gjorde oss proppmätta! Vi alla mådde lite smått illa efter, men det var SÅ VÄRT!
KOMMENTERA
2012-03-30 - 15.31 -

"Try and fail, but don't fail to try"

Så här har jag glidit runt i soliga Varberg idag. Som jag har väntat på väskan som kom på posten i onsdags. Nu är den äntligen här och jag är väldigt nöjd med den, så fin! Kommer från H&M för er som undrar. Hade också på mig mina överdrivet tighta jeans, en gammal topp från H&M och ett skärp på det! Enkelt men så snyggt!
2012-03-29 - 18.44 -

Slapp dag hos storasyster

Jag har spenderat eftermiddagen hos min kära syster som nyss flyttat hemifrån. Fikat, lyssnat på 999, vilat, pluggat lite och kollat runt på bloggar. Tappade hakan av snygghet när jag såg Angelicas outfit bilder från idag. OMG, vad jag är avundsjuk på hennes perfektion!
2012-03-28 - 19.43 -

The dark days are over


T-shirt H&M / Shorts egengjorda / Strumpbyxor Åhlens / Skor converse / Klocka Jet Set / Korsring glitter

Vilken härlig dag! Kom precis hem från plugget och ska snart göra mig en pastasallad och sätta mig ute i solen tillsammans med den nya Solo som kom på posten igår. Sedan blir det hoppning i stallet! Ha det fint, Xx ♥
2012-03-27 - 15.05 -

Pink dip dyed


Bild tagen från Angelica Blick.
Dog lite när jag såg denna bilden, så snyggt!!! Måste cykla ner till stan och köpa mig en hårmascara. Tror dock inte att jag kommer vara lika cool i det som Angelica är, menmen det är värt ett försök. Frågan är vilken färg. Bått, grönt, rosa eller kanske lila? Blir nog rosa!
2012-03-26 - 18.39 -

Och han gör det igen..


If you were my boyfriend, I'd never let you go ♥
2012-03-26 - 14.59 -

Vinnarna från frågestunden


För knasigaste frågan vann 3 roliga tjejer! Här är direktlänk till deras blogg -> http://herrgurka.webblogg.se/ Grattis!



Grattis Nell! Du ställde hela 24 frågor och vann för flest frågor, woho tack för den du!
Här hittar du till hennes blogg -> http://nelllovisa.devote.se/
2012-03-24 - 18.49 - Allmänt

Svar på frågestund del 3


Har du skolkat nångång? 
- Nja, tror faktiskt inte det! Eller jo, kanske 20 minuter eller nått.

Vilket är ditt värsta skolämne? 
- Idrott! Tycker det är roligt, men är så jäkla dålig på det, haha!

Vilket är ditt favorit ämne i skolan?
- Engelska & matte :)

Vilket är ditt starkaste ämne i skolan?
- Hm, det låter lite konstigt men det är inget ämne som jag är extra duktig i tror jag inte. Men enligt betygen, No :)

Har du bra/dåliga betyg?
-Jag är väldigt nöjd med mina betyg & för mig är dom väldigt bra!

brukar du uppträda på sommaravlutningar/julavslutningar? vad brukar du göra i så fall? uppträder du själv eller med kompisar?
- Nej, det brukar jag inte. Eller okej, jag är med i kören isåfall. Men i 9an får jag nog hitta på något roligt med mina vänner på avslutningen! :D

Kommer ni ihåg denna? Förra årets skolfoto!


Om en kort trollkarl med grönt skägg och en liten kollibri på axeln kom fram till dig en solig dag i juni och frågade dig om du ville umgås med dina absoluta idoler under en hel dag, hoppa bungeejump, rida på en giraff, åka vattenskidor efter en räcerbåt som styrs av en sjöstjärna med solglasögon, bada i en chokladfontän tillsammans med en elefant och sjunga en duett med justin bieber på ett dagis i en liten stad i Norrland. Allt detta om du mot att du skriver en roman om en gräshoppa som sliter av allt håret på din bästa vän, blåste upp dig själv till en ballong, reste till Japan med en kräfta som ditt enda sällskap, sjunger på stan iförd en illasittande gorilladräkt, gå på en glasbro ovanför massor av brunstiga älgar som svingar sig i lianer och klättrar upp mot dig.
Skulle du då göra det eller skulle du skippa allt?
- Haha, jag hade nooog..  gjort allt det där. För tänk hur mycket jag hade vart med om i livet då! Om jag skulle tackat nej hade jag bara suttit hemma och degat. Jag vill ha ett spännande liv & det där lät ju ganska spännande ;)

Om en stor gräshoppa med små ben skulle sluka dig och du skulle bli tvungen att bo i den i resten av ditt liv vad hade du då gjort för att få tiden att gå då?
-Haft med mig Ipaden, tiden går alltid så fort med den i knät!

Det kommer en drake och säger att du måste bo hos han för att fortsätta leva, men han kan döda dig om du säger nått han nt gillar, vad hade du gjort? bo med han i en vecka och hoppas på att allt du säger är ok eller att dö på direkten?
- Dö på direkten tror jag ;)

Om du skulle bli "rapead" av nån, vem och vilken sort, tex, smsrape, facerape, bloggrape ochvem skulle få göra den? Ps: Älskar din blogg!

- Det skulle nog vart av min vän Linn isåfall, kan tänka mig hur dåliga hennes skulle vara, haha! Och då skulle jag nog välja smsrape ;)

Om du skulle vara tvungen att gå till skolan med jätte fult smink, tex orange ögonskugga, mint grönt läppstift, och lila foundation eller bajsbrun jätte tajtpolo tröja, orangea jeans och snickar skor, vad skulle du valt, det jätte fula sminket eller dom jätte fula kläderna?
- De fula kläderna, haha!
2012-03-24 - 18.18 -

Life is beautiful

Kusinerna har kommit ner till Varberg & vi sitter nu och snackar lite, mysigt att träffa dom igen!
Jag har varit lite deppig de senaste dagarna och inte orkat blogga. Mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu och jag är väldigt trött på min bloggdesign. När jag har tid över så ska jag försöka fixa bloggen :)
Ha en fin söndag ♥
2012-03-18 - 14.25 -

Äntligen är våren här

Halloj! Det har ju varit så himla fint väder de senaste dagarna att till och med små knoppar sticker upp ur jorden. Så när jag kom hem från skolan tänkte jag gå ut och fota lite på blommorna som sakta men säkert kommer upp men nej, det var skugga överallt. Men jag hittade istället en fjäder, haha! Jag fick aldrig till inställningarna riktigt så jag tröttnade & gick hem igen. Under hela eftermiddagen har jag städat mitt rum och tatt ner böcker och kläder från garderober och hyllor. Imorgon ska garderoben upp & även mitt fina sminkbord, tjiho!
Nu luktar det pannkakor från köket, bäst att jag går ifrån datorn. Vi ses, Xo- L ♥
2012-03-14 - 18.21 - Natur

Svar på frågestund del 2


Hur länge har du fotat? 
- Fick min första kamera när jag fyllde 8 år men hade ju fotat tidigare med mammas kamera. Men det började på "riktigt" när jag fick min systemkamera sommaren 11.


Gör du gratis designer? :) 
- Skulle vilja för det är himla roligt men har icke tid med det :(

I vilket program redigerar du dina bilder? :) 
- Photoshop Elements 3.0

Varför har du döpt din blogg till nessona?
- Mitt alviska namn är Nessa Oronrá. Jag satt och mixtrade lite med bokstäverna och fick ihop namnet Nessona. Så ja, man kan säga att Nessona är mitt alviska namn! 

Hur länge har du haft din kamera? 
Betalade du själv?
- Fick den 23 Juni 2011, så 8 månader kanske? 
Nej, jag fick den i födelsedagspresent :D

Har du gått någan fotokurs?
- Nej, det har jag inte än :)

Hur bra är den med dina objektiv, batterigrepp (om du nu har nått då:) mellan 1-10?
- Beror ju på vad man jämför med, men för mig, 7 kanske! Det jag har funkar suveränt för mig :)


Vad får dig att fortsätta blogga?
- Ni, bloggläsare! Utan er hade bloggen varit nere för längesedan! Ni är guld värda ska ni veta ♥

Vad tycker du om din kamera, för och nakdelar osv.
- Jag älskar min kamera! Fördelar: Lätt för nybörjare, mycket inställningar, inte så tung, bra videoinspelning, många megapxlar och stor skärm! Nackdelar: Kan vara jobbig att bära med sig & ingen uttagbar skärm. Finns inte så mycket dåligt med den faktiskt! 

Hur kom det sig att du gjorde en blogg?
- Har alltid velat ha en blogg och har man en galen bloggbästis så dras man liksom med.

Hur många bloggar har du haft innan denna? (om du har haft några innan denna då.)
- 2 stycken!

Vad tycker du mest om att fota på?
- Natur & mat!



Hur länge har du varit crazy i 1D? 
-Hm, 21 Januari startade det. Så 51 dagar idag! :D

Ska du beställa biljetter till någon One direction konsert i typ London 2013? :)
- Det är min dröm men nej, inte som det ser ut nu. Min vän Ellen fick biljetter till London & när jag hörde det började jag att gråta, haha! Både av avensjuka och glädjetårar, är väldigt glad för hennes skull! ♥


När började du gilla 1D och varför? :)
-21 januari! Jag vet inte riktigt, kollade på klipp hemma och sedan på kvällen sov jag hos Linn. Då dansade vi loss hela kvällen till One Direction, och efter det har det bara rullat på & blivit mer och mer!

Zayn, Harry, Niall, Louis, Liam ? Vilken är din favvo?
-Tycker om alla men Harry är min absoluta favorit ♥

2012-03-12 - 19.04 -

Ett måste inför våren- SOLO Mode

Jag måste bara tipsa er om SOLO Mode som finns ute i butik nu. Så mycket inspiration! I denna finns allt som du undrar inför den härliga våren. Om mode, smink, hår och naglar + lite till. Har skrivit upp minst 10 grejer på min "vår- inköpslista" tack vare denna tidningen! ♥
2012-03-12 - 10.02 -

Sunny sunday morning

Godmorgon! Allt väl? Idag är jag på toppenhumör och solen lyser, så underbart! Sitter här och lyssnar på Håkan och bländas av solen.
Söndag idag, och på söndagar är jag alltid duktig. Så snart ska jag gå ut och städa Pärlans bur och sedan ta en promenad i det härliga vädret. Efter det hade jag tänkt fixa med lite frågor så förvänta er att en del 2 på frågestunden kommer upp under dagen! Xo- Laura ♥
2012-03-11 - 11.01 -

Egengjorda coola shorts

Woho! Äntligen är mina short klara! Förvandlade dom från ett par vida gubbabyxor till ett par skit coola shorts. Med lite klippning, nitar, sjärnor och andra smågrejs är jag riktigt nöjd! Kommer användas flitigt i sommar med magtröjor, bikitoppar, oversize tröjor osv. Man kan nog ha allt möjligt till dessa! Kanske borde satsa på att göra en massa häftiga shorts, vad tycker ni? ;)

Lördag idag, gött! Ska snart ta mig ner till stan och göra lite ärenden. Sen ska jag till stallet och mysa med hästarna en stund är det tänkt. Och ikväll blir det melodifestivals final men en massa godis! Håller tummarna för Loreen och David Lindgren!
Ha en fin dag, xx ♥

Update: Nitarna hittade jag på Panduro i Göteborg och stjärnorna & de runda grejerna hittade jag i syslöjden i skolan! Tack så mycket för de fina kommentarerna!

2012-03-10 - 10.22 -

Svar på frågestund, del 1


Hur lång är du?
-Gillar inte att mäta mig, men 1.57 tror jag!
Hur lång är du?
-Gillar inte att mäta mig, men 1.57 tror jag! 

Varför är du så sjukt söt Laura lilla? :* saknar dig sötnos, får hitta på nåt till sommarn tycker jag! Eller snart i alla fall, haha! Kramis! :)<3
- Haha, svår fråga. Kan ju inte riktigt säga att jag är det ;) Saknar dig med sweetie, ja det får vi absolut! Vi kan ju höras av, kram på dig Moa ♥

Vem är din förebild? 
-Har så rackarns många. Men okej, jag rabblar några. Kenza, Angelica Blick, Beyoncé och Chloé Schuterman.

Favoritblogg? 
-KenzasAngelica BlickThingsyouremember

Favorit låt? 
- Kan inte bestämma mig för en, men dessa går på repeat hos mig just nu:
Forever Young, One Thing, Stole my heart, Another world, Torn - One direction
Live my life - Far east movement, Justin Bieber
Take Care - Drake, Rihanna
Euphoria - Loreen

Är du kär? ;)
- Ja! Harry ♥ Men om jag ska vara lite seriös, nej inte just nu..

Vem är din närmaste vän?
- Hanna, Linn & Vendela står mig lika nära alla tre!

Vilken är din favorit färg?
- Ljusrosa, mint, baby blå.. Alla pastellfärger!

Har du några planer för din framtid? Vilka isf?
- Jag har planerat hela mitt liv typ, haha. Vill gå på Naturestet, sedan vill jag vara au pair i Paris. Jobba som jurist/advokat eller chefredaktör på en tidning hade inte varit dumt! Och sedan vill jag självklart gifta mig med Harry Styles och ha en lycklig familj och resa en massor!

Vilka bloggar följer du?
- Följer runt 100 stycken bloggar på bloglovin, men under favoriter finns Kenzas, Angelica Blick, Thingsyouremember, Stockholm Streetstyle och Imfancy. Sedan följer jag en MASSA modebloggar och självklart alla mina vänners!

Vilka platser skulle du vilja besöka innan du dör?
- Shit, finns ju så många! Los Angeles, Florida och så vill jag på safari i Afrika. Och även till fattiga länder och se hur dom har det som till Indien.Finns så mycket mer, men svårt att komma på just nu..

Brukar du sjunga i duschen?
- JA!! Ni ska bara veta, haha!

Om du fick äta EN sak i resten av ditt liv vad skulle det vara?
- Tänkte svara godis, men nja.. Kanske apelsin, både nyttigt och gott!

Vad har du för intressen?
- Rida, spela gitarr, dansa och shoppa om det nu räknas som ett intresse? 

Jag & fina Bobbo

Har du någon stor hemlighet som ingen i hela världen vet om dig?
- Japp! Och det kommer hållas hemligt! ;)

Ångrar du något du gjort?
- Åh ja! Det finns mycket jag vill ha ogjort!

Brukar du skämmas över dig själv?
- Om jag går på stan med fett hår skämms jag, men jag brukar inte skämmas för saker jag gör. Jag kan lätt göra något galet inför klassen utan att skämmas!

Är du nöjd med dig själv?
- Visst finns det saker som jag vill ändra på, men vill inte vara någon annan än den jag är när jag tänker efter. Tror inte det finns någon som tycker att man är helt perfekt faktiskt. 

Gillar du att laga mat?
Eller tycker du om bakning mer?
- Mat är roligare att göra men bakning är roligare att äta! ;)

Vilken är din favorit affär?
- Topshop, Zara, HM & Raglady

Vilka är dina favorit skor?
- Mina älskade vita converse som har hängt med ett tag nu!

Vilket är ditt favorit plagg?
- SVÅRT! Men det får nog bli mina nya fina från Göteborg. En jätte söt blus från Chelsea & en ljusrosa fin kofta från Zara :)
Lite smådetaljer på de nya favoritkläderna.

Kan du lägga upp en video när du sjunger?
- Visste ni att jag älskar att sjunga? Och även om jag kanske skulle vilja visa er så tror jag inte jag har det självförtroendet att göra det. Maybe someday? ;)

Har du någonsin kysst en kille? Förutom bror , pappa eller nåt sånt.
- Yes, I have!

Jag har funderat att börja i gitarr på Kulturskolan , är läraren bra som du har? För min förra lärare var inte bra, han sa knappast något och var väldigt gammel dags och så. Haha
- Jaha, vad kul! Jag är jättenöjd med min lärare, men vill inte nämna några namn här. Men jag är säker på om du säger vad du vill spela för låt så kommer han ge dig den i läxa! Så berätta bara för din lärare vad din favoritlåt är ;) 

Är du blyg? 
-Nope, det är jag inte! Men är det många så blir jag tyst, men det beror inte på att jag är blyg. Mer att jag inte har något vettigt att säga, haha!

Blir du någonsin röd i ansiktet? 
- När jag är nervös känns det som om mitt ansikte brinner men jag är aldrig röd faktiskt :)

Vad är det pinsammaste du gjort?
- Hm, jag kan ofta säga pinsamma saker. Som, "åh, gud vilken ful tröja, vem köper en sån där?" osso säger den andra "jag har en sån.." Haha, sånt är pinsamt enligt mig!

Är din syster singel? hon är ju så himla söt!!!!!
- Haha, nej tyvärr Lovisa, du är inte singel, eller? ;)

Vem tycker du om mest Harry Styles eller Justin Bieber? Du måstre välja en av dom!!
- HEMSK FRÅGA! Men okej, Harry Styles kommer alltid vara det lilla extra för mig ♥

Vad är ditt bästa nöjespark!?♥
- Liseberg, lätt!

Har du någon cupcakes burk!? I sånna fall vilken färg!♥
- Nej, det har jag inte. Kom ihåg hur mycket jag ville ha en förra året, haha ;)

Har du några converse i sånna fall hur många!♥
- 1 par vita. Men fler ska det bli! :D

Har du några syskon !? Hur många ifall du har det!♥
- Jag har en storasyster som är 20 år.

Var har du köpt den fina rosa blusen som du har på dig i inlägget "I may not be there jet..osv.." ? :)
Jätte fin blogg , älskar din stil ;)<3

- Den har jag snott från min syster, höhö. Den kommer iallafall ifrån H&M :D
Tack så hemskt mycket söta du!! ♥


Om du fick ta med dig en sak, en vän till en öde ö, vad och vem isåfall?
Jag skulle tatt med mig en Iphone, så jag kan ringa hem & spela spel! Och så skulle jag tatt med mig Hanna, för hon är alltid så rolig, haha!

Vill du ta motorcykel körkort när du blir stor?
- Eh, NEJ!

Hur gammal vill du vara när du får ditt 1a barn?
- Vill göra så mycket innan jag får barn, så 29 kanske? ;)

Hur bra tycker du själv att du är mellan 1-10 på att...

fota? 5

matte? 8

svenska? 7

redigering av bilder? 2, haha!

Hur vill du att din framtid ska vara?
- Spännande!

Om du skulle få åka vart du ville, vart?
-New York!

Om du fick shoppa hur mycket du ville, vilken butik skulle du gå t först?
-Så svårt eftersom jag inte kan så många butiker.. Men kanske Topshop? Älskar Topshop!


Ulrik Munther/Justin Bieber?

Systemkamera/Iphone?

Solsemester/Skidsemester?

Mcdonalds/Pizza?

Matte/Svenska?

Spotify/Youtube?

Idol/Melodifestivalen?

Festkväll/hemmakväll?

Singel/förhållande?

Hur mycket får du i månadspeng/veckopeng?
-Jag får mitt barnbidrag :)

Favvo film?
- Tittar inte så ofta på film faktiskt, men Never say never får jag aldrig nog av!

 

Vad brukar du använda för smink dagligen? :)
- Concealer, mineralpuder, rouge/solpuder & mascara!

Vart köper du helst dina kläder? Jag tycker du alltid har så söta kläder.
- Varierar väldigt mycket! Men just nu, Zara, Topshop & HM! Tack så mycket fina du!

När började du sminka dig i skolan?
- Började med mascara i slutet av 5an kanske. Men jag råder er, börja icke så tidigt!

Vilket godis är din favorit sort?
- "Melon bågar", mmmh!

Vilken marabou smak är din favorit?
- Strawberry cheescake! ♥

Vad heter din bästavän, om du har någon alltså :P
- Har tre underbara bästavänner, Linn, Hanna & Vendela!
En bild jag egentligen inte vill visa för jag ser ut som en kanin med korta ben, men här har ni oss 4 bästavänner!

När du är stressad, vad gör du för att lugna ner dig?
- När vi har mycket i skolan och när det är mycket runt omkring skolan. Då åker jag till stallet & myser med hästarna ♥

Beskriv din drömkille med 4 ord! :)
- Omtänksam, brunhårig, lugn, vackra ögon & kan spela gitarr & sjunga! :D

Vilka affärer brukar du besöka i stan? 
-Gina, H&M, Vero Moda, On your mind, Vila & skoaffärer!

Vilka dagar äter du godis, chips eller något sånt?
- Varje dag, heh. Men tro inte att jag vräker i mig godis varje dag, men en liten chokladbit varje dag blir det allt ;)

När du är med dina vänner vad brukar du göra då?
- Åka till stan, sitta vid datorn, baka, kolla på serier, fota, snacka och skratta! 

Har du varit i ett annat land någon gång? I så fall vilket, eller vilka?
- Ohja! Vi reser minst 1 gång pär år i min familj. Kanska inte kan rabbla alla länder men Italien, Spanien, Grekland, Kroatien, Thailand, England, Danmark, Norge osv.
Jag och min roliga pappa i Kroatien 2011, haha!

Vilken tid går du och lägger dig på vardagarna?
- Mellan 10 & 11 :)

Hur många nagelack har du?
- 45!

Vad har du för data?
- En gammal PC & min kära Macintosh ♥

Om du fick välja skulle du ta en vit eller en svart iphone??(;
- Vit

Hur många skor äger du?
- 11 par

Hej!fin blogg <3 jag är elva år och har ganska långt hår. Jag undrar om du har några fina frisyr tips som man kan ha till skolan. Jag brukar antingen typ platta håret men när jag inte hinner det så vill jag ha en annan snygg frisyr. Snälla hjälp mig ! Ha det bäst , kramar <3
- Hej, tack så mycket! ♥
Jag är nog inte den bästa att fråga om hår och frisyrer, men har du testat att locka det med locktång kanske? Det är himla fint när man har långt hår! Slimmad hög hästsvans, donut och slarvig snefläta är också väldigt fint & lätt att göra!
Hoppas att du fick några bra tips iallafall, kram på dig!

Vem tycker du ska vinna årets mello?
- Hm, Loreen är ju klart bäst! Men jag tycker hon är för bra för att vinna lilla mello. Men kanske David Lindgren med Shout i out? Spelar faktiskt inte så stor roll för mig vem som vinner ;)

Har du nån kille? När var senast? :) <3
- Nej jag har ingen kille! Eh, senast jag hade ett "riktigt" förhållande var typ för två årsen kanske? 

Vilken vecka ska du åka på semester och hur länge ska du va borta?
- Jag åker i Maj & ska vara borta i en vecka! Mer om det DÅ :)
2012-03-08 - 17.58 -

Gårdagens tripp till götet med vännerna


Igår åkte jag och mina bästavänner upp till Göteborg för att ha en härlig dag i soliga götet. Vilket det också blev! Alla fick köpt sig något fint. Jag var ute efter lite nytt till i vår och jag hittade faktiskt en jätte fin blus och en söt kofta! Fick också testat ett par Jeffrey Campbell, och jag säger bara, woho I'm in heaven! Vi åt en god macka på Brogyllen och fikade på en cake pop, mycket gott. Efter mycket skratt, provning, gående och ätande åkte vi hem till lilla Varbeg igen. Har haft två helt underbara helger i Göteborg nu, får se vad jag hittar på nästa helg!
2012-03-04 - 10.10 -

Lila's photomonth - "Blommor"


Har haft en hektiskt vecka så jag har helt glömt bort att fota månadensfoto. Temat var från början balans men vi ändrade oss i sista minut och tog istället B-blommor. Svårt att få tag i några blommor nu, så jag tog en bild från i somras. Nästa månad får jag allt ta mig i kragen och fota en nice bild i god tid!

Här kan du läsa mer om Lila's photoproject. Vill du se alla mina bilder? Klicka här.
Glöm inte häller att kolla in Linn´s bilder, som du hittar här.
2012-03-02 - 17.53 - Lila- photo month

Sista chansen att fråga

Imorgon börjar jag svara på era frågor! Så är det någonting ni har kommit på under veckan så är det sista chansen att fråga nu! Jag kan inte säga om svaren kommer upp imorgon eller på söndag men under helgen allafall. Så håll utkik!
Tryck här för att ställa några sista frågor. ♥
2012-03-01 - 18.54 -

Lovely dresses

Precis som Kenza har jag gått och blivit förälskad i klänningar! Speciellt blommiga. Dessa från Topshop är så himla söta! Testade faktiskt den första klänningen på bilden när jag var i Göteborg, men den satt så konstigt på mig så det var icke värt att betala 450 kr för den men fin är den ändå! Den högra är typ min drömklänning, SÅ FIN! Hade tänkt att beställa den men självklart så var både storlek 6 & 8 slutsåld.
Får se om jag får tag i någon klänning, för nu är det faktiskt VÅR och man kan gå runt i klänningar med strumpbyxor under. TJIHO, VÅR ♥
2012-03-01 - 18.40 -