Mistletoe


Justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin, justin!!

Tjallå! Idag har inte varit någon bra dag, inte alls faktiskt. Jag har inte vart på bra humör 1 ända sekund, tills... nu!
Jag är superduper glad just nu! När jag kom hem från skolan märkte jag att Justin´s nya låt har släppts! Bara en ända liten jul låt ute än så länge men ändå, det är inte varje dag som självaste Justin Bieber släpper en ny låt?!
31 oktober släpps hela hans julskiva och klart som tusan att jag ska springa iväg och köpa den trots att det finns något som heter Spotify.

Haha, detta hade jag tänkt skulle bli ett seriöst inlägg om Justin´s nya skiva & hur mycket jag längtar till julafton. Men det blev ju inte riktigt så nu när jag har suttit och lyssnat på Mistletoe säkert 15 gånger om & om och är heeelt hyperglad för att ja, han är så, woooohooo helt enkelt!
Jaja, det är 67 dagar kvar till Julafton och jag har redan skrivit klart min önskelista, just so you know!
Godnatt mina änglar! ♥

- Linn Bank -

Justin Justin Justin Justin!!!!!!!!

2011-10-18 @ 21:06:19
URL: http://linnhs.blogg.se/
- Louise -

Hej!

Vad kul att du var med och tävlade om att bli dagens blogg. Nu har nämligen vinnaren utsetts, så gå in på http://laakinoiise.blogg.se/ för att se om du är den lyckliga vinnaren!

Var även gärna med i den nya omgången! :)

http://laakinoiise.blogg.se/2011/october/dagens-blogg-onsdag-2.html#comment

2011-10-19 @ 10:58:22
URL: http://laakinoiise.blogg.se/

Namn:
REMEMBER ME?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: