Trettionde augusti

Idag har jag överlevt grundskolans och klassens sista skolfoto. Det kändes inte alls bra, haha. Jag stod och log så länge att det slutade med ett spänt och stelt leénde, ni vet nog vad jag menar. Menmen. Annars har dagen varit bra. Ska snart dra på mig träningskläderna och åka till gymmet med Linn. Är sååå himla taggad på att träna så idag kör vi hårt. Let's go!
KOMMENTERA
2012-08-30 - 17.06 - Allmänt

Mocaboots & fransväska


Jeansjacka - JC / Linne - Abercrombie & Fitch / Jeans - Zara / Skärp - Asos / Väska - H&M / Boots - Citybird
2012-08-29 - 18.20 - Allmänt

Chic


En trist & regning dag som denna läser jag nya numret av Chic. Ha det fint! ♥
2012-08-28 - 15.45 -

Black hunters


◊ Jeansskjorta - Bikbok / Jeans - Zara / Skor - Hunter / Klocka - Jetset ◊
2012-08-27 - 21.36 -

Silvertoppar

Andra gången jag målar mina naglar på detta viset nu. Tycker det är supersnyggt! Ser ni förresten hur långa mina naglar blivit? Jag har i hela mitt liv haft nerbitna fula naglar men efter att ha fått hjälp av mormor & gjort manikyr i NY så slutade jag plötsligt att bita. Och nu är de långa, starka och fina!
2012-08-25 - 18.09 -

Blue top from Forever 21

Denna söta toppen köpte jag på Forever 21 i New York. Perfekt till höga jeansshorts på sommaren! 14djdcl.jpg.png
Den största Forever 21 butiken i NY låg mitt i smeten - Times Square. Och eftersom vi bodde 5 minuter ifrån gick jag dit lite då & då. Och herregud, vilken STOR affär! 5 våningar om jag minns rätt, full med snygga kläder/smycken/skor. Och väldigt väldigt billigt. Big love!
2012-08-24 - 15.14 - Shopaholic

Waiting for Maggio

2012-08-23 - 19.14 -

En tisdag i Göteborg


Igår tog jag och mamma tåget upp till götet. Myste i Haga, åt en god lunch, pratade, myste på cafe, och på kvällen gick vi på en fransk film, Jag minns en sommar. Fick äntligen köpt mina Hunters också, LYCKA! En supermysig dag i favoritstaden med älskade mamie ♥
2012-08-22 - 20.17 -

First day at school √


Jag i morses. Haha, var gaanska taggad.

Hej vänner! Hemma efter första skoldagen i 9an nu. Vårt schema suger, SYV har redan börjat snacka om gymnasievalet och det är lite tråkigt att vara äldst i skolan men annars känns allt bra. Roligt att träffa alla igen! Jag är alltid så himla hypad första dagen, jag & tjejerna har varit helt galna idag haha! Skrattat och skojjat! Nu ska jag cykla iväg och rida, wish me luck! Xo- L ♥
2012-08-22 - 16.08 -

The summer is almost over

Det är sjukt,galet,stört,vansinnigt vad tiden bara går fortare & fortare. Imorgon börjar jag 9an, sista året i grundskolan. Det betyder att det är 1 år kvar med min fina klass, med mina underbara vänner. Om ett år går vi skilda vägar och släpps fria att välja vår egna väg i livet. Det känns läskigt, bra, sorgligt, underbart, jobbigt och väldigt spännande, allt på samma gång. Jag har alltid haft stora planer för framtiden, drömmar och mål. Men samtidigt som jag är så nyfiken på framtiden vill jag inte att den ska komma. Jag är rädd för vad som ska komma näst och vart jag är om 20 år. Vem jag är, hur jag mår, vart jag bor, hur långt jag kommit i livet. MEN jag lever i nuet, här & nu. Och jag tänker ta vara på detta året. Jag tänker göra mitt bästa i skolan, skratta med mina bästavänner, skapa minnen, gå ut grundskolan med bra betyg och se framåt mot nya äventyr.

Jag har haft en grymt sommarlov. Kroatien, födelsedag, överraskningar, ridläger, underbara minnen med mina bästavänner, fått många nya vänner, kärlek, fina dagar i götet, sena sommarkvällar, osv. Jag kunde inte önska mig ett bättre lov. Jag har vilat upp mig och laddat inför ett tufft skolår, och just nu känner jag mig bara lycklig och taggad. Så imorgon kommer jag att vakna upp med ett leende, cykla iväg till skolan och vara glad att vara tillbaka. Jag ska se till att 9an blir ett jävla bra år ♥
2012-08-21 - 10.07 -

Brown western belt


Kolla in mitt nya bälte som jag beställde förra veckan för endast 49 kr med fri frakt från Asos. Absolutely perfect!
2012-08-20 - 15.19 - Shopaholic

2012-08-17 - 16.01 - Allmänt

Döskalle på ryggen


Hade en gammal tråkig tröja som jag inte använt på år. Klippte av ärmarna och klippte ut ett döskalle mönster på ryggen och såhär blev det! Helt okej, tror dock aldrig att jag kommer använda det - så inte jag. Men om jag skulle få för mig att bli värsta rockbruden en dag så har jag ett coolt linne till att börja med iallafall! 
2012-08-17 - 09.55 - Allmänt

Kvällsmys

Kvällsdopp, mysfika & god tapas på Sveas strandcafe i solnedgången i bara linne och shorts. Det är så sommarkvällar ska vara! 
2012-08-16 - 21.55 - Allmänt

Sweet dreams

2012-08-15 - 23.33 -

Guldfynd By Kenza

Ååååh, älskar min nya ring! Fick den i födelsedagpresent utav mina kusiner, tack! Har varit sugen på den här triangel ringen från Guldfynd by Kenza länge nu, men det är inte riktigt någonting man går och köper till sig själv. Passar väldigt bra till mitt nya halsband, & kommer bli riktigt tufft till coola outfits!
2012-08-14 - 15.20 - Allmänt

Pancakes for breakfast

Ställde mig i köket och gjorde pannkakor till frukost. Satte mig i vår mysiga soffa på balkongen och åt min goda frukost och läste SOLO. Bra start på dagen! Har mycket viktigt att fixa idag, så det är bäst att jag börjar! Ha en fin dag vänner ♥
2012-08-13 - 12.21 - Allmänt

Överraskning - Bättre sent än aldrig

Haha, mina bästavänner är bara så jäkla goa! Den 23 juni fyllde jag 15 år och fick då bland annat av mina bästavänner ett kort där de stod att de skulle ta med mig på en racing-eftermiddag. Vilket aldrig verkades bli av, så jag blev lite småsur och tänkte liksom "jahopp" tack för den! Men så idag när jag låg och solade kom de fram och band fast en ögonbindeln för mina ögon och satte på hög musik i lurarna, satte mig bak på cykeln och cyklade iväg med mig. När jag fick se igen stod jag på en gokartbana!! Det var så jäkla roligt! Och på toppen över iet - JAG VANN!  Woho, tack för den superroliga överraskningen girls! ♥
2012-08-13 - 00.24 - Allmänt

Sent födelsedagskalas


Idag kom kusinerna ner till Varberg för att fira mig & vi för att fira deras pappa Ulf som fyllt 50 år. Vi har inte kunnat ses på hela sommaren för båda har varit så upptagna, tråkigt! Men nu är de här, och vi har ätit supergod mat och en gudomligt god sommartårta. Jag har också fått fina presenter, tacktack! ♥
2012-08-11 - 19.43 - Allmänt

Myskväll

Nybäddad säng, nyduschad, Ben & Jerry's & Desperate Housewives. Godkväll vänner! ♥

2012-08-10 - 21.25 -

Brandy ♥ Melville

En av mina favoritaffärer i New York är Brandy Melville. De har lite rockig/bohemisk stil, vilket jag gillar! Butikerna är också coolt inrett och man får väldigt mycket inspiration från deras webbsida och bilder. Inte farligt dyrt är det heller. Jag blev så himla glad när jag såg butiken längs SOHO och shoppade loss där inne. Linnet ovanför är en av favoriterna jag kom hem med. Visst är det fint?! Perfekt till stranden med ett par jeansshorts & en strandhatt! 
HÄR kommer ni till deras sida. 
2012-08-10 - 13.30 - Allmänt

De perfekta höstskorna

Det är la bara att erkänna för sig själv att hösten börjar närma sig. Snart går det inte att trippa runt i vita converse & därför är det dags för ett par nya höstskor! Jag har alltid sånna problem men att hitta skor. Antingen är de för stora, för små (oftast för stora för mina små 35or till fötter), eller är det någonting på dom som inte är riktigt rätt. Jag har måånga krav när jag ska leta skor, helt klart. Jag har mina älskade svarta boots men 1 par skor räcker inte långt & i år har jag hittat massor av perfekta höstskor. Check it out!

1. Hunters. Har så väldigt gärna velat ha svarta matta Hunters, men aldrig orkat köpa pågrund av priset. Men nu ska jag bannemig ta och köpa mig ett par. Äntligen! 
2. Bruna mockaboots. Hur dösnygga?! Dessa från Citybird hade jag lätt kunnat leva i i höst.
3. Isabel Marant sneakers. Ingen har väl missat? Skrattade åt idén först men efter att ha provat ett par, OMG. SÅ COOLA!
2012-08-09 - 12.30 - Allmänt

My bestfriend's birthday

Idag fyller bästis 15 år och jag, hanna & felix hade planerat länge hur vi skulle kidnappa henne till fästningen där vi skulle ha picknik. Allt gick lätt som en plätt och Linn fattade ingenting när vi drog in henne i bilen med ögonbindel och dunkande Skrillex i öronen. Hahah, hon såg så dum ut. Väl på fästningen blåste & regnade det en aning, men det hindrade oss inte från att ha en mysig och rolig picknik! Klicka HÄR och släng iväg ett grattis till min goa vän, she deserve it ♥ Hoppas du har haft en toppenbra födelsedag bästavän! 
2012-08-08 - 20.30 - Allmänt

WAOW


Lätt mitt nya favorithalsband! Blev mitt för 80 riksdaler på Glitter. Kommer bli nice till enklare outfits som man vill göra lite coolare. Bästis köpte ett först & tänkte att jag kunde få låna det ibland, men jag kunde inte hålla mig från att köpa mig ett eget! ♦
2012-08-07 - 15.21 - Allmänt

New York, day 2


Andra dagen gick vi upp tidigt för att åka iväg på en Gospel-och Harlemtur! Fösta stoppet var vid Apollo teathre där stora artister har stått. 
Nästa stoppet var vid Morris Jumel mansion. Vi gick runt på en gammal gata från den tiden då Harlem var det finaste stället på Manhattan att bo på.
Det var inte lätt att missa att det var morsdag i USA den 13 maj. Det var tydligen jättestort där och folk sålde mother-grejer överallt!
Sista stoppet var att se gospel i en kyrka i The Bronx. Det var så jäkla häftigt och maffigt!!Efter bussresan runt i NY var vi ganska trötta, så vi köpte oss lite mat och satte oss i Central Park. Första gången jag var där då & jag fick den där" WOW, jag är här" känslan. 
2012-08-06 - 21.19 -

Liveshowen flyttas

Den 1 augusti var det egentligen tänkt att jag och Linn skulle ha vår liveshow, men det krånglade och vi struntade då i det. Så liveshowen får flyttas till september då vi får våra Mac's. Håll utkik! ♥

2012-08-04 - 21.52 - Allmänt

After a workout..

..känns det så jäkla bra. Glad, positiv, inget dåligt samvete, ont i kroppen och man känner att man lever. Har varit ute både igår & idag på en joggingrunda och fan vad det känns i kroppen, haha. Jag är verkligen ingen tjej som älskar att träna, inget pepp alls på det. Men efter en hel sommar utan att ha rört på mig fick jag världens kick och stack ut i spåret i en timme, man känner sig verkligen som världens lyckligaste människa efter! Så NU KÖR VI, inte för att bli vältränad och smal utan för att må bra. Säger som Kenza, Vilka är med mig?! 
2012-08-04 - 19.09 - Allmänt

Delar av mitt rum

Såhär ser det alltså ut nu! Ljust & romantiskt som ni ser. Svårt att få till ljuset på bilderna, ser väldigt mörkt ut på några bilder men det är egentligen helt tvärtom. Inte riktigt klar än dock, tavlor ska spikas upp och lite småfix men annars är jag väldigt nöjd med mitt rum!
Vad tycker ni? ♥
2012-08-03 - 16.45 - Allmänt

Romantisk middag med tjejerna


Vi har lagat tacos, snackat om allt mellan himmel & jord, skrattat, berättat spökhistorier och nu ska vi se på film och mumsa i oss en massa gott! Jag har världens goaste bästavänner!! / L

2012-08-01 - 22.56 -