Ägnat till er kära directioners..



ÅH, ÄR INTE DESSA LINNENA VÄRLDENS FINASTE? WOHO, I'M IN HEAVEN ♥
Ni hittar dom här.



KOMMENTERA
2012-04-29 - 12.26 -

Beautiful things

Satt och kollade runt på klänningar till skolavslutningen. Inte långt kvar nu! Jag föll för denna rosa-glittriga drömmen från Nelly. Det är snörning i ryggen som ett stort + på kanten, åh så fin! Vill matcha den med det i collaget och en stram hög toffs. Vi får se, kanske är det detta ni ser mig i den 14 juni :D


2012-04-29 - 10.19 -

Mina topp-produkter


Kände att det var på tiden att uppdatera min "skönhetshylla" här hemma & det är precis vad jag har gjort idag. Och då tänkte jag att ni kanske ville se vad jag använder för produkter? Inte allt dock men lite utav det :)

1, från vänster. Fick med mig en test parfym, Flora By GUCCI. Härligt med en ny doft ibland även om denna inte kommer räcka så länge.

2. De två små flaskorna är av samma märke Bigelow och är inte nya men jag är bara tvungen att tipsa om dom. LUKTAR HIMELSKT! Finns att köpa på Flora Hotell i Göteborg, annars vet jag icke.

3. Ny mascara från Maybelline. Sägs vara sjukt bra och att den ger långa fransar så får hoppas på det också.

4. Underbar hårolja från Orofluido. Som marocon oil men annat märke. Gör håret lent och fungerar som värmeskydd.

5. VÄRLDENS BÄSTA BODY LOTION, från I ♥... Hade hört mycket bra om den och testade den i Göteborg förra veckan & blev f ö r ä l s k a d. Man blir galet len och luktar fräsch i flera timmar. Finns att köpa på Kicks. Nu kan jag växla mellan denna och min choklad body lotion som du hittar här.

6. Rengöringstvål från Clearasil.

7. Dagkräm från Loréal.

8, liggandes. Concealer från Loréal. Den bästa jag testat! Klarar mig helt enkelt inte utan denna!
2012-04-21 - 14.50 -

Två sommardrömmar

Igår var jag i Göteborg med Hanna och hittade dessa sockersöta sommardrömmar. En klänning från Missäy och en superfin jumpsuit från H&M. Det var så svårt att få till det på bild när solen inte var med mig, men ni kommer att få se många outfitbilder med dessa plagg!
2012-04-15 - 12.10 - Shopaholic

LF FESTIVAL LOOKBOOK 12

SÅ SNYYGT. Se mer här.
2012-04-09 - 14.45 -

Good morning beautiful


Riktigt trist väder idag, men vad gör det är man är sjuk? Har hållt igång i flera dagar nu fast jag inte känt mig så frisk. Igår var tjejerna här. Jag hade lagat god mat och vi kollade iCarly avsnittet med One direction. Mycket trevligt! Men idag känner jag att jag får ta det lugnt. Läsa tidningar, kolla film, dricka te och vila under min underbara sänghimmel med min nalle, haha. Bra med sådana dagar ibland!

Ser ni att jag har rosa hårtoppar förresten? Äntligen har jag köpt mig en hårmascara! Testade lite igår, och det blev riktigt coolt!
2012-04-09 - 11.22 -

Påskafton

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, kameran ville inte samarbeta med mig idag..

GLAD PÅSK! Startade dagen med att leta efter påskägg och har smaskat i mig godis ända sedan dess. Extra gott med godis när man slipper ha dåligt samvete, för det är ju påskafton och då ska man äta godis tills man spricker! Mormor och morfar kom hit vid 1 och vi åt en maffig påskmiddag tillsammans. Nu har vi inget planerat så det blir bara att slappa resten av dagen!
2012-04-07 - 13.39 -

remember to smile

Bilder från weheartit.
Jag har åkt på en riktig förkylning och vill helst ligga kvar i sängen och inte göra någonting alls. Men det går ju självklart inte. Så jag ska snart klä ut mig till en påskkärring och åka till stallet för att fixa lite. Får glömma att jag är sjuk och köra på ändå. Ha det fint! ♥
2012-04-06 - 10.43 -

En fullspäckad dag i favoritkoftan

Godmorgon! Jag har en fullspäckad dag framför mig. Ska hinna med så mycket, både roliga och tråkiga grejer. Hanna, min bästavän har gymnastik uppvisning och självklart ska jag och tjejerna vara på plats! Sen ska jag också plugga vilket är mindre roligt.. + många andra tråkiga grejer, huh. Så det är dags att sätta igång om jag ska hinna allt, ha en bra dag! ♥
2012-04-01 - 11.51 -